TziniX Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 τα ΗΤC είναι ωραία αλλά όχι πολύ βολικά και αξιόπιστα αν είναι κάτι ανάμεσα σε αυτά τα δύο...τότε i-phone δαγκωτό
Bill_cs Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 ναι αλλα ειναι adroid το htc βασισμενο σε linux!
sYn Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Ωραία η πλατφόρμα Android, αλλά σε σχέση με ενός iPhone που έπεσε στα χέρια μου, καμία σχέση. iPhone δαγκωτό και από μένα.
Ros_Original Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 iPhone! Η ευκολία χρήσης του και οι διαθέσιμες εφαρμογές του δεν συγκρίνονται...
Vasilisxd Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 +1 στο iPhone , που εκτός του καλύτερου Software είναι πολύ ανώτερο κατασκευαστικά.
IoNik Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 είναι πολύ ανώτερο κατασκευαστικά. Δηλ..?....
Vasilisxd Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Δηλ..?.... Καλύτερα υλικά κατασκευής , καλύτερο δέσιμο μεταξύ τους . Τίποτα δεν τρίζει, ούτε η μπαταρία δεν βγαίνει. Είναι πολύ Solid κατασκευή. το Hero δεν έχει κάτι ιδιαίτερο.
tzotzo Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Καθιστε ρε μαγκες δλδ επιχειρημα ειναι οτι ειναι ευκολο το μενου? Δειτε τι εχει το hero που δεν εχει το iphone: Right now it has a few things that even the iPhone 3GS doesnt have. 5.0 megapixel camera, which in of itself is worth the phone. It has a flash enabled web browser, so there is a whole new realm of possibilities when it comes to streaming video, music and other things via the internet. It comes with a MicroSD slot so you can expand the memory as well. Wide range of audio/video file support. http://itsnotlikethat.com/2009/06/htc-hero-vs-iphone-3gs-is-the-htc-hero-the-first-legit-iphone-killer/ Το οτι δεν βγαινει η μπαταρια για καλο το λες?
xolloth Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 ασε που με το iphone θα εχεις και τσαμπα εκρηξεις,λιγο τοχεις αυτο;
IoNik Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Καλύτερα υλικά κατασκευής , καλύτερο δέσιμο μεταξύ τους .Τίποτα δεν τρίζει, ούτε η μπαταρία δεν βγαίνει. Είναι πολύ Solid κατασκευή. το Hero δεν έχει κάτι ιδιαίτερο. Το έχεις δει το Hero?.. Εγώ σου λέω πως δεν το έχεις δει.. ούτε το Diamond/Pro/HD..
SpyrosR Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 5.0 megapixel camera, which in of itself is worth the phone. Lol. Ας έχει και 80 MP κάμερα... αδιάφορο. Δεν έχει καλό φακό και δεν έχει αυτόνομο επεξαργαστή εικόνας. Τα παραπάνω MP απλά αυξάνουν το μέγεθος της φωτογραφίας, όχι την ποιότητα. ...κι άμα μια φωτογραφία την προορίζω για αφίσα σίγουρα δε θα τη βγάλω με κινητό. It has a flash enabled web browser, so there is a whole new realm of possibilities when it comes to streaming video, music and other things via the internet. Αν και προσωπικά όπου ακούω Flash βγάζω σπυριά, πάσο. Έλειψη. It comes with a MicroSD slot so you can expand the memory as well. Ενσωματωμένη μνήμη 512 MB... η μεγαλύτερη microSDHC που βρήκα στο Πλαίσιο είναι 4 GB. Το iPhone 3GS έχει 16/32...
tzotzo Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Το μονο καλο που εχει το iphone κατα την γνωμη μου ειναι οτι ειναι multitouch η οθονη του. Αν δεν σου κανουν τα παραπανω,και βγαζεις σπυρακια βλεποντας βιντεακια στο youtube(flash γαρ)δεν ειναι μειονεκτημα του κινητου,ειναι ευαισθητουλι το δερματακι σου. επισης το οτι δεν βρισκεις μνημη,δεν σημαινει οτι δεν υπαρχει [ame]http://www.amazon.com/SanDisk-SDSDQ-016G-A11M-Sandisk-16GB-Microsd/dp/B001F6YRNO[/ame] Και στην τελικη τι να την κανεις τοση μνημη οταν δεν μπορεις να περασεις ουτε ενα Mp3 χωρις το itunes(πηγαινε φανταρος και θα δεις ποσο χρησιμο ειναι) Το ιδιο ισχυει και με τις εφαρμογες. Ασχετο το νεο iphone μπορει να στειλει αρχεια με bluetooth? Ασε που ειναι και πανακριβο. Εχω το topaz και δε ειμαι καθολου ευχαριστημενος.Το θεμα ομως ειναι οτι το iphone δεν ειναι και τιποτε διαστημικο ωστε να δικαιολογει την τιμη του και το hype γυρω απο αυτο.
SpyrosR Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Αν δεν σου κανουν τα παραπανω,και βγαζεις σπυρακια βλεποντας βιντεακια στο youtube(flash γαρ)δεν ειναι μειονεκτημα του κινητου,ειναι ευαισθητουλι το δερματακι σου. Πρώτον δε βλέπω βιντεάκια στο YouTube. Δεύτερον στο iPhone μπορείς να δεις βιντεάκια στο YouTube. Ο browser δεν έχει Flash. Και αν έκανες τον κόπο να διαβάσεις το post μου, είπα "πάσο, έλειψη". Τρίτον κατέβασε λίγο τους τόνους, σε τεχνολογικό board είμαστε. Όχι σε γήπεδο. Με το να μου τη μπαίνεις δε βοηθάς τη συζήτηση. επισης το οτι δεν βρισκεις μνημη,δεν σημαινει οτι δεν υπαρχει http://www.amazon.com/SanDisk-SDSDQ-016G-A11M-Sandisk-16GB-Microsd/dp/B001F6YRNO Sure. Αλλά αφενώς λείπουν άλλα 16 GB από ότι προσφέρει το iPhone, κι αφετέρου μου λες ότι πρέπει να παραγγείλω από Αγγλία στην καλύτερη τη μνήμη μου; Καλό θα ήταν να μιλάμε με τους όρους της εδώ αγοράς... Και στην τελικη τι να την κανεις τοση μνημη οταν δεν μπορεις να περασεις ουτε ενα Mp3 χωρις το itunes Τόσο καιρό με το AmaroK πέρναγα... Ασχετο το νεο iphone μπορει να στειλει αρχεια με bluetooth? Cydia > iBluetooth. Και το παλιό μπορούσε. Ασε που ειναι και πανακριβο. Ενώ το HTC Hero είναι κινητό του κατοστάρικου; Το θεμα ομως ειναι οτι το iphone δεν ειναι και τιποτε διαστημικο ωστε να δικαιολογει την τιμη του και το hype γυρω απο αυτο. Το HTC Hero τι το διαστημικό έχει ας πούμε; Το iPhone πέτυχε ότι πέτυχε με το επαναστατικό interface του και την ευκολία χρήσης που προσφέρει. Οι άλλες εταιρείες, προσπαθούν να το ανταγωνιστούν με κάμερες και κάρτες μνήμης... χωρίς να χτυπάνε όμως το μόνο --όπως λες-- ατού του. Τι λες, τα καταφέρνουν ως τώρα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.