Προς το περιεχόμενο

Htc magic ή iphone????

Bill_cs

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σίγουρα. Εγώ το iphone 2G το πήρα όταν είχε ήδη σχεδόν ένα χρόνο στην Αμερική, και το μεγάλο μπαμ έγινε με το firmware 2.0 και μετά.

Και στην αρχή έλεγαν για τα symbian οτι έχουν περισσότερες εφαρμογές.

Αλλά αν μιλήσουμε για τώρα εντάξει. βασικά το θεμα είναι οτι το android έχει αρκετούτσικες εφαρμογές, αλλά υπολείπονται σε γραφικά, ομορφιά, και ποιότητα. Δηλαδή προσωπικά δεν χρειάστηκα κατι και δεν το βρήκα...Μονο τα παιχνιδάκια λείπουν.

• Απαντ. 60
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Έχω και τα δυο πραγματικά είναι δύσκολο να πεις κάτι για το ένα η το άλλο θέλω να δώσω το ένα και δεν ξέρω ποιο android super !!!! Macos for iPhone super δύσκολη επιλογή

Sent from my iPhone using Insomnia.app

Δημοσ.

Δεν υπαρχει πιο πορωτικο πραγμα απο το iphone. Μια ολοκληρη ζωη δεν θα σου φτασει για να ανοιξεις ολες τις πορτες του. Ειναι ενας αχανες λαβυρινθος που οσο περναει ο καιρος και το μαθαινεις θα σου ανοιγονται ολο και περισσοτερες πορτες. Πιστευω δεν υπαρχει ανθρωπος που εχει αξιοποιησει 100% τις δυνατοτητες του iphone γιατι εχει απειρα πραγματα να κανεις και γενικως δεν σταματαει να εξελισσεται. Εξελισσεται συνεχεια αυτο το κινητο. Εχω το 3gs 16g χρησιμοποιω τα 8 μεχρι στιγμης και εχω, χωρις υπερβολη ολο τον κοσμο στα χερια μου. Τωρα αν θελεις καμερες με φλας και ιστοριες συνηθισμενες, αυτο ειναι αλλο θεμα και θα σου προτεινα να μην πας στο iphone. Αν θες ενα εργαλειο με τρομακτικες δυνατοτητες τοτε ορμα του. Ολα τα παραπανω με την προυποθεση να ειναι jb το κινητο.

Ειμαι σιγουρος οτι αυτο το κινητο θα το γουσταρεις οσο τιποτα αλλο.

• Moderators
Δημοσ.
Μια ολοκληρη ζωη δεν θα σου φτασει για να ανοιξεις ολες τις πορτες του.

Ηρεμα.Εισαι ενθουσιασμενος αλλα μην υπερβαλλουμε και τοσο,μια συσκευη ειναι και σιγουρα χρειαζεται πολυ λιγοτερο απο μια ζωη για να την μαθεις καλα;)

Δημοσ.
Ηρεμα.Εισαι ενθουσιασμενος αλλα μην υπερβαλλουμε και τοσο,μια συσκευη ειναι και σιγουρα χρειαζεται πολυ λιγοτερο απο μια ζωη για να την μαθεις καλα;)

Μια συσκευη με απειρες εφαρμογες ομως;) Τροπος που λεγειν ρε παιδι μου. Δεν εννοουσα για να το μαθεις, αλλα οσο και αν θελεις να εισαι ενημερωμενος για τα καινουρια πραγματα που βγαινουν, δεν μπορεις να τα προλαβεις ολα. Γιατι εξελισσονται συνεχεια.. Εκτος και αν εισαι ο geohot βεβαια. Που και αυτος αφου παλευει με το καινουριο jb τελευταια ολο και κατι θα χανει ;P

• Moderators
Δημοσ.
Μια συσκευη με απειρες εφαρμογες ομως;) Τροπος που λεγειν ρε παιδι μου. Δεν εννοουσα για να το μαθεις, αλλα οσο και αν θελεις να εισαι ενημερωμενος για τα καινουρια πραγματα που βγαινουν, δεν μπορεις να τα προλαβεις ολα. Γιατι εξελισσονται συνεχεια.. Εκτος και αν εισαι ο geohot βεβαια. Που και αυτος αφου παλευει με το καινουριο jb τελευταια ολο και κατι θα χανει ;P

Nα σαι σιγουρος πως ο geohot ξερει και εχει ασχοληθει με λιγοτερες εφαρμογες απο το appstore απο σενα;)

Δημοσ.

τι παραπάνω έχει το iPhone?

Cydia-Installous-και πάνω αποβ100.000 εφαρμογές που το ΗΤc δεν έχει δει ούτε στον ύπνο του.... Τα έχω και τα δυο αλλά ρε φίλε το iPhone δεν παλευεται με τίποτα .Μακραν το καλύτερο στα παντα

Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app

Δημοσ.

Έφτασε τα χέρια μου ένα HTC hero θα σου έλεγα να συγκρίνεις iPhone με το hero και όχι με το magic .... δύσκολη απόφαση πραγματικά . Οσο για τις εφαρμογές του iPhone πραγματικά δεν ξέρω αν είναι εκεί το θέμα ανάλογα το θέλεις να κανείς ! Αν το θέλεις για παιχνίδι πάρε τό iPhone αν για δουλειά εγώ θα το σκεφτομουν περισσότερο.... αν είσαι χρήστης google εφαρμογών .... δαγκωτό android ....

Δημοσ.

Κατενθουσιασμενοι οι φιλοι μου με το iphone,εγω παρηγγειλα το Magic.Πρωτη μου φορα θα εχω smartphone και επειδη προκειται για ακομη πιο ιδιαιτερη περιπτωση,αναρωτιεμαι:Μηπως θα χασω τον ελεγχο με τις χρεωσεις εξαιτιας ολων των google εφαρμογων;Π.Χ.θα ερχονται τα mail μου και θα χρεωνομαι,θα κανει login και θα χρεωνομαι,gps-google maps το ιδιο;

Δημοσ.

Τελικα ολοι στο insomnia ειμαστε πλουσιοι...

Οι μισοι εχουν το iphone και το magic και οι αλλοι μισοι εχουν το iphone και το hero!

Μπραβο υπερκαταναλωτισμος!

• Super Moderators
Δημοσ.
Τελικα ολοι στο insomnia ειμαστε πλουσιοι...

Οι μισοι εχουν το iphone και το magic και οι αλλοι μισοι εχουν το iphone και το hero!

Μπραβο υπερκαταναλωτισμος!

Τα περισσότερα μέλη εδώ μέσα δεν ανήκουν στη μέση κατηγορία των καταναλωτών! Οπότε το συμπέρασμα είναι λίγο άκυρο!

B)

Δημοσ.

magic φιλε..εχει android κ 8α εξελιχτει πιο πολυ απ το i phone αυτη η πλατφορμα.ασε που εχει βρομισει ο τοπος με δαυτα ;)

• Super Moderators
Δημοσ.
magic φιλε..εχει android κ 8α εξελιχτει πιο πολυ απ το i phone αυτη η πλατφορμα.ασε που εχει βρομισει ο τοπος με δαυτα ;)

Ξεχνάς όμως την ποιότητα του ήχου στην αναπαραγωγή μουσικής που έχει το iphone, όπως επίσης και τις δυνατότητες αναπαραγωγής multimedia γενικότερα! Σε όλα τα άλλα το android είναι συμπαθητικό!

B)

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

nexus one ποια ακόμη μεγαλύτερη διαφορά από το magic και το hero.... και το Android ανεβαίνει

Sent from my Nexus One using Tapatalk

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...