top-gear Δημοσ. 27 Αυγούστου 2001 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2001 ftiakse to perivallon na thimizei goodys<BR>
paularas Δημοσ. 28 Αυγούστου 2001 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2001 cotomania i allios kotomania .Pisteuo to oti einai polli kalos titlos . Kotomania.... Just eat it.....
jammer Δημοσ. 28 Αυγούστου 2001 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2001 Re c MiDAs (Sorry gia to re h gnomi mou einai oti 8a eprepe na psaxneis gia kalo mageira kai timio & ergatiko prosopiko pou na min se klevei.An einai ka8aro to magazi kai gelasto to prosopiko 8a mazepsei pelatia kai as legete kai "Nasty Chicks" to magazi.Kai h diafhmish kako den kanei. <BR> Kalo 3ekhnima
MiDAs Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2001 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2001 lipame prota ap ola poy toso kairo den exo grapsi oyte ena replay imoyn para poli aposxolimenos me to katasthma poy telika katafera na fero se peras kai na fre8o simera sthn eyxaristi 8esi na sas anakinoso to onoma thn diey8ynsh kai ta egkainia toy<BR>loipon ΖΩΗ ΚΑΙ ΚΟΤΑ γεύσεις to onoma sthn leof.kyknon 19 Kastoria ta egkainia einai thn deytera 19/11/01 stis 7:30 mm sas perimeno oloys episis nikites eiste oloi perasa eyxarista me ta post poy diabasa<BR>sas eyxaristo poli.
G.O.S. Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2001 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2001 Midas eimai foititis stin kastoria!Mporeis na mou diefkriniseis pou akrivos einai to magazi gia na fao kanena kotopoulaki?Ego meno konta sto dimarxeio.Einai se afti tin perioxi?
internet_gr Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2001 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2001 <BLOCKQUOTE><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><HR>Originally posted by MiDAs:<BR><STRONG>lipame prota ap ola poy toso kairo den exo grapsi oyte ena replay imoyn para poli aposxolimenos me to katasthma poy telika katafera na fero se peras kai na fre8o simera sthn eyxaristi 8esi na sas anakinoso to onoma thn diey8ynsh kai ta egkainia toy<BR>loipon ΖΩΗ ΚΑΙ ΚΟΤΑ γεύσεις to onoma sthn leof.kyknon 19 Kastoria ta egkainia einai thn deytera 19/11/01 stis 7:30 mm sas perimeno oloys episis nikites eiste oloi perasa eyxarista me ta post poy diabasa<BR>sas eyxaristo poli. </STRONG><HR></BLOCKQUOTE><P><BR>eeeeep edo tha se maloso! to onoma pou evales einai pneymatiki idioktisia tou Hellhound kai tha prepei na ton pliroseis me merika kotopoulakia <P>kales douleies <p>[ 20-11-2001: Message edited by: internet_gr ]
MiDAs Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2001 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2001 <BLOCKQUOTE><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><HR>Originally posted by G.O.S.:<BR><STRONG>Midas eimai foititis stin kastoria!Mporeis na mou diefkriniseis pou akrivos einai to magazi gia na fao kanena kotopoulaki?Ego meno konta sto dimarxeio.Einai se afti tin perioxi?</STRONG><HR></BLOCKQUOTE>to kotopoyladiko einaisthn paraliakh<BR>odo l.kiknon prin to polikatastima nedanis<BR>pare kai to thl 21500<BR> <BR> se perimeno yha xaro zita ton MiDAs
MiDAs Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2001 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2001 <BLOCKQUOTE><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><HR>Originally posted by internet_gr:<BR><STRONG><P><BR>eeeeep edo tha se maloso! to onoma pou evales einai pneymatiki idioktisia tou Hellhound kai tha prepei na ton pliroseis me merika kotopoulakia exeis dikio kai auto ennoeite ΖΩΗ & ΚΟΤΑ<P>kales douleies <P>[ 20-11-2001: Message edited by: internet_gr ]</STRONG><HR></BLOCKQUOTE>
Vasilius Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2001 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2001 Vale kai 3 wraies servitores kai meta tha deis kosmo kai kosmaki kai poly leftoudaki $$$!<BR>Apo proswpiko pare timious me proyphresia,kai panw apola vale music!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.