Προς το περιεχόμενο

ACER TIMELINE 1810T 11.6"

Caravan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

για να μην ανοίγω νέο θέμα (και συγνώμη αν έχει γραφτεί ήδη και μου ξέφυγε)

μεταξύ των

Acer Aspire 1810TZ-412G25N

και

Acer Ferrari One 200-312G25N

τι παίζει;

• Απαντ. 247
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
για να μην ανοίγω νέο θέμα (και συγνώμη αν έχει γραφτεί ήδη και μου ξέφυγε)

μεταξύ των

Acer Aspire 1810TZ-412G25N

και

Acer Ferrari One 200-312G25N

τι παίζει;

το ferrari το παιρνεις μονο για την μουρι και αν εισαι οπαδος της ομαδας η σου αρεσει η εταιρια. για την ουσια και τα χαρακτηριστικα παιρνεις το 1810ΤΖ

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα παιδια! Διαβασα ολα τα ποστ για το συγκεκριμένο netbook και ψιθηκα να το πάρω πήγα σήμερα στα carrefour και το είχε μονο σε πορτοκαλί χρώμα, ξενέρωσα και φυσικα δε το πήρα! το googlisa για να δω πως φένεται το πορτοκαλί χρωμα στο timeline και δε βρήκα τπτ. το έχεται δεί καθόλου ή μηπως μου έλεγε μπαρόυφες η πολήτρια. Σκευτομουνα επισεις να το παραγγείλω απο Αμερική ήθελα να ρωτήσω οποιος το πήρε απο αμερικα ποσο καιρο έκανε και αν περνάει τελωνείο?? Επισεις υπάρχει καποιο πρόβλημα συμβατότητας με Ελλάδα? οτιδηποτε είναι αυτο περαν της τροφοδοσίας του ρεύματος?

Δημοσ.

Πορτοκαλι??????????? :lol:

Δεν παμε καλα. Και εσυ δεν προβληματιστηκες λιγο? :Ρ Που ξαναακουσες πορτοκαλι χρωμα σε φορητο?!

Εγω το πηρα απο Αμερικη, αλλα μεσω γνωστου, τα δικα τους μαγαζια δεν στελνουν Ελλαδα. Μονο απο κανα eBay αλλα θα ζοριστεις στο τελωνειο.

Οποτε πηγαινε στο Careffour και παρε το "πορτοκαλι" και θα εισαι αρχοντας. Με τα 100 ευρώ που δινουν "δωρο" αξιζει η τιμη.

Α και θελουμε φωτογραφιες :Ρ

Δημοσ.
Πορτοκαλι??????????? :lol:

Δεν παμε καλα. Και εσυ δεν προβληματιστηκες λιγο? :Ρ Που ξαναακουσες πορτοκαλι χρωμα σε φορητο?!

Εγω το πηρα απο Αμερικη, αλλα μεσω γνωστου, τα δικα τους μαγαζια δεν στελνουν Ελλαδα. Μονο απο κανα eBay αλλα θα ζοριστεις στο τελωνειο.

Οποτε πηγαινε στο Careffour και παρε το "πορτοκαλι" και θα εισαι αρχοντας. Με τα 100 ευρώ που δινουν "δωρο" αξιζει η τιμη.

Α και θελουμε φωτογραφιες :Ρ

acer και πορτοκαλι; προσεχε...

Δημοσ.

μετά απο κανα μήνα συμβίωσης εχω να πω οτι ειναι κορυφαίο.

πολυ γρήγορο.καλο σημα wifi.

window7 στο πακέτο.

hdmi

μεγαλο πληκτρολόγιο

λεπτό και ελαφρυ και το βασικότερο εχει τεράστια αυτονομία.

ξεχνάω να το φορτίσω!

τα καλύτερα 499 που έχω δώσει(πέρα απο κάτι βιζιτούδες κλπ χαχααχχα) :P

Δημοσ.

Λοιπον το πηρα τελικα απ'τα Careffour. Δεν υπαρχει σε πορτοκαλι χρωμα ηταν μπαρουφες της πολητριας. Είναι σε μπλε! καθολου ασχημο.

Δε το εχω επεξεργαστη πολυ ακομα! το άνοιξα και φορτωνει κατι προγράμματα!

Ακουω αν εχετε να μου δώσετε κανενα tip!?

Δημοσ.
Λοιπον το πηρα τελικα απ'τα Careffour. Δεν υπαρχει σε πορτοκαλι χρωμα ηταν μπαρουφες της πολητριας. Είναι σε μπλε! καθολου ασχημο.

Δε το εχω επεξεργαστη πολυ ακομα! το άνοιξα και φορτωνει κατι προγράμματα!

Ακουω αν εχετε να μου δώσετε κανενα tip!?

Επέκταση εγγύησης

Δημοσ.
Επέκταση εγγύησης

παντως εχεις 2 χρονια ετσι και αλλιως οτι και να λεει εταιρια. αν το ζητησεις λεγοντας οτι παρανομουν στο δινουν.

Δημοσ.
Το μόνο αρνητικό, ότι είναι acer

...και όμως σε ποιότητα κατασκευής, οθόνες κτλ έχει βάλει τα γυαλιά σε πολλούς μεγάλους κατασκευαστές τα τελευταία χρόνια. Οι καιροί αλλάζουν και καλό είναι να μην είμαστε κολλημένοι στο παρελθόν.

Δημοσ.
...και όμως σε ποιότητα κατασκευής, οθόνες κτλ έχει βάλει τα γυαλιά σε πολλούς μεγάλους κατασκευαστές τα τελευταία χρόνια. Οι καιροί αλλάζουν και καλό είναι να μην είμαστε κολλημένοι στο παρελθόν.

ποιο παρελθον και ποιο μελλον.

η Acer ειναι ανυπαρκτη.

τελος.

οντως παιρνεις πολλα σε καλα λεφτα αλλα απο αξιοπιστια και after sales μηδεν...

η το αγοραζεις και το χαιρεσαι μεχρι να λιωσει (40%) η μια ζωη θα τρεχεις (60%)

Δημοσ.

απορία:

Ένας φίλος πήρε το λαπτοπάκι και χωρίς να δημιουργήσει dvd recovery πήγε και έσβησε όλα τα προγράμματα που είχε μέσα η acer μαζί και το erecovery..

Μπορεί με κάποιο τρόπο να τα επαναφέρει και να δημιουργήσει dvd recovery??

Από ότι κατάλαβα δεν μπορώ να του δώσω εγώ τα δικά μου γιατί τα windows έχουν δηλωθεί.

Ευχαριστώ

Δημοσ.
παντως εχεις 2 χρονια ετσι και αλλιως οτι και να λεει εταιρια. αν το ζητησεις λεγοντας οτι παρανομουν στο δινουν.

εχω ενα 4810 με 1 χρονο , μπορω να ζητησω και πως να γινει 2 ?

επιβεβαιωση θα εχω οτι ειναι πλεον 2ετης η εγγυηση του?

(πολυ καλο μηχανακι παντως...)

thanks

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...