gtroza Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 που ξέρεις μπορεί κάποτε να γίνω πραγματικός φοιτητής πλάκα πλάκα θα τον εκθέσω τον άνθρωπο δηλώνω υπέυθυνα και δημόσια ότι ουδεμία σχέση έχω με φοιτητική ζωή πέραν του νεαρού της ηλικίας ! . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
linuxovios Δημοσ. 21 Αυγούστου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2009 firewalker, με χαρά θα διαβάσουμε ένα δικό σου άρθρο πάνω στο θέμα το οποίο θα εμβαθύνει περισσότερο ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
status Δημοσ. 21 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2009 που ξέρεις μπορεί κάποτε να γίνω πραγματικός φοιτητής πλάκα πλάκα θα τον εκθέσω τον άνθρωπο δηλώνω υπέυθυνα και δημόσια ότι ουδεμία σχέση έχω με φοιτητική ζωή πέραν του νεαρού της ηλικίας ! . Ας αρχίσουμε από τα βασικά, το στολή σου και στο 1ο δημοτικό αρρένων που θα βρεις μπροθτά σου λοιπόν :Ρ Ον τόπικ.. Ο τύπος εκφέρεται λες και τα λίνουξ προϊόντα είναι στο απυρόβλητο. Ας είμαστε δίκαιοι ως προείπαμε δεν υπάρχει 100% ασφαλές λειτουργικό, για εταιρικού κ μη χρήσης. Είναι εντελώς εγωιστικό να αναφέρεσαι για το μεγαλείο της ασφάλειας στο λίνουξ με τέτοιο τρόπο.. (κάπως έτσι έπεσε και η σοβιετική ένωση.) Κ τέλος οι παρωπίδες κάνουν κακό και προκαλούν τύφλωση ! Καλημέρα σας ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 09:55 ---------- firewalker, με χαρά θα διαβάσουμε ένα δικό σου άρθρο πάνω στο θέμα το οποίο θα εμβαθύνει περισσότερο ! Τώρα γίνεσαι κακός..επειδή δεν έχει κάνει κάποια διατριβή στο θέμα κ να έχει βγει ρθρο αυτό δεν σημαίνει ότι δε μπορεί να έχει άποψη για το ίδιο το άρθρο ή τον συντάκτη του εν γένει. Εκτός κ αν είναι συγγενής σου ο συντάκτης :Ρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 21 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2009 Ας την ανακαλύψουμε καμιά δεκαριά φορές ακόμη την Αμερική. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
linuxovios Δημοσ. 21 Αυγούστου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2009 Τώρα γίνεσαι κακός. Μάλλον παρεξήγησες! Καμία δόση ειρωνείας ή κακίας δεν περιείχε το μήνυμά μου. Ήταν ειλικρινές. Αν έχει το χρόνο και τη διάθεση, εγώ θα ήθελα να διαβάσω τις απόψεις του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.