nikomania-- Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Λοιπόν παιδιά έχω ένα παλιούτσικο laptop και επειδή είναι laptop είναι αρκετά δύσκολο αν αλλάξω την κάρτα γραφικών έτσι είπα να ενημερώσω τον driver... Η κάρτα μου είναι μία intel αλλά δεν κατάφερα να βρω το σωστό αρχείο στο site της intel...Μπορείτε να βοηθήσετε; Λοιπόν έχω winxp sp3... Και κάρτα γραφικών mobile intel® 915GM/GMS,910GML Express Chipset Family Τί πρέπει να κάνω; Ελπίζω τα στοιχεία να είναι αρκετά και νομίζω πως το έβαλα στο σωστό section...
parsifal Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Θα πας σε αυτήν τη σελίδα της Intel, θα κάνεις κλικ στο download link ενός από τους 3 graphics drivers (όποιον να 'ναι, δεν έχει σημασία) και στην επόμενη σελίδα, κλικ στο μπλε κουμπί "Check your system for the latest driver". Θα φορτώσει ένα ActiveX (αν είσαι με Internet Explorer) ή Java control (αν είσαι με άλλον browser και έχεις εγκαταστήσει από πριν το JRE runtime της Java), το οποίο θα ανιχνεύσει αυτόματα το hardware σου και θα ανοίξει για download τη σωστή έκδοση driver. Έκανα πρόσφατα τη διαδικασία με απόλυτη επιτυχία σε ένα Asus EeePC 1000H που έχει ως γνωστόν τσιπάκι GMA950 για τα γραφικά.
nikomania-- Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Να σαι καλά φίλε μου δούλεψε άψογα και δεν είχα κανένα πρόβλημα... Βέβαια περίμενα να δω και καμία διαφορά προς το καλύτερο στον υπολογιστή μου αλλά τίποτα... Ευχαριστώ για το χρόνο σου .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.