Dancom Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 άρα δεν είναι "κακό" να αποζητάς τα λεφτά το "κακό" είναι όταν η δική μας "απαίτηση" μειώνει τις "ζωτικές" ανάγκες των άλλων. Συμφωνώ και επαυξάνω! μας "συμφέρει" το μοντέλο free/open συμφέρει και τους μεν και τους δε τώρα πρόσεξα την υπογραφή σου ! Έτσι εξηγείται...
firewalker Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Διαβάστε και το The Cathedral and the Bazaar του Eric S. Reymond.
gtroza Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Έτσι εξηγείται... μέχρι τώρα ! αργότερα ? . ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 00:10 ---------- ρε θρανίο δεν με "δέρνει" ! τον "παλεύω" ! :mrgreen: πολλούς χαιρετισμούς στους "τρείς Σωματοφύλακες" (εσύ τέταρτος) αν τους δεις απο κοντά ! .
Dancom Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 [/color]ρε θρανίο δεν με δέρνει ! τον παλεύω ! :mrgreen: . what???????????????
firewalker Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Μην μασάς! Κράτα γερά θρανίο! Διαβάστε αυτό που προτείνω. Λύνει απορίες.
gtroza Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 "γεροντική" πλάκα Dancom στον firewalker ! καθόμαστε ίδιο θρανίο και με υποστηρίζει όταν δεν ξέρω μάθημα μη δίνεις σημασία έβαλα εισαγωγικά .
pournaras Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Για να ήταν πραγματικά κάτι δωρεάν θα έπρεπε κάποιοι άνθρωποι να δουλεύουν δωρεάν, και δεν μιλάω για χόμπυ αλλά κανονικά 8+ ώρες. Δε νομίζω να θέλει κανένας κάτι τέτοιο αντίθετα είναι μάλλον τρομακτική σκέψη.Όσο για τις opensource και τις υπόλοιπες εταιρίες που παράγουν freeware λογισμικό κανένας δεν τις θεοποίησε αλλά εγώ προσωπικά τις παραδέχομαι. Από τη στιγμή που μου παρέχουν δωρεάν λογισμικό να καλύψω τις ανάγκες μου, ή πολύ φθηνότερο αν θέλω υποστήριξη και καταφέρνουν και βγάζουν και κέρδος που σημαίνει ότι θα είναι βιώσιμες σαν εταιρίες και θα συνεχίζουν να με υποστηρίζουν είναι μαγκιά τους μεγάλη. Σκέψου πως δουλεύει η τηλεόραση. Πληρώνεις τίποτα? Αν είχες την εναλλακτική να πληρώνεις 50 ευρώ το μήνα για να μην έχεις διαφημίσεις θα το έκανες? Και αν το έκανες οκ. Κάποιος άλλος που δεν τα έχει όμως γιατί να μην μπορεί να έχει τηλεόραση? Για εμένα οι εταιρίες αυτές αυτή τη στιγμή δίνουν μαθήματα για το πως θα πρέπει να αρχίσουν να λειτουργούν οι υπόλοιπες στο μέλλον. Δεν γίνεται πάντα όλο το κόστος να πηγαίνει στον καταναλωτή ειδικά σε κατηγορίες που πρέπει να είναι διαθέσιμες και σε ομάδες χωρίς οικονομική δυνατότητα. Μια μικρη διευκρινηση. Δεν υπαρχει δωρεαν τηλεοραση μην εχουμε αυταπατες. Οταν ολες οι διαφημιζομενες εταιριες, κανονικα και με το νομο, εχουν βαλει καπελο στην τιμη του προιοντος τους ενα ποσο που παει για την τηλεοπτικη διαφημιση, τοτε η τιβι δεν ειναι δωρεαν. Την πληρωνουμε ολοι με καθε μας επισκεψη στο σουπερ μαρκετ η στο εμπορικο για τα ρουχα μας. Και το χειροτερο ειναι οτι αν αποφασισω αυριο οτι δε θελω να ξαναδω τηλεοραση, το καπελο στα προιοντα αυτα θα συνεχισω να το πληρωνω. Τωρα αν στο συνολο του το μηνα βγαινει πανω η κατω απο την συνδρομη που εχει το μοναδικο δορυφορικο μας καναλι, θα σε γελασω. Μου θυμιζει ενα πολυ καλο ανεκδοτο με τις υπηρεσιες ενος ξενοδοχειου... Να' σαι καλά ρε ata1983 !!! Αυτό ακριβώς λέω κι εγώ! ΔΕΝ ΤΙΣ ΘΕΟΠΟΙΏ, ΟΎΤΕ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΏ! Μαγκιά τους που βρήκαν τον τρόπο να μου προφέρουν κάτι δωρεάν αλλά και να επιβιώνουν (και με το παραπάνω)! Και είμαι και πολύ υπέρ της χρήσης opensource προγραμμάτων. Αυτό όμως δε σημαίνει πως πίσω απ' όλο αυτό που βλέπει ο απλός χρήστης δεν κρίβεται μια μεγάλη βιομηχανία! Και επειδή έχω ακούσει την ερώτηση: "Πώς είναι δυνατόν να δίνουν κάτι δωρεάν;" πολλές φορές, σκέφτηκα να γράψω αυτό το άρθρο. That's all... Για να επιβιωσουν (και με το παραπανω), απο καπου αντλουν χρηματα, και μιας και ολα αυτα ειναι κυκλος, παλι καπου σε μενα και σε σενα καταληγουν και απο μας τα παιρνουν. Η διαφορα ειναι οτι ο Μιχαλακης πχ, μου τα παιρνει εφαπαξ, ενω ο αλλος μου τα παιρνει λιγα λιγα. Το κακο ειναι οπως ειπα και πιο πανω, οτι αν δε θελω να παρω προιον του Μιχαλακη, απλα δεν το πληρωνω, αν ομως δε θελω να παρω προιον την "δωρεαν" εταιριας, παλι θα το πληρωσω εμμεσα μεσω καποιων αλλων προιοντων, και τελος θα πληρωσω και το Μιχαλακη για το προιον που τελικα αποφασισα να παρω.
million_voices Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 ναι επιχειρηση ειναι μονο που δραστηριοποιειται οχι μονο χωρις να βλαπτει το κοινωνικο συνολο αλλα συνεισφεροντας κιολας και οχι, ευτυχως δεν ειναι ολα για το χρημα οσοι βεβαια γουσταρετε ειναι καλη δικαιολογια ps καλημερα g
Dancom Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Δεν είπα ποτέ πως όλοι κάνουν ότι κάνουν για το χρήμα! Είπα πως για να το στηρίξει μια εταιρία, τότε ναι, είναι ΜΌΝΟ για το χρήμα! Διαφωνείς σε αυτό million_voices ;
million_voices Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 οχι δεν διαφωνω μιλουσα για την υπογραφη σου,δικαιωμα σου να το βλεπεις ετσι αλλα δεν ειναι
Dancom Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Α! ναι, sorry την είχα ξεχάσει..! Όπως είπες, ο καθένας έχει δικαίωμα να πιστεύει ότι θέλει... Θα ήθελα πολύ να ανοίξουμε μία τέτοια κουβέντα αλλά δυστυχώς θα βγούμε off topic...
gtroza Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 million_voices ps καλημερα g επίσης million και σ' όλους φυσικά .
elven Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Αφού είναι open source,free μπλα μπλα μπλα ο λόγος που υπάρχει σε όλα το κουμπάκι με το DONATION όπου 9/10 γράφει μήνυμα αλλά Βασιλάκης Καίλας "Κάντε donate γιατί το project μου τρώει πολύ απο το χρόνο μου και δεν μπορώ να ανταπεξέλθω και οικονομικά και να ξέρεις μωρέ δώσε κάτι του φτωχού που προσπαθεί ....." Αυτό του κουμπάκι σε μένα μοιάζει εκβιαστικό,αν δεν donate κανείς το προγραμματάκι Bye bye,για αυτό το λόγο για μένα FREE πρόγραμμα με όλη τη σημασία της λέξης δεν υπάρχει και ούτε θα υπάρξει,αυτά δεν περιγράφω άλλο
Evgenios1 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2009 Καλο!!! (dancom) Δεν εκατσα να διαβασω τις απαντησεις. Εγω προσωπικα δε θα δουλευα τζαμπα, δεν εχω γνωρισει ατομο το οποιο θα δουλευε τζαμπα. Δε νομιζω οτι το openoffice το γραψανε ατομα τα οποια ειπαν "τι να κανω σημερα??? α το βρηκα, θα γραψω ενα open office" Τελος, εχουμε 2009, ο κοσμος ειναι αρκετα "πονηρος"... xml.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.