Προς το περιεχόμενο

Αγορα οθονης για web design & επεξεργασια φωτογραφιας

snik

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια ειμαι σιγουρος οτι το θεμα θα εχει συζητηθει αρκετες φορες αλλα η αναζητηση μου εβγαζε μονο παλια αποτελεσματα. Θελω μια 22αρα οθονη που θα την χρησιμοποιω κυριως στο photoshop για επεξεργασια φωτογραφιας και σχεδιασμο templates για website. Μεχρι τωρα εκανα την δουλεια μου με μια 32αρια lg οθονη-τηλεωραση αλλα θελω να παω σε κατι καλυτερο. Δυστυχως το χρηματικο οριο ειναι καπως περιορισμενο 250-300 ευρω max και μεχρι τωρα εχω υποψιν μονο την Dell UltraSharp 2209WA που εχει e-ips panel.

Καταρχην θα ηθελα να μου λυσετε μερικες αποριες οσον αφορα το tn panel που εχω ακουσει οτι δεν κανει για γραφιστικους σκοπους. Αξιζει το εξτρα κοστος για καποιο καλυτερο panel απο tn; Επειδη καπου διαβασα οτι τα καλυτερα panels ειναι κυριως για χρηστες που ασχολουνται με εκτυπωσεις και θελουν να εχουν το ιδιο χρωμα στην οθονη και το ιδιο στην εκτυπωση, ισχυει κατι τετοιο;

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 23:59 ----------

Τελικα εχω καταληξει στην dell μιας και δεν βρισκω σε αυτα τα χρηματα κατι καλυτερο εδω και μερικες ωρες που ψαχνω. Θα ηθελα να μου πειτε αν υπαρχει περιπτωση να την βρω πουθενα φθηνοτερα απο το overclockers.co.uk, εκει την βρισκω στα 280 ευρω μαζι με την αποστολη.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...