Προς το περιεχόμενο

Htc magic ή iphone????

Bill_cs

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
OK το ότι πετάει π.χ. από ταχύτητα σε εφαρμογές και browsing είναι μπαρούφες. Όπως και ότι όλα λειτουργούν smooth και σταθερά. Who cares.

τέλεια συσκευή δεν υπάρχει , το 3gs όμως είναι η καλύτερη προσπάθεια

Εταιρίας που ασχολείται στον τομέα της κινητής. Σε σχέση με το Diamont έχει σίγουρα καλύτερη ταχύτητα , απόκριση , σταθερότητα , Ποιοτιτα κατασκευής , Πιο σύγχρονο Λειτουργικο , εύκολα προσβάσιμη βάση software και και και. Μόνο η κάμερα είχει λιγότερα pixel αλλά και πάλι την παλεύει.

Τέλος είναι φτιαγμένο πιο κοντά στην λογική ενός τηλεφώνου παρά ενός υπολογιστή κάνοντας πιο εύκολο τον χειρισμό. Μόνο και μονο πως τα WinMobile δεν εχουν φτιαχτεί για τηλέφωνα αλλά για PalmPc ή Τερματικα Scan-αρισματος κτλπ πρέπει να βάζει τον υποψήφιο αγοραστή Τηλεφωνου σε σκέψεις.

Ας βγάλει η Microsoft ένα πιο νέο λειτουργικό με ανασχεδιασμενα χαρακτηριστικά για Κινητο και το ξανασυζηταμε.

• Απαντ. 60
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

δεν συζητάω άλλο μαζί σου και καλά θα κάνεις να μην ξανά γράψεις εδώ. Έχεις προσωπική άποψη και για τα δυο κινητά? Ξέρεις τις δυνατότητες τους? Και αν έχει καλή ανταπόκριση το hero ή το magic? Με όλα αυτά που γραφείς το μόνο που καταλαβαίνω είναι ότι άκουσες ότι το iphone είναι το καλύτερο κινητό το πήρες και τώρα κάνεις μόστρα. Τέλος πάντων. Κάτσε με την apple αφού είσαι ευχαριστημένος και άσε τους άλλους που ξέρουν κάτι παραπάνω να πουν τι γνώμη τους.

Αρκετά με το off topic και τα δυο κινητά είναι πολύ καλά. Βασικά για το hero ξέρω.

Το iphone καλό αλλά μόνο με το jailbrake.

Καλή οθόνη με πολύ καλή ανταπόκριση (αν και το hero από ότι βλέπω τα καταφέρνει εξίσου καλά.

App store μεγάλη γκάμα από εφαρμογές και ότι μπορείς να φανταστείς

Τα άσχημα είναι πολύ μικρή μπαταρία, εξαρτάσαι από τη apple χωρίς να δίνει δυνατότητες σε άλλες εταιρίες να βγάλουν προγράμματα για το κινητό της π.χ. Opera, Google voice κτλ

Το hero( μόνο αυτό ξέρω αλλά μάλλον είναι τα ίδια με το magic)

open source, έχει μεγαλύτερη αγορά και πληθώρα επιλογών αφού βγάζουν οι πιο πολλές εταιρίες κινητά με android. Μου φαίνεται πολύ υποσχόμενο με μεγάλο μέλλον.

Τα κατά του android είναι ότι είναι ακόμα σε πρώιμο στάδιο και δεν έχει πολλές εφαρμογές στο επίπεδο της apple.

p.s. δεν έχω δοκιμάσει κανένα από τα δυο. Λίγο μόνο το iphone για κάνα 10λεπτο. Αυτή είναι η προσωπική μου άποψη και δεν θέλω να επηρεάσω κανένα.

• Super Moderators
Δημοσ.
δεν συζητάω άλλο μαζί σου και καλά θα κάνεις να μην ξανά γράψεις εδώ. Έχεις προσωπική άποψη και για τα δυο κινητά? Ξέρεις τις δυνατότητες τους?

Ναι μπαμπά!:confused:

Όπως βλέπεις ο τίτλος του θέματος είναι htc ή iphone! Αν θέλεις να πεις τα δικά σου και να μη σε στεναχωρούμε, άνοιξε θέμα μόνο για τα htc ή τα android.

Και ναι, για να κάθομαι να τα γράφω όλα αυτά, έχω προσωπική άποψη και για τα 2! Σε αντίθεση με τη δική σου επαφή των 10λεπτών!

B)

Δημοσ.
δεν συζητάω άλλο μαζί σου και καλά θα κάνεις να μην ξανά γράψεις εδώ. Έχεις προσωπική άποψη και για τα δυο κινητά? Ξέρεις τις δυνατότητες τους? .

.

.

p.s. δεν έχω δοκιμάσει κανένα από τα δυο. Λίγο μόνο το iphone για κάνα 10λεπτο. Αυτή είναι η προσωπική μου άποψη και δεν θέλω να επηρεάσω κανένα.

Aha, ok. Μας έπεισες .

Δημοσ.
Ναι μπαμπά!:confused:

Όπως βλέπεις ο τίτλος του θέματος είναι htc ή iphone! Αν θέλεις να πεις τα δικά σου και να μη σε στεναχωρούμε, άνοιξε θέμα μόνο για τα htc ή τα android.

B)

Πρώτον εγώ συγκρίνω τα κινητά και δεν μιλάω μόνο για τα android σε αντίθεση με εσένα που το μόνο που κάνεις είναι να καμαρώνεις για το κινητό σου.

Δεύτερον εγώ το είπα ότι δεν έχω καμία ιδέα πώς είναι από κοντά τα δυο κινητά.

Και τρίτον για να τελειώσουμε τις @@@ το θέμα είναι HTC magic ή iphone αρά android 

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 14:35 ----------

Aha, ok. Μας έπεισες .

Αν έχεις να πεις κάτι σχετικά με το θέμα πες το. Κλασικός Έλληνας. Από σχόλια άλλο τίποτα από ουσία 0

• Super Moderators
Δημοσ.
Aha, ok. Μας έπεισες .

Βασικά απορώ πως πέφτω κάθε φορά στην παγίδα και ασχολούμαι! :shock::lol:

Εδώ μιλάμε ότι βλέπεις την παράνοια μέσα σε μία μόνο παράγραφο (πόσο μάλλον σε διαφορετικά posts).

B)

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 14:42 ----------

Πρώτον εγώ συγκρίνω τα κινητά και δεν μιλάω μόνο για τα android σε αντίθεση με εσένα που το μόνο που κάνεις είναι να καμαρώνεις για το κινητό σου.

Πως θα το έλεγε το η χήρα στους 10 μικρούς Μήτσους? ..."Παράλογοοοο!?!"

B)

• Super Moderators
Δημοσ.
δεν συζητάω άλλο μαζί σου και καλά θα κάνεις να μην ξανά γράψεις εδώ.

Kατ'αρχήν σου συνιστώ να χαλαρώσεις και να αφήσεις τις υποδείξεις προς τα υπόλοιπα μέλη. Δεν θα πεις εσύ σε κάποιον άλλο εάν θα γράψει ή όχι σε ένα thread!

Ελπίζω να συνεννοηθήκαμε! :mad:

Έχεις προσωπική άποψη και για τα δυο κινητά? Ξέρεις τις δυνατότητες τους? [...]

Και ιδίως όταν δεν έχεις ιδέα για κανένα εκ των κινητών για τα οποία τσακώνεσαι, αλλά έχεις το θράσος να υποδεικνύεις σε άλλους να μην γράφουν; :mad:

Δημοσ.
Αν έχεις να πεις κάτι σχετικά με το θέμα πες το.

Ήθελα να δείξω πόσο άκυρος είσαι. Δεν ήταν δύσκολο, ένα quote μόνο.

Κλασικός Έλληνας

Ευχαριστώ πολύ, ότι καλύτερο μου έχουν πει ποτέ :-)

Από σχόλια άλλο τίποτα από ουσία 0

Δεν έχεις ούτε ένα από τα κινητά που συγκρίνεις και έχεις φτιάξει θεωρίες για το ποιο είναι καλύτερο και τη λες σε όποιον έχει διαφορετική άποψη. Σε εμένα θα πεις ουσία 0; Look closer to home.

• Super Moderators
Δημοσ.
Ζητώ συγγνώμη σε όλους. Παραφέρθηκα. :X

Και μόνο το γεγονός πως εγραψες το συγγνώμη με 2 γγ, μας κάνει να σε συμπαθήσουμε!

B)

Δημοσ.
Ναι καλα! Δεν λέω για youtube αλλά για σελίδες με flash γενικότερα...

B)

έχω κάποιον λόγο να σου πω ψέμματα?, ούτε σε ξέρω ούτε με ξέρεις.. Ακόμα και σελίδα όπως της 2advanced άνοιξα χωρίς να κολλήσει..

• Super Moderators
Δημοσ.
Και τα δυο κινητα ειναι αχαρακτηριστα στο τομεα του imaging. Σου προτεινω Samsung Omnia HD i8910.

Οι φωτογραφίες του 3GS είναι άψογες ακόμη και με ελάχιστο φωτισμό χωρίς flash! Μη σε ξεγελάει ο αριθμός των mpixels!

B)

Δημοσ.

Καλα ναι το iphone έχει μια απο τις καλύτερες φωτογραφικές που υπάρχουν. Τελεια χρώματα, καθόλου θολούρα, και γρήγορο αισθητήρα νομίζω. Είχα το iphone edge (2mpixels) και το λέω αυτό. Δεν πρεπει να σε ξεγελάνε τα mp, καθώς αφορούν μόνο στο μέγεθος της φωτογραφίας και όχι στην καθαρότητα της. Και ειδικά τα 3,2 προσφέρουν μεγεθος να τα βλέπεις και σε υπολογιστή. Όλα τα άλλα είναι marketing.

Τη γνώμη μου για τα κινητά την έγραψα πιο πριν, και βλέπω να έχουν την ίδια άποψη με εμενα όσοι έχουν και τα 2.

Δημοσ.

εχω και τα 2 και αυτο τον καιρο χρησιμοποιω το magic...το εξερευνω θα ελεγα γιαυτο αφησα το iphone επειδη απλα το βαρεθηκα...και τα 2 ειναι υπεροχα κινητα με πολλες δυνατοτητες.

και μην ξεχνατε τοiphone ειναι κινητο με καποια χρονακια αναπτυξης σε εφαρμογες, ας δςσουμε λιγο χρονο στο android ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...