Προς το περιεχόμενο

ACER TIMELINE 1810T 11.6"

Caravan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά η τιμή στο carrefour (αν ψωνίζετε από αυτό) !

Το έχει σε μπλέ στα 499€ , αλλά με την γιορτομάνια που παίζει τώρα

παίρνεις επιταγή 100€ για να τα ψωνίσεις από εκεί πάλι τον Δεκέμβριο.

Το έχει στο Μαρούσι ,το είδα το πρωί.

Αν εχετε και την simply visa (που την βγάζουν αυτοί), έχει άλλο ένα

5% έξτρα έκπτωση, δηλ. μιλάμε για 375€ (ή 400€ χωρίς simplyvisa) τελικά και σε πολλές

άτοκες.

• Απαντ. 247
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

50 βαθμους σε ΙDLE και αν παω να δω καμια ταινια, αντε να πιασει τους 60

Γυμνος στο κρεβατι το δουλευεις παντως, αν σε απασχολει αυτο :lol:

Δημοσ.

το 50 ειναι προβλημα ειδικα για τα timeline και culv επεξεργαστη. οταν ειχα στα χερια μου, για 6 μερες ολες και ολες το 13.3 (γιατι τωρα ειναι 20 μερες στο service για την )*&)(*&)ανακληση και ακομα περιμενω) η CPU περναγε τους 40 πολυ σπανια και η gpu τους 50 μονο στα 1080p μετα απο αρκετη ωρα

Δημοσ.

Δεν ξερω με τα 3810 κλπ τι παιζει, παντως ολοι με τα 11αρια αναφέρουν τις ιδιες θερμοκρασιες με μενα :)

Δημοσ.

ρε παιδιά το review που "δωσατe" "πριν" κοιτάξτε τι λέει:

"While the 1810T has a single-core processor, we tested an 1810TZ with a dual-core processor."

το 1810T παίζει άραγε 1080p? θα μου πιέτε και η GMA4500 κάπως βοηθάει σε αυτό. Το 1810ΤΖ φαίνεται καλή αγορά αλλα 1 έτος εγγύηση????????

mpouuuuuu

"2 χρόνια άμεσης αντικατάστασης από το e-shop.gr " xmmm...

Δημοσ.

Ειναι λιγο μπερδεμα τα νουμερα. Το "παλιο" 1810Τ κυκλοφορησε με στην Αμερικη με το ονομα 1410 και στην Ευρώπη με το 1810. Απο τις 22/10 που βγηκαν τα 7αρια εβγαλαν ανανεωμενη εκδοση με Dual Core επεξεργαστη.

Τα ΤΖ ειναι επισης απο την καινουρια παραλαβη ας το πουμε και εχουν Dual Core SU4100. Τα καινουρια 1810Τ εχουν Core 2 Duo SU7300.

Δημοσ.
ρε παιδιά το review που "δωσατe" "πριν" κοιτάξτε τι λέει:

"While the 1810T has a single-core processor, we tested an 1810TZ with a dual-core processor."

το 1810T παίζει άραγε 1080p? θα μου πιέτε και η GMA4500 κάπως βοηθάει σε αυτό. Το 1810ΤΖ φαίνεται καλή αγορά αλλα 1 έτος εγγύηση????????

mpouuuuuu

"2 χρόνια άμεσης αντικατάστασης από το e-shop.gr " xmmm...

δες εδω

http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=3013166&postcount=72

η εγγυηση του eshop δεν ισχυει (μουφ οφ δε γιαρ - παθων δυο φορες)

Δημοσ.
....

η εγγυηση του eshop δεν ισχυει (μουφ οφ δε γιαρ - παθων δυο φορες)

δηλαδη...δηλαδη... παλι πανε για κραξιμο? για λεγε και θελω να το παρω!

το Πλαισιο δεν το εχει ενω το multirama δινει 1 ετος :shock:

Δημοσ.

Το πήρα τελικά από carrefour ,δεν άντεξα!

Το έχει μόνο σε μπλέ (μου άρεσε πιο πολυ το άσπρο) και το έβαλα να

φορτίσει.

Α! Δεν έχει bluetooth αλλά κουμπί και λαμπάκι υπάρχουν!

Νεότερα αύριο.

Τελικό κόστος με γιορτομάνια και κάρτα 374€ !

Δημοσ.

καλοριζικο φιλε altea. απο χαρακτηριστικα πληκτρολογιο και εμφανιση σκιζει. και κανει τα παντα εκτος ισως απο gaming (σιγα...)

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 23:08 ----------

δηλαδη...δηλαδη... παλι πανε για κραξιμο? για λεγε και θελω να το παρω!

το Πλαισιο δεν το εχει ενω το multirama δινει 1 ετος :shock:

τα αλλα μαγαζια κανουν αυτο που τους λεει η αντιπροσωπια 1 χρονο εγγυηση και τιποτα αλλο κανενα μαγαζι δεν εχει να κανει με το service απλοι μεταπωλητες (σε αντιθεση με τα ψεματα του eshop) ειναι εστω και αν παραβιαζουν την ευρωπαικη και εθνικη νομοθεσια.

αυτο με την αμεση αντικατασταση ειναι οτι να ναι

κατ αρχας δεν ειναι και τοσο αμεσο και δεν παιζει το DOA λογω της πολιτικης μερικων εταιριων.

δευτερον παει στο χειιστο service point (μονο στην alman hellas γιατι τους βολευει, το λενε κιολας αν ρωτησεις που παει, με οτι αυτο συνεπαγεται για την κατασταση του λαπτοπ και τους χρονους παραδοσης απο τα πηγαινε ελα) και αν διαπιστωθει βλαβη τοτε μετα 3 μερες γινεται το οτιδηποτε.

επισης δεν ξερω πως γινεται αντικατασταση σε μοντελα παραεισαγωγης που την μια υπαρχουν και την αλλη εξαφανιζονται γιατι για πιστωτικο με τα λαπτοπ που πουλανε δεν αξιζει (ευτυχως τα acer και τα lenovo δεν ειναι παραεισαγωγη)

εγω προσωπικα ειχα θεμα δυο φορες

1.με ενα γνωστο που εκανα την αγορα γι αυτον

και 2. για μενα που ειχα αγορασει ενα timeline της acer (λογω μπαταριας βαρους και γιατι σε ολα τα forum ελεγαν τα καλυτερα) απο το eshop (το αγορασα απο κει για τα υποτιθεμενα 2 χρονια εγγυηση απ αυτους) και την επομενη μερα βγηκε ανακληση λογω ενος προβληματος. just in case επικοινωνησα τηλεφωνικα με το service και με διαβεβαιωσαν οτι γνωριζουν το θεμα για τα timeline και αν θελω μπορω να το επιστρεψω ανα πασα στιγμη και να παρω κατι αλλο (οχι χρηματα). τελικα τι πρωτοτυπο (σε συνεχεια της ταλαιπωριας του γνωστου για το DOA) το eshop μου αρνηθηκε επιστροφη η αντικατασταση (6 μερες μετα την αγορα) με το σκεπτικο οτι δεν εχει εμφανες προβλημα. all time classic αν και στο site λεει αλλα σχετικα με τα ελλατωματικα προιοντα.

επισης πουθενα δεν εχω ακουσει καποιον να εχει εξυπηρετηθει και να παρει αμεσα λαπτοπ οπως τονιζουν βιαζοντας την ετυμολογια των λεξεων αμεση αντικατασταση και οτι παρακαμπτουν την αναμονη στα service

αυτα

μακρια απο το eshop εχουν γινει πολυ αθλιοι και δυστυχως οτι εχω αγορασει τελευταια απο εκει εχει χαλασει μεσα στο χρονο και λιγοτερο (κινητα bluetooth pc καρτες μνημης) ενω κατι τετοιο παλια δεν συνεβαινε (εχω δωσει ενα σκασμο λεφτα και εχω απαιτησεις).

τέλος δειτε και αυτο

http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=322254

οποιος δεν βαριεται ας διαβασει μερικες σελιδες ενδεικτικα και θα καταλαβει για το ποσο χαμηλα μπορουν να πεσουν καποιοι

το γραφω γιατι εψαχνα να βγαλω ακρη και βρεθηκα σε αυτη την υψηλου επιπεδου κουβεντα η οποια ηταν οτι πρεπει για τα νευρα μου.

επισης για να δειτε που εχουν φθασει μερικοι για να πουλησουν λιγο παραπανω και να μην αφηνουν να ακουγονται ασχημα λογια για το μαγαζακι τους με καθε βρωμικο μεσο.

και οπως ειναι φυσικο τους το σφυριξαν οτι τους πηραν πρεφα και το κλειδωσαν το θεμα δειτε και μονοι σας τα καλοπαιδα... http://www.adslgr.com/forum/showthre...322254&page=10

Δημοσ.

ευχαριστω φιλε μου. εσυ εισαι ο ...215 εκει? εδωσες ρεσιταλ lol

κριμα παντως να χαλασαν τοσο πολυ και να κοροιδευουν τον κοσμο.

Δημοσ.

Μεγεια και σε σενα λοιπον και welcome to the club! Νομιζω θα ενθουσιαστεις με την αποδοση του!

Σημερα του περασα εναν Intel X-25M 80GB SSD και το μηχανημα απλα πεταει! Επισης πλεον εχω 0 θορυβο -χωρις ανεμιστηρακι φυσικα- και ανεβηκε λιγο και η μπαταρια μου!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...