Προς το περιεχόμενο

KM Player ~ Σωστότερη Εμφάνιση Υποτίτλων

Cloud_7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά, έχω τρελό πρόβλημα με τους υπότιτλους στο km player, έχω δοκιμάσει ότι ρύθμιση υπάρχει στην καρτέλα των subs κι ακόμα δεν έχω βρει άκρη. Συγκεκριμένα, το πρόγραμμα κάνει αυτόματο crop στην πρώτη σειρά των υποτίτλων σε ένα συγκεκριμένο σημείο και δεν την επεκτείνει μέχρι το τέλος της εικόνας όπως κάνει το media player classic. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα όταν οι λέξεις είναι πολλές σε κάποια εμφάνιση, να μου εμφανίζει μέχρι και 4-5 σειρές, πράγμα πολύ εκνευριστικό. Μέσα από τις ρυθμίσεις, έχω βρει μόνο την επιλογή ''Divine a paragraph by a word'' στο alignment του subtitle processing, που ναι μεν το πρόβλημα λύνεται, αλλά έτσι το πρόγραμμα δεν έχει τη νοημοσύνη να χωρίσει την πρώτη σειρά μετά το τέλος μια ενιαίας λέξης :

5uhheu.jpg

Ενώ στην προεπιλογή :

1zvx21g.jpg

Το πρόβλημα δεν λύνεται, ούτε όταν μειώνω το μέγεθος των γραμμάτων, για να απεικονιστούν όπως θέλω πρέπει να βάλω γράμματα ψείρες.

Θέλω να κάνω και μια άλλη ερώτηση, ο κυριότερος λόγος που χρησιμοποιώ το km έναντι του mpc, είναι διότι αφενός μπορεί να αποδώσει τρομερή ανάλυση/rendering στους υπότιτλους (ξέρω για άλλους αυτό είναι αμελητέο για μένα όμως σημαντικό), ενεργοποιώντας την επιλογή rasterizer output στο processing και απ'την άλλη στα softsubs αρχεία που έχουν πλήθος γραμματοσειρών στο .ass, μου τους εμφανίζει αυτόματα όπως θέλω αναλόγως τις ρυθμίζεις μου και δεν είναι υποχρεωμένος κάθε φορά να αλλάζω τη γραμματοσειρά στο main text. Φανταστείτε πόσο εκνευριστικό είναι αυτό όταν μιλάμε για anime σειρές. Υπάρχει κάποιος τρόπος αυτά τα 2 (rendering υποτίτλων και προεπιλεγμένη εμφάνιση της αρεσκείας μου στο .ass) να τα κάνω να εμφανίζονται έτσι και στο mpc home cinema? (αν υπάρχει αυτό πραγματικά θα με έσωνε...)

Ευχαριστώ εκ των προτέρων σε όποιον μου προτείνει κάτι που θα βοηθήσει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...