SpyrosR Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Τα 400 ευρώ είναι με 12μηνη σύνδεση σε πρόγραμμα με 30 ευρώ πάγιο... που σημαίνει τελική τιμή 760 ευρώ (400 + 30 x 12). Σκέτη συσκευή έχει 550 στο Skroutz... Και το iPhone μου το αγόρασα 569 από ΟΤΕ Shop. Εάν βάλεις στο HTC μια miniSDHC στα 16 GB (εκτός κι αν θες να μείνεις στα 512 MB) τότε το iPhone βγαίνει φθηνότερο... αν σου αρκούν τα 512 MB είναι 20 ευρώ πιο ακριβό. Big deal.
tzotzo Δημοσ. 21 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2009 http://www.expansys.com.gr/d.aspx?i=184572 γιατι εγω το βρισκω 490? Το 3gs ποσο εχει? Τες πα εγω δεν ευλογαω τα γενια μου.Ειπα απο την αρχη οτι εχω το topaz και δεν ειμαι ευχαριστημενος. Ομως iphone δεν θα επαιρνα.Θεωρω υπερβολικα τα χρηματα για ενα κινητο που ειναι ηδη δυο χρονων,με το ιδιο design και το εχει και η κουτση μαρια. Και επειδη αναφερεται οτι εχει 16 gb και 32 και δεν ξερω γω τι.Τελικα ειναι πραγματικο πλεονεκτημα;Εγω στην 8αρα το γεμισα mp3 και δεν εχω ακουσει ουτε το 10%.Ουτε οταν ειχα την τεσσαρα,και ισως και με τα 2 βολευομουν. Τι διαολο.
Constant1ne Δημοσ. 21 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2009 Καλά εσύ δεν είπες ότι είναι πλεονέκτημα οι επέκτασεις με κάρτες μνήμης; Τελικά θες μνήμη ή δε θες; Το πλεονέκτημα του πάντως σ' αυτόν τον τομέα είναι η ταχύτητα της ενσωματωμένης μνήμης σε σχέση με τις κάρτες που σέρνονται. Το 3gs 16gb που πήρα κάνει ακριβώς 570, άσχετα αν με κάτι επιδοτήσεις και συμβόλαια το πήρα αρκετά φτηνα. Επίσης δεν είναι περίεργο που αυτό το "ίδιο" design παραμένει 3 χρόνια ομορφότερο από κάθε απόπειρα που κάνουν οι αλλες εταιρίες; Anyway φίλε επειδή σε βλέπω προκατελειμένο με το iphone όπως ήμουν κι έγω, απλά be openminded και δοκίμασε το κάποια στιγμή. Ό,τι και να λέω εγώ δεν έχει σημασία αν δεν το δοκιμάσεις για να καταλάβεις όλο αυτό το hype που λες. Ούτε η τιμή δεν είναι πια δικαιολόγια. Όλος ο ανταγωνισμός σε αυτές τις τιμές κινείται και πιο ψηλά. Μια χαρά και τα HTC πάντως. Ένα HTC με android θα ήταν η 2η μου επιλογή.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 21 Αυγούστου 2009 Super Moderators Δημοσ. 21 Αυγούστου 2009 Το πόσες φορές θα κρασάρει το hero προσπαθώντας να παίξει flash το τσέκαρε κανείς? Επίσης όσοι επικαλούνται το youtube για να τονίσουν την έλλειψη flash στο iphone, καλό θα ήταν να διάβαζαν περισσότερα για το iphone!
tzotzo Δημοσ. 21 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2009 Φιλε μου πραγματικα δουλεψει το iphone περισσοτερο απο οτι νομιζεις. Το ειχε ενα παλικαρι στο στρατο ασπαστο και το μονο που καναμε ειναι να ακουμε κλανιες,να οπλιζουμε κοντοκανες και να τρεχουμε με τα δαχτυλα μας(multitouch οθονη βλεπεις).Cool μονο που το παλικαρι εψαχνε μονιμως μια πριζα για να το φορτισει. Οσον αφορα το design ειναι παρωχημενο(δεν ειπα ειναι ασχημο) και δεν ειναι κριτηριο ποσοι το αγοραζουν τελικα. Οσο και αν εψαξα δεν βρηκα καπου με ποση ταχυτητα μεταφερεις δεδομενα στον σκληρο του iphone. Και στην τελικη αν θεωρεις value for money 100€ για 16 gb τοτε πασο. Ενα παραδειγμα,εγω που δεν θελω ενα iphone με 16 gb μνημη μπορω να παρω ενα με λιγοτερη?Προφανως και οχι. Αρα λοιπον αν δεν μου χρειαζεται τοση μνημη δεν ειναι πλεονεκτημα αν εχει 8,16 ή δεν ξερω γω ποση αλλη. Το μοναδικο ισχυρο πλεονεκτημα του iphone ειναι η multitouch οθονη του.Και αυτο γιατι την εχει μονο το iphone. Τωρα οτι αλλο εχει το iphone(ή μπορεις να του βαλεις) μπορεις να το βρεις σε οποιοδηποτε αλλο κινητο με τον Α ή Β τροπο.Απο εκει και περα ολα τα αλλα ειναι μπαρουφες.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 21 Αυγούστου 2009 Super Moderators Δημοσ. 21 Αυγούστου 2009 Φιλε μου πραγματικα δουλεψει το iphone περισσοτερο απο οτι νομιζεις.Το ειχε ενα παλικαρι στο στρατο ασπαστο και το μονο που καναμε ειναι να ακουμε κλανιες,να οπλιζουμε κοντοκανες και να τρεχουμε με τα δαχτυλα μας(multitouch οθονη βλεπεις).Cool μονο που το παλικαρι εψαχνε μονιμως μια πριζα για να το φορτισει. Οσον αφορα το design ειναι παρωχημενο(δεν ειπα ειναι ασχημο) και δεν ειναι κριτηριο ποσοι το αγοραζουν τελικα. Οσο και αν εψαξα δεν βρηκα καπου με ποση ταχυτητα μεταφερεις δεδομενα στον σκληρο του iphone. Και στην τελικη αν θεωρεις value for money 100€ για 16 gb τοτε πασο. Ενα παραδειγμα,εγω που δεν θελω ενα iphone με 16 gb μνημη μπορω να παρω ενα με λιγοτερη?Προφανως και οχι. Αρα λοιπον αν δεν μου χρειαζεται τοση μνημη δεν ειναι πλεονεκτημα αν εχει 8,16 ή δεν ξερω γω ποση αλλη. Το μοναδικο ισχυρο πλεονεκτημα του iphone ειναι η multitouch οθονη του.Και αυτο γιατι την εχει μονο το iphone. Τωρα οτι αλλο εχει το iphone(ή μπορεις να του βαλεις) μπορεις να το βρεις σε οποιοδηποτε αλλο κινητο με τον Α ή Β τροπο.Απο εκει και περα ολα τα αλλα ειναι μπαρουφες. Επιβεβαιώνεις όμως πως όντως δεν γνωρίζεις και πολλά για το iphone! Αν η επαφή σου μαζί του είχε να κάνει με τις ...κλ@νιές και τα αγγίγματα της οθόνης τότε να ξέρεις πως ήρθες σε επαφή με το 1% της συσκευής! Α! Επίσης δεν έχει σκληρό το iphone... Για το θέμα της μπαταρίας και πάλι δεν μας λες τίποτα! Βρες μια άλλη συσκευή που να κρατάει πολύ κάνοντας χρήση συνεχώς browsing, music, games, video κλπ! Απο κει και πέρα οπως έχουμε ξαναπεί το επιλέγεις ανάλογα με τις ανάγκες σου και δεν στο δίνει κανείς με το ζόρι! Οι πωλήσεις του όμως, η αναστάτωση και ο πανικός που έφερε σε όλες τις εταιρίες, η συνεχόμενη άνοδος στη χρηση του (πρώτη πλεον "φωτογραφική μηχανή" στα uploads στο flickr, τεράστια άνοδο στα uploaded videos στο youtube κλπ), οι δεκάδες χιλιάδες εφαρμογές (ναι, και προγράμματα για kl@nies αλλά και ταυτόχρονα gps software, ανάλογα με τις ανάγκες του καθενός), κάτι θα πρέπει να μας λένε...
Constant1ne Δημοσ. 21 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2009 OK το ότι πετάει π.χ. από ταχύτητα σε εφαρμογές και browsing είναι μπαρούφες. Όπως και ότι όλα λειτουργούν smooth και σταθερά. Who cares.
IoNik Δημοσ. 22 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2009 Το πόσες φορές θα κρασάρει το hero προσπαθώντας να παίξει flash το τσέκαρε κανείς? Καμμία....
flik Δημοσ. 22 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2009 Multitouch έχει και το magic αν του περάσεις την rom του hero. Προς το παρον μονο για zoom σε εικονες και browser. Αρκετά ικανοποιητικό, αν σκεφτεί κανεις οτι τις εικονες το magic δεν τις χαμηλωνει σε αναλυση όπως κανει το Iphone οταν τις περνας με itunes, και στον Browser καθε φορα που κανεις zoom ξανα κανει render την σελιδα και κανει "στοιχιση" στο πεδιο που ζουμαρεις. Έτσι οποιαδήποτε καθυστερηση δικαιολογειται. Ειχα iphone και εχω magic. Το iphone ειναι πιο γρηγορα οταν εισαι σε μεγαλες λιστες και κανεις scrolling, όπως αυτή του ipod. Το magic ειναι πιο γρηγορο, πολύ πολύ πιο γρήγορο σε εγκατάσταση εφαρμογών. Αυτές οι διαφορές σε ταχύτητα. Σε ευχρηστία το magic κερδίζει πολύ εδαφος λόγω multitouch, όταν είμαι κάπου και θελω να γυρισω και να δω κατι άλλο, δεν κλείνω την εφαρμογή και την ξαναανοίγω. (ναι ξερω για το backgrounder, αλλά δεν είναι πολύ ικανοποιητικό) Το μονο που μου λειπει απο το iphone ειναι οι πραγματικα άπειρες εφαρμογές του. Ναι, και τα παιχνιδάκια καλά είναι. Σε οθόνη και μενού είναι προς το παρόν λιγο πιο καλό και γρηγορο το iphone (με εξαιρεση λιγα πραγματα, κυριως όπως ειπα τα install-remove apps, αλλά πιστεύω με τις αναβαθμίσεις που ερχονται για το android θα είναι κι αυτό εξίσου γρήγορο. Αυτό που ευχαριστιέμαι τώρα σε σχέση με πριν, είναι το multitasking, το μεγεθος και το βαρος του, και κυριως οτι το "πιανω" στα χερια πιο καλα, το οτι εχει καρτα μνήμης (σημαντικότατο, τώρα το συνειδητοποίησα), και οτι δεν έχει τους περιορισμούς της apple (πχ με ενα root στο magic, έχω file manager και κανω τα παντα). Στο iphone ούτε που ειναι οι εικονες και τα τραγουδια δεν μπορω να βρω με file manager. Ουτε πλεον εξαναγκαζομαι να μεταφερω εικονες και μουσικη με itunes. Και η κατασκευή του magic ειναι πολυ καλη, και παροτι βγαινει το καπακι, αν καποιος μου ελεγε οτι δεν βαινει, ανετα τον πιστευα. Ουτε κουνιεται ουτε τριζει. Τελος πιστευω πολυ στην εξελιξη του android....
Super Moderators billdanos Δημοσ. 22 Αυγούστου 2009 Super Moderators Δημοσ. 22 Αυγούστου 2009 Καμμία.... Ναι καλα! Δεν λέω για youtube αλλά για σελίδες με flash γενικότερα...
tzotzo Δημοσ. 22 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2009 ΕΑπο κει και πέρα οπως έχουμε ξαναπεί το επιλέγεις ανάλογα με τις ανάγκες σου και δεν στο δίνει κανείς με το ζόρι! Οι πωλήσεις του όμως, η αναστάτωση και ο πανικός που έφερε σε όλες τις εταιρίες, η συνεχόμενη άνοδος στη χρηση του (πρώτη πλεον "φωτογραφική μηχανή" στα uploads στο flickr, τεράστια άνοδο στα uploaded videos στο youtube κλπ), οι δεκάδες χιλιάδες εφαρμογές (ναι, και προγράμματα για kl@nies αλλά και ταυτόχρονα gps software, ανάλογα με τις ανάγκες του καθενός), κάτι θα πρέπει να μας λένε... Τι να μου λεει δηλαδη?Οτι 20.000.000 ανθρωποι πανε με το ρευμα(μην βαλουμε στην υποθεση και ολους αυτους που εχουν κλωνους)?Ναι χαιρω πολυ. Τελικα τι θελουμε?Να πηγαινουμε με το ρευμα και να εχουμε το ιδιο κινητο με την πατσαβουρα την νεοπλουτη που εχει ενα iphone για να πουλαει την μουρη της και να εχει και ενα δευτερο κινητο να παιρνει τηλεφωνα? Ή να ειμαστε ξεχωριστοι?
glamprou Δημοσ. 22 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2009 Καλημέρα Τα έχω και τα δυο. Πραγματικά δεν μπορώ να σου πωωπάρε το ένα ή πάρε το άλλο! Αυτή την στιγμή χρησιμοποιώ το magic για το ψάξιμο και μόνο του android!. Θα πω στα γρήγορα πως το βλέπω εγώ... Iphone.... Απλότητα, η καλύτερη οθόνη ever και βασικά όλα έυκολα και γρήγορα....Φυσικά δεν κολλάει ....Δεν είσαι power user ? Δεν θέλεις να το ψάχνεις? Πάρε iphone. Magic.... Απλότητα? Χμμμμ δεν θα το έλεγα . Αλλά είσαι power user? Ξέρεις απο linux? Με κλειστά τα μάτια magic τότε....Μπορείς να το κάνεις ότι θέλεις πραγματικά.....Φτάνεις μέχρι και να φτιάξεις δικό σου kernel αν θέλεις ..... Α ! Φυσικά δεν κολλάει! Και φυσικά καμία σχέση με τα παλιά htc με windows mobile. Ένα μόνο θα πώ για τους κατόχους htc . Δεν έχει reset και ούτε γραφίδα.! Συμπέρασμα : τα έχω και τα δυο μαζί.... Πραγματικά δεν ξέρω ποιό είναι περισσότερο κοντά σε αυτό που θέλω ....αλλά θα αφήσω ένα παραθυράκι και θα πω ότι αυτή την στιγμή για την ελληνική αγορά το iphone είναι πολύ ποιό έτοιμο για όλους του χρήστες.....και φυσικά ποιά με ελληνικά ενσωματωμένα . ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 08:03 ---------- Καθιστε ρε μαγκες δλδ επιχειρημα ειναι οτι ειναι ευκολο το μενου?Δειτε τι εχει το hero που δεν εχει το iphone: Right now it has a few things that even the iPhone 3GS doesnt have. 5.0 megapixel camera, which in of itself is worth the phone. It has a flash enabled web browser, so there is a whole new realm of possibilities when it comes to streaming video, music and other things via the internet. It comes with a MicroSD slot so you can expand the memory as well. Wide range of audio/video file support. http://itsnotlikethat.com/2009/06/htc-hero-vs-iphone-3gs-is-the-htc-hero-the-first-legit-iphone-killer/ Το οτι δεν βγαινει η μπαταρια για καλο το λες? Magic λέμε όχι hero
Super Moderators billdanos Δημοσ. 22 Αυγούστου 2009 Super Moderators Δημοσ. 22 Αυγούστου 2009 Τι να μου λεει δηλαδη?Οτι 20.000.000 ανθρωποι πανε με το ρευμα(μην βαλουμε στην υποθεση και ολους αυτους που εχουν κλωνους)?Ναι χαιρω πολυ.Τελικα τι θελουμε?Να πηγαινουμε με το ρευμα και να εχουμε το ιδιο κινητο με την πατσαβουρα την νεοπλουτη που εχει ενα iphone για να πουλαει την μουρη της και να εχει και ενα δευτερο κινητο να παιρνει τηλεφωνα? Ή να ειμαστε ξεχωριστοι? Το "ρεύμα" είναι η εύκολη δικαιολογία για να καλύπτουμε όλα τα υπόλοιπα! Και άλλες συσκευές βγήκαν ως "αξεσουάρ" για νεόπλουτους αλλά πούλησαν όσα iphone πουλάει η apple μέσα σε μια ώρα... Στην ερώτηση "τι θέλουμε" η απάντηση είναι: κάτι που να κάνουμε τη δουλειά μας άνετα και απλά χωρίς να ψάχνουμε μέσα σε ελλεινά menus! Αν το iphone βγήκε για τις νεόπλουτες, δεν θα έτρεχαν όλοι τώρα να βγάλουν iphone killers - και καλά! Σαφώς και έχει αδυναμίες και ελλείψεις και ένα hero είναι πιο πλήρες σε τεχνικά χαρακτηριστικά, αλλά η apple έκανε το πιο απλό πράγμα (που δεν είχαν σκεφτεί οι άλλοι τόσα χρόνια): να βελτιώσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, όλα τα βασικά χαρακτηριστικά που είχαν μέχρι τώρα τα τηλέφωνα και τα θεωρούσαμε δεδομένα! Βάλε και τις λειτουργίες ipod μαζί και κλείσαμε!
p8denu Δημοσ. 22 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2009 Φίλε billdanos δε λέω το Iphone είναι καλό αλλά δεν είναι και ότι καλύτερο κυκλοφορεί στον κόσμο. Γιατί πολύ απλά υπάρχουν πολλοί άνθρωποι με διαφορετικές ανάγκες. Θα έλεγα ότι είσαι κολλημένος και δεν ακούς κανένα άλλο. Το παιδί ζήτησε μια γνώμη. Ας μιλήσουν λοιπόν αυτοί που τα έχουν δοκιμάσει και τα δυο και όχι τον κάθε κολλημένο που έχει πάρει κάτι και λέει πως είναι το καλύτερο. Τα κινητά είναι τελείως διαφορετικά και αναλόγως με της ανάγκες του κάθε ένα είναι και το κάθε κινητό πιο πρακτικό. Βαρέθηκα να ακούω για αυτό το κινητό. Δε λέω καλό αλλά μέχρι εκεί.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 22 Αυγούστου 2009 Super Moderators Δημοσ. 22 Αυγούστου 2009 Βαρέθηκα να ακούω για αυτό το κινητό. Δε λέω καλό αλλά μέχρι εκεί. Και θα ακούς για πολύ καιρό ακόμη! Αν θέλατε να μιλάτε μόνο για τα υπόλοιπα, δεν θα αναφερόσασταν συνεχως στο iphone ως μετρο σύγκρισης! Επίσης αν διάβαζες όλα όσα γράφω θα έβλεπες πως δεν το θεωρώ το καλύτερο που υπάρχει. Αυτά που έχει όμως τα κάνει με τρόπο μοναδικό (και αποκλειστικό θα έλεγα).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.