Προς το περιεχόμενο

Htc magic ή iphone????

Bill_cs

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Φιλε μου πραγματικα δουλεψει το iphone περισσοτερο απο οτι νομιζεις.

Το ειχε ενα παλικαρι στο στρατο ασπαστο και το μονο που καναμε ειναι να ακουμε κλανιες' date='να οπλιζουμε κοντοκανες και να τρεχουμε με τα δαχτυλα μας(multitouch οθονη βλεπεις).Cool μονο που το παλικαρι εψαχνε μονιμως μια πριζα για να το φορτισει.

Οσον αφορα το design ειναι παρωχημενο(δεν ειπα ειναι ασχημο) και δεν ειναι κριτηριο ποσοι το αγοραζουν τελικα.

Οσο και αν εψαξα δεν βρηκα καπου με ποση ταχυτητα μεταφερεις δεδομενα στον σκληρο του iphone.

Και στην τελικη αν θεωρεις value for money 100€ για 16 gb τοτε πασο.

Ενα παραδειγμα,εγω που δεν θελω ενα iphone με 16 gb μνημη μπορω να παρω ενα με λιγοτερη?Προφανως και οχι.

Αρα λοιπον αν δεν μου χρειαζεται τοση μνημη δεν ειναι πλεονεκτημα αν εχει 8,16 ή δεν ξερω γω ποση αλλη.

Το μοναδικο ισχυρο πλεονεκτημα του iphone ειναι η multitouch οθονη του.Και αυτο γιατι την εχει μονο το iphone.

Τωρα οτι αλλο εχει το iphone(ή μπορεις να του βαλεις) μπορεις να το βρεις σε οποιοδηποτε αλλο κινητο με τον Α ή Β τροπο.Απο εκει και περα ολα τα αλλα ειναι μπαρουφες.[/quote']

Αν ο φίλος σου έχει iPhone κ το μόνο που κάνει είναι να βαράει με κοντοκανες τότε δεν φταει η apple. Υπάρχουν δεκάδες χιλιάδες apps για όλους τους χρήστες που σε κάνουν να θεωρείς πως το τηλέφωνο είναι απλά μια μικρή ιδιότητα της συσκευής.

Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app

• Απαντ. 60
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...