Προς το περιεχόμενο

αναζήτηση 13.3'' laptop για 7 (64bit) ...

neXTgen

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γενική χρήση (κυρίως μουσική και surfing) μακριά από turbo-rama και acer, κατά προτίμηση toshiba και 2 τουλάχιστον χρόνια επίσημη εγγύηση ..

επειδή ενδεχομένως το "μοντέλο" θα αγορασθεί από ebay.co.uk μην περιοριοριστείτε σε προτάσεις που κυκλοφορούν μόνο εδώ ...

Δημοσ.
γενική χρήση (κυρίως μουσική και surfing) μακριά από turbo-rama και acer, κατά προτίμηση toshiba και 2 τουλάχιστον χρόνια επίσημη εγγύηση ..

επειδή ενδεχομένως το "μοντέλο" θα αγορασθεί από ebay.co.uk μην περιοριοριστείτε σε προτάσεις που κυκλοφορούν μόνο εδώ ...

εεε στην ουσια αποφασισες για Toshiba, ποιο το νοημα λοιπον? Παρε το 13αρι της Toshiba και εκλεισε...

Προσωπικα σε 13αρι μονο Macbook, η Timeline 3810t (c2d)... οτιδηποτε αλλο κυκλοφορει στην παρουσα φαση 13αρι ειναι μονο στην διασταση της οθονης και στα υπολοιπα μπαουλακι.

Δημοσ.

To TIMELINE είναι Core Solo οχι DUO. Με μόνη εξαίρεση αυτό.

Προτείνω TOSHIBA U400. <- το χρησιμοποίησα και έμεινα υπερ-ευχαριστημένος. T5800 πάει μέχρι 8GB η RAM του και είναι ποιοτικά πολύ καλό. Επίσης δεν είναι μπαουλάκι. 1.9 κιλά.

Δημοσ.

kirimis : το mbpro13 που μου αρέσει έχει 1 χρόνο εγγύηση, και επειδή έχω τραβήξει πολλά από 2 macbook λέω να πάω σε toshiba η dell ή sony, άσε που στοιχίζει και 3-5 κατοστάρικα παραπάνω... τα timeline είναι acer, right ? οπότε γιατι μου το προτείνετε ?

sip03ds : Lenovo X301 ακριβό!!

400philip : U400 ποιο ακριβώς μοντέλο πάει στα 8gb με 5800 φιλε ?

Δημοσ.
kirimis : το mbpro13 που μου αρέσει έχει 1 χρόνο εγγύηση, και επειδή έχω τραβήξει πολλά από 2 macbook λέω να πάω σε toshiba η dell ή sony, άσε που στοιχίζει και 3-5 κατοστάρικα παραπάνω... τα timeline είναι acer, right ? οπότε γιατι μου το προτείνετε ?

sip03ds : Lenovo X301 ακριβό!!

400philip : U400 ποιο ακριβώς μοντέλο πάει στα 8gb με 5800 φιλε ?

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.905336

AYTO.

Δημοσ.

Κατ' αρχάς, δεν χρειάζεται να ανησυχείς για τα 2 χρόνια εγγύησης, καθώς είναι Νόμος της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Όσο για την Toshiba, θα συμφωνήσω κι εγώ, αλλά εάν θέλεις ρίξε και μία ματιά στο DELL Studio XPS 13. Μαρκάν το καλύτερο service η DELL στην Ελλάδα..!

Δημοσ.
Κατ' αρχάς, δεν χρειάζεται να ανησυχείς για τα 2 χρόνια εγγύησης, καθώς είναι Νόμος της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Όσο για την Toshiba, θα συμφωνήσω κι εγώ, αλλά εάν θέλεις ρίξε και μία ματιά στο DELL Studio XPS 13. Μαρκάν το καλύτερο service η DELL στην Ελλάδα..!

Πανέμορφο αλλά θα είναι λίγο τσιμπημένο και εκτός αυτό είναι SLOT IN και ενσωματωμένο μέσα στο σασί. Αν χαλάσει δεν μπορείς να το αλλάξεις με ένα συμβατικό.

Δημοσ.
Πανέμορφο αλλά θα είναι λίγο τσιμπημένο και εκτός αυτό είναι SLOT IN και ενσωματωμένο μέσα στο σασί. Αν χαλάσει δεν μπορείς να το αλλάξεις με ένα συμβατικό.

Εδώ έρχεται η εγγύηση. :-) Εάν χαλάσει μέσα σε αυτή, στο αλλάζει την επόμενη χωρίς ιδιαίτερες κουβέντες. :-D

Δημοσ.

εχω το προηγούμενο dell xps m1330. super ειναι σε ολα της η Dell. support φοβερό όντως. πολύ ευχαριστημένος μέχρι τώρα (1 χρόνος και κάτι).

Δημοσ.

Καλή ερώτηση. :-( Μπήκα κι εγώ στο site της Dell και με στέλνει στους επίσημους διανομείς, το U, το Multirama και το Public, αλλά δεν το βρήκα μέσα σε αυτά.. Ίσως με ένα τηλεφώνημα βγάλεις άκρη..!

Δημοσ.

εξαιρετικό πάντως φαίνεται !! βγαίνει με led οθόνη, illum. kbrd (ala mbpro) slot in drive έχει και hdmi, αν το δω (όποτε) από κοντά κιόλας, και μου αρέσει, εφόσον είναι σε λογική τιμη.....

Δημοσ.

Δες και αυτό -> Dell Latitude E6400. Πιο φθηνό από το XPS...

Έκανα ΔΙΟΡΘΩΣΗ στο link! Βέβαια, το "φθηνότερο" είναι σχετικό.. Πήρα τηλέφωνο στις πωλήσεις (εκεί που εργάζομαι) και το E6400 με κάποιες παραμετροποιήσεις βγαίνει 530€ φθηνότερα από το site της DELL..!

Δημοσ.

timeline διπυρηνο οταν βγει στο ελλαδισταν εκτος και αν μπορεις να το παρεις μεσω net.

καλη φαση εξω εχει 2 χρονια εγγυηση ενω εδω 1 χρονο και κανεις δεν κανει αντικατασταση (MDI και Alman παρ την μια και χτυπα την αλλη).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...