GoldenEye Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 βρε Mogolfiero πρώτα γράφεις στο Ξένο φόρουμ και μετα εδω?χιχιχιεχω παρακολουθησει τα ποστ σου σχετικα με την αγορα του. τελικα απο που το πήρες? κοιτα και εγω το σκεφτόμουν απεξω αλλα την ιδiα πατάτα είχα κάνει με το asus και λεω να μην το κανω πάλι και εχει κάποιο πρόβλημα και στέλνω έξω. το 1810Τ θα έχει καμια 600αρα οταν έρθει εδω. για 170 ευρω αξίζει το ρίσκο. @goldeneye δηλαδή τι εννοείς?θα μου χαλάσει θα το παω και δεν θα το αλλάξουν? φυσικα και δεν θα στο αλλαξουνε απλα θα σου πουν οτι θα το στειλουν στην αλμαν ελλας και εντος 3-4 ημερων θα εχεις νεα για το αν επισκευαζεται αμεσα αυτα ακουσα και γω και το πηγα μονος μου σε αλλο service point για να μαι ησυχος (αν θες γινεται και με κουριερ η δουλεια δωρεαν) μιας και αντικατασταση δεν υπαρχει. δες εδω τι επαθα οταν εγραψα το παθημα μου στην φωλια των υπαλληλων του μαγαζιου... http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=322254
karaLRS Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 το πήρα το κουκλί.μιλάμε είναι πανέμορφο!!!! και εμένα το επομενο βημα ειναι να κανω ενα clean install γιατί ειναι γεμάτο με βλακειες. το touchpad ειναι εκπληκτικό.τι scrool , τι περιστροφες , τι ζοομ , τι κουνημα ορμής για παιχνίδια . το άσπρο εκει που ακουμπάς τα δάχτυλα ειναι κάπως ασημενιο με χάραξη. πρεπει να το δεις απο κοντα για να το καταλαβεις.
mogolfiero Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 το πήρα το κουκλί.μιλάμε είναι πανέμορφο!!!! και εμένα το επομενο βημα ειναι να κανω ενα clean install γιατί ειναι γεμάτο με βλακειες. το touchpad ειναι εκπληκτικό.τι scrool , τι περιστροφες , τι ζοομ , τι κουνημα ορμής για παιχνίδια . το άσπρο εκει που ακουμπάς τα δάχτυλα ειναι κάπως ασημενιο με χάραξη. πρεπει να το δεις απο κοντα για να το καταλαβεις. Μεγειες μεγειες!!! Τελειο και το ασπρο χρωμα τελικα, ειναι ωραια και η αντιθεση με το ασημενιο! Σου ειχα πει οτι ειναι γεματο σαβουρα, οποτε μολις τα βγαλεις ολα θα δεις μεγαλη διαφορα!!! Ενα dim ram ακομα τωρα και θα εισαι αρχηγος!
karaLRS Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 δεν μου λες 64bit να βάλω πάλι ε? φαντάζομαι το εκανες με τον οδηγο εδω Ε? http://forum.notebookreview.com/showthread.php?t=433602
GoldenEye Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 μην κανεις clean install (εκτος και αν θες αλλη εκδοση των win) απλα βγαλε το savouraware και μετα τρεξε ενα καθαριστικο για την registry και τα temp αρχεια.
karaLRS Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 μην κανεις clean install (εκτος και αν θες αλλη εκδοση των win) απλα βγαλε το savouraware και μετα τρεξε ενα καθαριστικο για την registry και τα temp αρχεια. δεν με πρόλαβες βασικά εχει τρια παρτιτιον. Πρέπει να υπάρχει και κανα τεταρτο για backup poy den fainete
mogolfiero Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Ναι με αυτον τον οδηγο. 64bit φυσικα!!! Εγω βρηκα μια ΟΕΜ εκδοση των Home Premium και την περασα. Ειχα και τα Professional απο MSDN-AA αλλα σκαλωνε και δεν με αφηνε να διωξω το ei.cfg Εκανες τα Recovery DVD`s? Επισης διωξε και το Hidden Parition τσαμπα χανεις τον χωρο EDIT: Αν δεν σου κανει κοπο ριξε μια ματια στο τι μαρκα ειναι ο σκληρος δισκος σου, επειδη ο δικος μου (WD Scorpio Blue) ειναι τραγικα θορυβωδης!
karaLRS Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 εμένα εχει ενα χιτσακό.αθορυβο ειναι.εβαλε και αυτο το utility για τα ανεμιστηρακια και δεν ακουγεται τιποτα
karaLRS Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 ναι hitachi.δεν ακουγεται τίποτα. σκέφτομαι να βάλω και ενα παρτιοτιον λινουξ.το εχεις δοκιμάσει?
mogolfiero Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Μπα την εχω καραβρει με τα 7 και παρατησα το "Project Linux" Βαριεμαι να μπλεκω με multi OS κλπ! Τι λεει το φορητο? Απο εντυπωσεις πως ειναι? ΗD Video κλπ ολα οκ?
GoldenEye Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 1. για λινουξ kubuntu 9.10 με netbook remix και ρυθμισεις για χαμηλη καταναλωση πιανει γυρω στο 8 ωρο (στο acer 3810) 2. για ανετο decoding 1080p με dxva η λυση ειναι να βαλετε τους τελευταιους drivers απο το site της intel για την καρτα γραφικων και το προγραμμα splash lite που ειναι free και τα κανει ολα μονο του χωρις codes και αλλα δραματα. αντιστοιχα για linux απλα εγκατασταση το XBMC και ενεργοποιηση το vdpau
zazas Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 γενικός σε ταχύτητες πως τα πάει; τώρα έχω το 1000HE αξίζει να το δώσω για να πάρω αυτό; είναι πιο γρήγορο; είμαι πολύ ευχαριστημένος με το 1000HE απλά με κούρασε λίγο η 10αρα οθόνη του. άλλα είχα βιαστή και είχα κάνει το λάθος και είχα πάρει το 751 και λέω μην την ξανά πατήσω. ευχαριστώ
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 ο Asus είναι με Atom το Acer αυτό με Core 2 Duo, αυτό τα λέει όλα...
mogolfiero Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Kαμια συγκριση μεταξυ των 2. Αν εχεις λεφτα στην ακρη και ψαχνεσαι ειναι μια πολυ καλη αγορα. Σιγουρα δεν ειναι φτηνο (500 ευρώ για "Netbook" δεν ειναι λιγα) αλλα τα κανει ολα! Βεβαια για το 1810ΤΖ δεν μπορω να σου πω , επειδη εγω εχω το 1810T που εχει Core 2 Duo ενω τα ΤΖ εχουν Dual Core. Δεν ξερω τι διαφορα μπορει να εχει στην αποδοση, παντως εμενα και με τα 4gb ram που εχει δεν κολωνει πουθενα! ο Asus είναι με Atom το Acer αυτό με Core 2 Duo, αυτό τα λέει όλα... Τα ΤΖ εχουν Dual Core (SU 4100 2mb cache) ενω τα Τ εχουν Core 2 Duo (SU 7300 3mb cache και Virtualisation)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.