Προς το περιεχόμενο

matshita bd-cmd uj-120 ata device drivers??

vtsafantakis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μεσα στο laptopvideo2go.com οι τελευταιοι drivers δεν ειναι για nvidia 8400M GT

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 01:45 ----------

φιλε μου μονο αυτο επιασε.. ελεος δηλαδα... τοση φασαρια

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 01:53 ----------

εκανα οτι μ ελεγαν οι οδηγιες, εκανα και reboot και παλι μου δειχνει οτι ειναι 1/11/2008.,...

Δημοσ.

Αξιότιμε κύριε,

ευχαριστούμε για το e-mail που μας στείλατε.

Εάν το Bluray δούλευε με το προεγκατεστημένο λειτουργικό το πρόβλημα προφανός δημιουργείτε από τα Windows 7, το οποίο δεν υποστhρίζεται από την Sony και οι μοναδικοί drivers που υπάρχουν είναι αυτοί που βρίσκονται στην ιστοσελίδα μας. Ο μόνος τρόπος να δουλέψει το Bluray ίσως να είναι η ανάκτηση συστήματος.

Με εκτίμηση

Κωνσταντία Παπαδήμου

SONY VAIO LINK SUPPORT TEAM

χαχαχα. τι σημαίνει ..."ισως" ?????? με ποιον πρεπει να μιλήσω για το προβλημα όταν το ιδιο το service της αντιπροσωπείας δεν ξέρει τι πρέπει να κανω.. :P

Δημοσ.

Μισό να τα πάρουμε από την αρχή! Το laptop όταν το πήρες , είχε εγκατεστημένα τα win7 ???

Δεν νομίζω ... σίγουρα είχε τα vista και σίγουρα δούλευε το πρόγραμμα για τα bluray!

To ότι έβαλες εσύ άλλο λειτουργικό που ακόμα δεν υποστηρίζεται πλήρως από την Sony , δεν σου φταίει αυτή , σωστά?

Κάνε υπομονή ένα δυο μήνες που θα κυκλοφορήσουν και επίσημα εδώ στην Ελλάδα τα win7 και να σαι σίγουρος ότι μέχρι τότε θα έχει η σελίδα της sony όλους τους drivers!

Εξάλλου οι ίδιοι λένε πως όλα τους τα τελευταία laptop θα υποστηρίζουν πλήρως και τα καινούργια windows!

Αν το βιάζεσαι το θέμα , βάλε Vista για 2 μήνες να κάνεις την δουλειά σου και μετά τα αναβαθμίζεις...;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...