witty Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Καλησπέρα, Θέλω να αγοράσω καινούριο αυτοκίνητο 1400 cc και είμαι μεταξύ των εξής δύο : Peugeot 308 & Ford Focus. Ποια είναι τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα που έχει το καθένα έναντι του άλλου? Αυτά που με ενδιαφέρουν κυρίως είναι : 1. η αξιοπιστία 2. να μην είμαι κάθε λίγο σε συνεργεία 3. η συντήρηση και τα ανταλλακτικά να είναι κοντά στον Μέσο Όρο, αν όχι χαμηλότερα Ευχαριστώ εκ των προτέρων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
val007 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Τα ζημιάρικα αυτοκίνητα-ποιο Επιλέξτε; http://www.autotriti.gr/blabes/apotelesmata/blab_montdata.asp Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darklordvader77 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 witty επειδη ο αδερφος μου εχει το Focus (το αμεσως προηγουμενο) θα σου λεγα οτι ειναι λιγο πιο ποιοτικο απ το 308 αν κ εχει πληρωσει τα κερατιατικα του σε service κ μια φορα κ αναβαθμιση του εγκεφαλου λογω του ηλεκτρογκαζου. Γενικα ομως το το 308 ειναι τιμιο αυτοκινητο για τα λεφτα του κ φθηνοτερο απ το Focus. Σκεψου το κ αποφασισε. Γενικα ειναι η καλυτερη εποχη να παρεις αμαξι με τα τελη κυκλοφοριας.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Τα ζημιάρικα αυτοκίνητα-ποιο Επιλέξτε;http://www.autotriti.gr/blabes/apotelesmata/blab_montdata.asp Auto triti............. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
insomniaK Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Το focus είναι βαρύ για κινητήρα 1400 κ.ε. Δεν ξέρω το 308. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tolis_01 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 1400cc focus με 80 άλογα μάλλον δεν θα παλεύεται. Επίσης νομίζω ότι σε κανα δυο μήνες θα έρθει και το νέο astra που θα κυμαίνεται στις ίδιες τιμές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chris_85 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Εγω θα σου προτεινα να κοιταξεις Γκολφ, ή το νεο/παλιο opel astra. Μακραν καλυτερα απ αυτα που σκεφτεσαι να αγορασεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Τα ζημιάρικα αυτοκίνητα-ποιο Επιλέξτε;http://www.autotriti.gr/blabes/apotelesmata/blab_montdata.asp Έλεος με αυτή την υποτιθέμενη έρευνα. Πόσο μυαλό θέλει να καταλάβει κάποιος ότι λέει βλακείες; ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 15:44 ---------- witty επειδη ο αδερφος μου εχει το Focus (το αμεσως προηγουμενο) θα σου λεγα οτι ειναι λιγο πιο ποιοτικο απ το 308 αν κ εχει πληρωσει τα κερατιατικα του σε service κ μια φορα κ αναβαθμιση του εγκεφαλου λογω του ηλεκτρογκαζου. Σε τι είναι πιο ποιοτικό το αμέσως προηγούμενο Focus από το 308; ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 15:46 ---------- Καλησπέρα, Θέλω να αγοράσω καινούριο αυτοκίνητο 1400 cc και είμαι μεταξύ των εξής δύο : Peugeot 308 & Ford Focus. Το έχεις σκεφτεί καλά; Οι επιδόσεις σου είναι εντελώς αδιάφορες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Εγω λεω το Focus να το ξεχασεις γιατι απο Σεπτεμβρη-Νοεμβρη θα αντικατασταθει με το καινουργιο που θα εχει 1.6Τ κινητηρα. ΜΗΝ κανεις το λαθος και παρεις το focus τωρα ειδικα με τον 1.4 που στερειται δυναμης. Πες μας το budget σου και με ποια κρητηρια τελικα βγηκε η αποφαση γι αυτα τα 2 μονο γιατι αν κοιτας αυτα τα 2 τοτε υπαρχουν πολυ μα ΠΟΛΥ καλυτερες προτασεις στα ιδια λεφτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darklordvader77 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Σε τι είναι πιο ποιοτικό το αμέσως προηγούμενο Focus από το 308; (Αν κ ξερω οτι θα καταληξει να του λες να παρει Beetle) Σχεδον στα παντα. Ποιοτητα κινητηρα, καλυτερο τιμονι, κ γενικα δεν ειναι γαλλικη μουφα.. ομως οπως ξαναπα, εχει πιο ακριβο σε Service το Ford.. γι αυτο του πα να το ξανασκεφτει.. Τελος, γι αυτο ειπα οτι ειναι πιο τιμιο για τα λεφτα του το 308 τι λες να εννοουσα..περα απ το αυτονοητο? Συμφωνω με τον ikaruga24. Στα ιδια λεφτα εχεις να διαλεξεις Fiesta,Yaris,Astra,147,Clio κ πολλα αλλα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Συμφωνω με τον ikaruga24. Στα ιδια λεφτα εχεις να διαλεξεις Fiesta,Yaris,Astra,147,Clio κ πολλα αλλα.. fiesta yaris clio ειναι μικροτερης κατηγοριας αυτοκινητα. Προφανως ψαχνει μικρομεσαιο και οχι supermini. 147 εχω την εντυπωση οτι ειναι ακριβοτερη απο focus/308 1.4. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teddy4 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 εγω σου προτείνω το astra.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 εγω σου προτείνω το astra.. Και αυτο αλλαζει τωρα οποτε δεν αξιζει. Αν μπορεις να διαθεσει το κατιτις παραπανω αγοραζει Bravo T-Jet και αν εχει και καμια μπαχατελα για αποσυρση απο την ιδια τη Fiat θα του βγει φθηνοτερα και απο το Focus και το 308. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The_Judas Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Καλησπέρα, Θέλω να αγοράσω καινούριο αυτοκίνητο 1400 cc και είμαι μεταξύ των εξής δύο : Peugeot 308 & Ford Focus. Ποια είναι τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα που έχει το καθένα έναντι του άλλου? Αυτά που με ενδιαφέρουν κυρίως είναι : 1. η αξιοπιστία 2. να μην είμαι κάθε λίγο σε συνεργεία 3. η συντήρηση και τα ανταλλακτικά να είναι κοντά στον Μέσο Όρο, αν όχι χαμηλότερα Ευχαριστώ εκ των προτέρων To Kia Ceed θα ήταν μια καλή επιλογή στην κατηγορία αυτοκινήτου που ζητάς... αλλά και το Opel Astra. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
million_voices Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 ο ανθρωπας ζηταει αξιοπιστια και του προτεινετε ευρωπαικες λαδιερες? πατε καλα ρε? Kia Ceed Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.