Γιάννης Platano Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Για βοηθηστε οσοι ξερετε.. Ηρθε ενα γραμμα στη δουλεια (ΔΕΗ) σημερα απο την Διευθυνση Υγειηνης και σφαλειας στην εργασια να βαλουμε στους χωρους εργασιας αντισηπτικο υγρο . Ετσι αοριστα.....Τα τηλ των υπευθυνων και του γιατρου εργασιας ειναι κλειστα ή δεν απαντουν....Αυγουστος γαρ... Ο Διευθυντης μου ομως εγραψε στο γραμμα την μαγικη λεξει "Ενεργειες απο Τομεα Υποστηριξης" που ειμαι εγω υπευθυνος και την υπογραφη του. Σκεφτομαι κατι σαν τις συσκευες που εχουν στα νοσοκομεια αλλα με βαση στον τοιχο του κοινοχρηστου διαδρομου σε 2-3 σημεια ανα οροφο αλλα δεν ξερω αν υπαρχει κατι και που μπορω να το βρω.... Εχω να κοιαξω για 5 κτιρια σκορπια στην Βορεια Αττικη που συνολικα θα εχουν καμμια 15αρια οροφους !! Καθε βοηθεια ευπροσδεκτη. Ευχαριστω.
Chris_85 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Betadine...Bασικα αυτο εχουμε εμεις στο νοσοκομειο και στις τουαλετες του προσωπικου και σ αυτες των επισκεπτων...δε νομιζω να μην σας καλυπτει..
kage Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 γιατι δεν περνας απο το νοσοκομειο που το ειδες ολο και καπου θα βρεις ταμπελακι με τον εισαγωγεα. αλλιως ψαξε για ιατρικος εξοπλισμος,ολοκληρωμενα συστηματα καθαρισμου,υγειονομικος εξοπλισμος,dispenser ...
Γιάννης Platano Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Το ειχα δει στο Αττικο νοσοκομειο που ειχα κανει σπονδυλοδεσια , κρεμασμενη σε καθε κρεβατι τετοια φιαλη αλλα ειπα να ρωτησω και καποιον εδω αν εχει γνωση ή εμπειρια.
insomniaK Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Γιάννη, πάρε τηλέφωνο στον Μπακάκο. Σίγουρα θα σου προτείνουν κάτι. Εδώ μας έβαλαν Sterillium.
Γιάννης Platano Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Γιάννη, πάρε τηλέφωνο στον Μπακάκο. Σίγουρα θα σου προτείνουν κάτι. Εδώ μας έβαλαν Sterillium. Ευχαριστω.Φιαλες των ποσων ml ? Τις βαλατε καπου σταθερα ?
insomniaK Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Του μισού λίτρου στην είσοδο του εστιατορίου μόνο, όχι σταθερά.
grigas Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1291203
Γιάννης Platano Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1291203 Ευχαριστω.
jason_rethymno Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1291203 Πανάκριβο όμως ε?
Γιάννης Platano Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Γιάννη, πάρε τηλέφωνο στον Μπακάκο. Σίγουρα θα σου προτείνουν κάτι. Εδώ μας έβαλαν Sterillium. Το Sterillium μου προτεινε και ο γιατρος εργασιας που βρηκα τελικα σημερα στο τηλ.
alterrix Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1291203 λολ, τι αλλο θα βγαλει το πλαισιο μετα τα απειρα καλοκαιρινα- υπεραχρηστα γκατζετ... δραστηριοποιηση κ στον τομεα της υγειας πια..
neofix Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Sterillium! Το καλύτερο, ασε τα Gel του Πλαισιου. Εχει στα φαρμακεια. Το χρησιμοποιούν σε ΟΛΑ τα νοσοκομεια και τα χειρουργεια! Το χρησιμοποιουμε κι εμεις στη δουλεια που εχουμε να κανουμε με εργαλεια χειρουργειων.Ακριβά το έχει ο Γερμανός τα 100ml, 2.5€ το παίρνω και περιπου 10-12€ το 1 λιτρο απο φαρμακείο.
Γιάννης Platano Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Sterillium! Το καλύτερο, ασε τα Gel του Πλαισιου. Εχει στα φαρμακεια. Το χρησιμοποιούν σε ΟΛΑ τα νοσοκομεια και τα χειρουργεια! Το χρησιμοποιουμε κι εμεις στη δουλεια που εχουμε να κανουμε με εργαλεια χειρουργειων.Ακριβά το έχει ο Γερμανός τα 100ml, 2.5€ το παίρνω και περιπου 10-12€ το 1 λιτρο απο φαρμακείο. Ο Γερμανος μου λεει οτι ειναι σε μορφη gel και ο Μπακακος οτι ειναι σε υγρη μορφη και ειναι διατιμημενο με κουπονι .Τελικα τι ισχυει ?
neofix Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 μονο την υγρή ξέρω. Δεν έχω δει ποτέ Sterillium σε gel. Μπορεί... Οταν λές με κουπόνι, τι εννοείς; Ο Γερμανός στη φωτό βλέπω εχει το Gel, ίσως γι'αυτο να το έχει 4.5€, εγω για το υγρο λεω οτι εχει 2,5€
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.