Προς το περιεχόμενο

ACER TIMELINE 1810T 11.6"

Caravan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 247
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Μεγεια και σε σενα λοιπον και welcome to the club! Νομιζω θα ενθουσιαστεις με την αποδοση του!

Σημερα του περασα εναν Intel X-25M 80GB SSD και το μηχανημα απλα πεταει! Επισης πλεον εχω 0 θορυβο -χωρις ανεμιστηρακι φυσικα- και ανεβηκε λιγο και η μπαταρια μου!

κινηση ματ για ενα τετοιο συστημα. ειδικα για θορυβο θερμοκρασιες καταναλωση. αξιζει τα λεφτα πραγματικα.

Δημοσ.

Η αληθεια ειναι οτι προχτες πριν αποφασισω να "χωσω" τα λεφτα βρηκα ενα review το οποιο ελεγε οτι τελικα οι SSD αντι να τρωνε λιγοτερη μπαταρια, καταναλωνουν περισσοτερο, επειδη ειναι ή OFF ή ΟΝ στο full.

Τα αποτελεσματα αλλα δειχνουν τελικα, ειμαι στο idle περιπου στο 4,2-4,3 mW καταναλωση , ενω πριν ημουν γυρω στα 5,7-6!

Αρα τουλαχιστον για την χρηση που κανω εγω ειμαι ωφελημενος. Για θορυβο ουτε λογος, οπως επισης εφυγε και το ανεπαισθητο βουητο/δονηση που ειχα οταν ακουμπουσα τα χερια πανω στο λαπτοπ.

Επειδη γλιτωσα 70 ευρώ απο τα 500 που κανει εδω το μηχανημα ειπα να τα ξοδεψω αλλου ;) Και προς το παρρον δεν το εχω μετανοιωσει. Αν δεν βγαλει TRIM η Intel και μπουκωσει ομως θα αρχισω τις γκρινιες, σας το λεω απο τωρα! :lol:

Δημοσ.

Εξαρταται και τι παρτιδα απο ssd φοραει αλλα και ποιες ειναι οι τελικες ταχυτητεςς εγγραφης και αναγνωσης, το αναφερω επειδη η κατασταση εχει βελτιωθει σε σχεση με το παρλεθον...

• Super Moderators
Δημοσ.

σε desktop που χωράνε πάνω από ένας δίσκος ο SSD λέει, αλλά σε laptop που δεν χωράνε πάνω από ένας είναι κάπως πίκρα να είσαι με 80gb (ούτε καν) μόνο

Δημοσ.

Tι να τα κανεις παραπανω GB? Λειτουργικο + προγραμματα και ααααντε βαρια βαρια κανα παιχνιδι? (εγω δεν ασχολουμαι με παιχνιδια και ο χωρος των 80γιγα ειναι υπεραρκετος για οτι software χρησιμοποιω)

Μετα πετας πανω 1-2 εξωτερικους αναλογα με τις αναγκες και εισαι κομπλε!

• Super Moderators
Δημοσ.

για διάφορες μλκιες που θέλω να έχω μαζί μου όταν είμαι στο δρόμο, όταν πάω σε κάποιου άλλου το σπίτι κτλπ κτλπ, δεν έχω εξωτερικούς δίσκους και ακόμα και αν είχα δεν γουστάρω να κουβαλάω extra πράγματα μαζί μου...

για παιχνίδια σε τέτοιο laptop ούτε λόγος...

Δημοσ.
Το πήρα τελικά από carrefour ,δεν άντεξα!

Το έχει μόνο σε μπλέ (μου άρεσε πιο πολυ το άσπρο) και το έβαλα να

φορτίσει.

Α! Δεν έχει bluetooth αλλά κουμπί και λαμπάκι υπάρχουν!

Νεότερα αύριο.

Τελικό κόστος με γιορτομάνια και κάρτα 374€ !

δεν ειναι λιγο κουλο αυτο; τοτε γιατι υπαρχει και κουμπακι/λαμπακι;

πως το εξηγειτε;

Δημοσ.
Επειδη εχουν το ιδιο κουφαρι και απλα αλλαζουν το εσωτερικο. Δεν ειναι περιεργο!!

ιδιο κουφαρι με ποιο; σορρυ ειμαι λιγο ασχετος,με το συγκεκριμενο.

Δημοσ.

Τα 1410, 1810ΤΖ και 1810Τ εχουν το ιδιο ακριβως κουφαρι.

Αν μπεις στο site της Acer θα δεις τα μοντελα οτι ειναι ιδια απεξω αλλα εχουν διαφορετικα χαρακτηριστικα

Δημοσ.
Το πήρα τελικά από carrefour ,δεν άντεξα!

Το έχει μόνο σε μπλέ (μου άρεσε πιο πολυ το άσπρο) και το έβαλα να

φορτίσει.

Α! Δεν έχει bluetooth αλλά κουμπί και λαμπάκι υπάρχουν!

Νεότερα αύριο.

Τελικό κόστος με γιορτομάνια και κάρτα 374€ !

για πε, ποιο πηρες 1410, 1810ΤΖ και 1810Τ?

και ποσο χωρις καρτα? να φανταστω εγγυηση 1 ετος? αχρειαστο να 'ναι :devil:

Δημοσ.
Δεν χρειαζεται να ρωτησεις ,στην Ελλαδα φερνουν μονο το 1810ΤΖ !

Σωστά! Τώρα σας γράφω απο το 1810ΤΖ , CPU SU4100 1,3GHz ,Ram 2G ,250GB HDD,

GMA 4500M .

Τελικά είναι μεγάλη η διαφορά από τις 10" στις 11.6".

Το μόνο που με χαλάει είναι (σε σχέση με το Asus 1005HA που είχα για λίγες μέρες)

ειναι η έλειψη bluetooth και λίγο η γυαλιστερή οθόνη.Τελικά αυτό είναι σε άλλη κατηγορία. Ολα τα άλλα είναι Netbook .

Η τιμή του είναι 499€.

Αν πάρεις άλλο ένα προϊόν με 1€ και πληρώσεις σύνολο 500€ ,σου δίνουν 100 αγοβασιλάκια που αντιστοιχούν σε 100€ επιταγή carrefour.

Δημοσ.

Aν σε καιει παρα πολυ το Bluetooth μπορεις να το περασεις μονος σου ;)

Απλα θελει ορεξη, να αγορασεις το module (γυρω στα 20 ευρω) και απλα να το ανοιξεις για να το περασεις!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...