MiDi_MiLiZ Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 ας μην αρχισουμε τη συζητση Ευρωπη-Ιαπωνια γιατι θα παει μακρια το μπαλακι.. Στα 1400 και με τα κριτηρια που εχεις πας σε Seat Leon 1.4tsi που ειναι value for money οπως ολα τα seat. Σβελτο (σε αντιθεση με το focus 1.4 που σερνεται), αξιοπιστο (VW αγοραζεις), τιμες σερβις ισως απο τις χαμηλοτερες (seat=χαμηλες τιμες σε ολα σε σχεση με τον ανταγωνισμο) και βρισκεις οτι ανταλλακτικο θες σε μεταχειρισμενο κιολας, για να μη πληρωνεις τσαμπα κερατιατικα. Και το focus καλο αμαξι, αλλα υπερβολικα αργο για τη σημερον ημερα...Ειναι κριμα να παρεις καινουριο αμαξι και να σβηνεις το air condition για να βγαλει την ανηφορα. Το 308 δε θα το προτιμουσα λογω εμφανισης, βεβαια εσυ εχεις αλλα κριτηρια στα οποια δε μπορω να σου απαντησω γιατι δε γνωριζω τι παιζει πλεον με την αξιοπιστια των Γαλλων και τις τιμες στα σερβις τους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
djuan1988 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Εγώ θα σου προτείνω Fiat Bravo T-jet. Είναι το απόλυτο value for money. Έχει τα πάντα! Ομορφιά, δύναμη, ποιότητα, τιμή. Κοίταξέ το και δεν θα χάσεις. Α και πάρα πολλά πράγματα στον βασικό εξοπλισμό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tolis_01 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 τιμες σερβις ισως απο τις χαμηλοτερες (seat=χαμηλες τιμες σε ολα σε σχεση με τον ανταγωνισμο) wut?? Τα καινούρια ανταλλακτικά πάντως είναι vw και τα πληρώνεις χρυσό (όπως πχ σε ένα ibiza του 2006 που έχουμε) Συμφωνώ πάντως ότι το leon είναι καλή επιλογή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 wut?? Τα καινούρια ανταλλακτικά πάντως είναι vw και τα πληρώνεις χρυσό (όπως πχ σε ένα ibiza του 2006 που έχουμε) Συμφωνώ πάντως ότι το leon είναι καλή επιλογή. ibiza εχω κι εγω. Τα ανταλακτικα σε σχεση με τα αντιστοιχα των ανταγωνιστων μοντελων ειναι συνηθως φθηνα. Το οτι ειναι VW δε σημαινει οτι τα αγοραζεις σε τιμη VW. Αποδειξη αυτου ειναι και οι τιμες των σερβις, οπου πληρωνεις κατα κυριο λογο ανταλλακτικα. Δεν ειναι τυχαιο οτι τα Σεατ εχουν πολυ καλες τιμες σερβις αντιπροσωπειας, σε σχεση με τον ανταγωνισμο. Και οπως ειπα σε ενα πολυκυκλοφορημενο αμαξι οπως το Leon θα βρισκεις παντα μεταχειρισμενα ανταλακτικα σε πολυ καλες τιμες. Για να μη προσθεσω και τα Golf, a3, octavia που εχουν επισης αρκετα κοινα ανταλλακτικα με το Leon. Δεν ειναι αναγκη αμα σου καει μια πλακετα πχ, να πας να αγορασεις καινουρια, οταν στη μιση τιμη βρισκεις μεταχειρισμενες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
val007 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 εγω θα σου προτείνω toyota yaris "s" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
witty Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Καλησπέρα και ευχαριστώ για την πληθώρα απαντήσεων, Δίνω μερικές πληροφορίες ακόμα γιατί όντως δεν ήμουν ξεκάθαρος 1. Ψάχνω για μικρομεσαία αυτοκίνητα και το budget είναι γύρω στις 15.000€, και ούτε ευρώ πάνω 16.000€ 2. Επέλεξα να αποφασίσω ανάμεσα σε 4-5 βασικές εταιρείες. Συνεπώς δεν εξετάζω καν το Kia Ceed, χωρίς να απαξιώνω όσους το έχουν αγοράσει 3. Το Opel Astra ήταν από τα πρώτα που κοίταξα, αλλά θείος μου που δουλεύει στην ΕΛΤΡΕΚΚΑ, εταιρεία ανταλλακτικών, μου είπε οτι τα ανταλλακτικά του είναι ακριβά. Κλείνοντας, 2 φίλοι, μου πρότειναν χθες να ρίξω μία ματιά και στο Alfa ROmeo Mito - 1.4 16v 95HP Progression με τα επιχειρήματα ότι πλέον έχει ξεπεράσει τη φήμη του "ζημιάρικου αυτοκίνητου" και ότι ξεκινάει από περιπου 14.000€, δλδ στο εύρος μου Οποιεσδήποτε ιδέες και γνώμες είναι ευπρόσδεκτες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 M'αρεσει πολυ, αλλα να ξερεις ειναι μικροτερης κατηγοριας αμαξι απο οσα συζηταμε ως τωρα. Κατα τ'αλλα το θεωρω απτα ομορφοτερα σουπερ μινι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tolis_01 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Χρειάζεσαι οπωσδήποτε τους χώρους του μικρομεσαίου; Γιατί με τα 15000 ευρώ παίρνεις κάποιο μικρό (πχ ibiza, punto grande, 207) με full εξοπλισμό και περισσότερα άλογα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darklordvader77 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 witty, πολυ καλη ειναι η Mito (σκεφτομαι κ γω σε κανα χρονο να την αγορασω να σου πω την αληθεια) αλλα σε επιπεδα εξοπλισμου ειναι αρκετα ακριβη.. Αν ισχυουν οι τιμες που χουν στο site τους http://www.alfaromeo.gr/main/page_serve.cfm?pageid=614&sub=3&page=614&cat=Models_sub&carid=100 για την Progression, 15,900Ε απ οτι βλεπω εχει εδω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 witty, πολυ καλη ειναι η Mito (σκεφτομαι κ γω σε κανα χρονο να την αγορασω να σου πω την αληθεια) αλλα σε επιπεδα εξοπλισμου ειναι αρκετα ακριβη.. Αν ισχυουν οι τιμες που χουν στο site τους http://www.alfaromeo.gr/main/page_serve.cfm?pageid=614&sub=3&page=614&cat=Models_sub&carid=100 για την Progression, 15,900Ε απ οτι βλεπω εχει εδω Εγω παντως συνεχιζω να λεω οτι το Bravo T-Jet 120 ειναι χρηση τομη σε αυτα που ζηταει ο φιλος. Με την εκπτωση ειναι κατω απο 16 χιλιαρικα, καλοεξοπλισμενο, πανεμορφο μεσα-εξω, τεραστιους χωρους οδηγου-συνοδηγου αν και οι πισω αν ειναι βαρεων βαρων θα πρεπει να κανουν μερικες παραχωρησεις, αψογο πορτ-μπαγκαζ. Γενικα ακριβως οτι ψαχνει ο φιλος. Παντως και το Leon TSI 125 ειναι επισης πολυ καλη επιλογη αλλα το θεωρω ασχημο μεσα-εξω σε σχεση με το bravo και ειναι αρκετα ποιο σκληρο απο το bravo. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darklordvader77 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Μα αυτο λεω, 15.900Ε αν του πουν κ στην αντιπροσωπεια, δεν αξιζει! Γενικα καλο ειναι να φαει ενα απογευμα στις αντιπροσωπειες να δει τι τιμη-εκπτωση θα του κανουν κ βλεπει.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
imr Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Εγω παντως συνεχιζω να λεω οτι το Bravo T-Jet 120 ειναι χρηση τομη σε αυτα που ζηταει ο φιλος. Με την εκπτωση ειναι κατω απο 16 χιλιαρικα, καλοεξοπλισμενο, πανεμορφο μεσα-εξω, τεραστιους χωρους οδηγου-συνοδηγου αν και οι πισω αν ειναι βαρεων βαρων θα πρεπει να κανουν μερικες παραχωρησεις, αψογο πορτ-μπαγκαζ. Γενικα ακριβως οτι ψαχνει ο φιλος. Παντως και το Leon TSI 125 ειναι επισης πολυ καλη επιλογη αλλα το θεωρω ασχημο μεσα-εξω σε σχεση με το bravo και ειναι αρκετα ποιο σκληρο απο το bravo. Ακριβως +1 απο εμενα To leon ειναι πολυ ομορφο εξωτερικα, αλλα χανει απιστευτα σε εσωτερικο Γενικα οι 1400 με 80 αλογα ειναι πολυ λιγοι για τα συγκεκριμενα αυτοκινητα, εκτος αν το θελεις μονο για πολη, που τοτε μπορεις να κατεβεις μια κατηγορια Offtopic: ikaruga που ειδες για 1.6Τ στο focus? με ενδιαφερει παρα πολυ Ειναι επιβεβαιομενο?, μιλαμε για τον κινητηρα της opel? giev link plx Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Στους 4 τροχους το ειδα φιλε imr, δεν ξερω κατα ποσο ειναι αληθεια αλλα δεν το βλεπω να ειναι ψεματα μιας και οι φημες λενε οτι ο κινητηρας που θα μπει στο επερχομενο fiesta ST (1.6T 150 HP) θα μπαινει και στο Focus το καινουργιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.