Προς το περιεχόμενο

αργη μεταφορα δεδομενων

diver1980

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημερα παιδια λοιπον εχω το εξης προβλημα, εχω εναν εξωτερικο και εναν εσωτερικο σκληρο κ αργη τρομερα να μεταφερει αρχεια κ.λ.π απο τον εναν στον αλλο.π.χ μεταφορα ταινιας 650mb λεει 3 μερες... θελω να επισημανω πως πριν καιρο ειχα κανει φορματ κ δεν ειχα τα cd του p/c κ κατεβασα τα παντα απο το διαδικτυο,μηπως φταιει αυτο???(τα cd μου τα φερανε μετα απο μερικες μερες) ελπιζω να ειναι ευκολο για σας γιατι εχω δεν τα ξερω καλα αυτα. σας ευχαριστω και αν μπορειται στειλτε προσωπικο μυνημα.

Δημοσ.

Πόσο παλιοί είναι οι σκληροί; στις πόσες στροφές ο καθένας? Με usb συνδέεται ο εξωτερικος? Τι λειτουργικό έχεις?

Σε ένα συγκεκριμένο αρχείο το κάνει αυτό ή σε όλα που έχεις στο σκληρό? Επίσης έχεις δοκιμάσει αν υπάρχει διαφορά όταν αντιγράφεις από εξωτερικό σε εσωτερικό και το ανάποδο???

ΑΑααα, είναι 6 το απόγευμα οπότε το καλημέρα είναι λίγο άστοχο

Δημοσ.

Τον εξωτερικό τον έχεις σε θήκη με usb ή είναι πχ passport κτλ; Επίσης έχεις αφήσει να τρέξει το copy κάποια ώρα; γιατί πολλές φορές η ώρα που σου λέει ότι θέλει να αντιγραφεί αλλάζει αν το αφήσεις.Και μερικές φορές το usb δεν συνδέεται κανονικά με αποτέλεσμα να μην φαίνεται σαν usb2 η σύνδεση και να αργεί χαρακτηριστικά.

Δημοσ.

Μηπως εχεις sVista χωρις Service Pack (αλλα και να το εχουν παλι χαλια ειναι)?? Εισαι σιγουρος οτι εχεις usb 2.0 συμβατο hardware?

Δημοσ.
καλημερα παιδια λοιπον εχω το εξης προβλημα, εχω εναν εξωτερικο και εναν εσωτερικο σκληρο κ αργη τρομερα να μεταφερει αρχεια κ.λ.π απο τον εναν στον αλλο.π.χ μεταφορα ταινιας 650mb λεει 3 μερες... θελω να επισημανω πως πριν καιρο ειχα κανει φορματ κ δεν ειχα τα cd του p/c κ κατεβασα τα παντα απο το διαδικτυο,μηπως φταιει αυτο???(τα cd μου τα φερανε μετα απο μερικες μερες) ελπιζω να ειναι ευκολο για σας γιατι εχω δεν τα ξερω καλα αυτα. σας ευχαριστω και αν μπορειται στειλτε προσωπικο μυνημα.

Λέει πολλά το ότι δεν είχες τους οδηγούς της μητρικής. Πήγαινε στη διαχείρηση συσκευών και δες αν υπάρχουν συσκευές με κίτρινο εικονίδιο. Πολύ πιθανό είναι να μην εγκαταστάθηκαν οι οδηγοί για τις usb θύρες και να τις βλέπει σαν τυπικές. Δες στη διαχείρηση συσκευών, Ελεγκτές ενιαίου σειριακού διαύλου (USB). Εκεί πρέπει να έχει Ενιαίος κεντρικός ελεγκτής USB Intel®........, πρέπει δηλαδή να λέει ποιον ελεγκτή έχεις και να μη λέει τίποτα Τυπικός ελεγκτής κλπ.

Δημοσ.

Το ότι κατέβασες τους οδηγούς από το δίκτυο είναι καλύτερη λύση από τα CD που έρχονταν μαζί. Τον εξωτερικό τον δοκίμασες σε άλλον υπολογιστή; Γιατι, αν φταίει ο εσωτερικός, θα είχες πρόβλημα και στη λειτουργία του Λειτουργικού. Εξωτερικός ή μητρική δείχνει...

Όσο για το φίλο που λέει ότι πιθανόν να μην έχουν περαστεί οι USB οδηγοί, είναι άκυρο από τα Windows XP SP2 (τους έχει το Λ/Σ) και μετά.

Δημοσ.

Καμία σχέση με το ότι τους έχει το λειτουργικό σύστημα. Το λειτουργικό έχει τους βασικούς οδηγούς. Αν δεν περάστούν οι σωστοί οδηγοί για το chipset το southbridge συγκεκριμένα, δε θα έχει τη καλύτερη απόδοση. Από το διαδίκτυο είσαι σίγουρος πως κατέβασε όλους τους οδηγούς και ότι είναι σωστοί;

Δημοσ.

παιδια εχω xp σπασμενα κ το p/c ειναι 2 ετων .ο εξωτερικος ειναι wd 350.εκανα αντιγραφη απο τον εξωτερικο στον εσωτερικο και την εκανε κανονικα ενω απο τον εσωτερικο στον εξωτερικο δεν την κανει αργη τρομερα και δεν την κανει και καθολου μερικες φορες.και μια σημαντικη παρατηρηση που δεν ανεφερα. τον εξωτερικο δεν τον διαβαζει το λειτουργικο αμεσως τον ανοιγοκλεινω 5-6 φορες για να τον διαβασει.

Δημοσ.

Δοκίμασες με άλλο καλώδιο ?

Είναι 2,5'' ή 3,5'' ο δίσκος ? Συνήθως αυτό το πρόβλημα το έχουν οι 2,5''...

Φαντάζομαι δεν παρεμβάλεται κάποιο usb hub, σωστά ?

Δημοσ.
Καμία σχέση με το ότι τους έχει το λειτουργικό σύστημα. Το λειτουργικό έχει τους βασικούς οδηγούς. Αν δεν περάστούν οι σωστοί οδηγοί για το chipset το southbridge συγκεκριμένα, δε θα έχει τη καλύτερη απόδοση. Από το διαδίκτυο είσαι σίγουρος πως κατέβασε όλους τους οδηγούς και ότι είναι σωστοί;

Επαναλαμβάνω... Μετά τα Windows XP SP2 (μπορεί και SP1) ΔΕΝ χρειάζονται οδηγοί για USB 2.0... Το ότι δεν σου αναγνωρίζει τον δίσκο με την πρώτη και πρέπει να τον ανοιγοκλείσεις αρκετές φορές μέχρι να δουλέψει, έχει να κάνει με την τροφοδοσία του δίσκου (από τη θήκη).

Δημοσ.

Πάμε πάλι από την αρχή.....Τα win xp έχουν οδηγούς και για τις usb και για να εμφανίζονται τα γραφικά στην οθόνη. Οι οδηγοί αυτοί είναι από τη microsoft επιλεγμένοι. Η εταιρία δίνει δικούς της οδηγούς. Όταν περνάς τα win, αν δεν περάσεις τους οδηγούς της μητρικής και πας στη διαχείρηση συσκευών, θα παρατηρήσεις πως στον usb controler υπάρχει ερωτηματικό ακόμη και αν δουλεύουν οι usb θύρες. Οι οδηγοί αν λείπουν από οποιαδήποτε συσκευή (usb, vga, sata controller κλπ) μπορεί η συσκευή να μην αποδίδει το 100%. Και γραφικά υπάρχουν όταν περνάς xp γιατί υπάρχουν οι drivers οι standar. Αν βασιζόμασταν μόνον στους οδηγούς των xp δε θα περνούσαμε τους οδηγούς της mobo, vga, printer, monitor κλπ κλπ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...