Γιάννης Platano Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2002 Οταν πηγαινω στη σελιδα My Home στο messages box στα απεσταλμενα βλεπω παντα 0 , ενω εχω στειλει pm και εχω παρει και αναφορα παραδοσης.Γιατι γινετα αυτο . Μονο σε μενα συμβαινει???
theobabis Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2002 Στο τελος του pm εχεις τις ακολουθες επιλογες I want to keep a copy of my message I want to receive a read receipt I want to preview my message ισως να ειχες ξεχασει να τσεκαρεις το πρωτο
Super Moderators paredwse Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2002 Super Moderators Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2002 Όταν αποστέλεις κάποιο προσωπικό μήνυμα πρέπει να τσεκάρεις (ενεργοποιήσεις) την επιλογή I want to keep a copy of my message κάτω από το μήνυμά σου. ΥΓ: Παλιο-theobabis με πρόλαβες...
theobabis Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2002 αν ειμασταν στην αγρια δυση, νομιζω ξερεις πιο θα ηταν το αποτελεσμα... ΧΕΧΕΧΕ :grin:
Γιάννης Platano Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2002 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2002 Ναι αυτο ηταν...Σας ευχαριστω και τους δυο...Αλλα οχι πιστολιες ρε παιδια...Δεν τις μπορω!!! Καλη σας μερα. :ooo: :ooo: Και κατι αλλο για να μην ανοιγω αλλο θεμα: Στη στηλη με τα replies μερικα topic εχουν εκτος τον βασικο αριθμο και εναν αλλο μεσα σε κοκκινη(αχ...ανατριχιασα...) παρενθεση.Τι σημαινει αυτο???Και παλι ευχαριστω.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2002 Super Moderators Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2002 Ο κόκκινος αριθμός είναι ο αριθμός των νέων απαντήσεων που έχουν γραφτεί από την τελευταία σου επίσκεψη (αυτών των απαντήσεων που ΔΕΝ έχεις διαβάσει!). ΥΓ: theobabis, καλάαααα... Επιφυλάσσομαι... Τώρα όμως σε πρόλαβα εγώ...
theobabis Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2002 Να δω πως θα πεισεις τον εαυτο σου, οτι δε σε αφησα να με προλαβεις... :grin:
Γιάννης Platano Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2002 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2002 Σε ευχαριστω.Χρησιμο αν και γραμμενο με..... κοκκινο.... Και ειπαμε...Τα πιστολια στη...θηκη τους!!!
theobabis Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2002 ναι συμφωνω απολυτως Τωρα που αδειασα το εξασφαιρο μου πανω στον paredwse πρεπει να τα βαλουν ολοι μεσα :grin:
Super Moderators paredwse Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2002 Super Moderators Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2002 Σιγά μην πρόλαβε.... :p
theobabis Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2002 ακομα δεν ειδα την αποδειξη του πως το γνωριζεις :grin: Γιαννη, μην ανυσηχεις απλα τεσταρω τις καινουργιες σφαιρες μου και ο paredwse απλα ετυχε να περναει μπροστα απο το στοχο μου...
Γιάννης Platano Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2002 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2002 Νασται καλα παιδια ...το γελιο παντα κανει καλο!!!!
Super Moderators paredwse Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2002 Super Moderators Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2002 Ποιό γέλιο Γιάννη; Θα τον σφάξω τον καουμπόυ μόλις τον δω! Θα του κάνω μεταμόσχευση κεφαλιού από το ανθρώπινο (που φοράει τώρα) σε γελαδίσιο. Χωρίς αναισθητικό!! :grin:
theobabis Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2002 προσεχε μονο μη παθεις οτι και τη προηγουμενη φορα... :grin:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.