GoldenEye Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 δεν ειναι διεθνης η εγγυηση; επισης με κατι παραπανω απο 100 ευρω παιζει επεκταση στα 3 χρονια και για ατυχηματα http://www.grammi.gr/eidos.aspx?kvd=55553788.
mogolfiero Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Τους έστειλα email σχετικα με την εγγύηση και μου απαντησαν το εξης : Αξιότιμε Πελάτη, Σας ευχαριστούμε για την επικοινωνία σας με την Acer Ελλάς, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι οι υπολογιστές της Acer έχουν ένα χρόνο εγγύηση στην χώρα αγοράς τους, σε περίπτωση που επιθυμείτε να γίνει η επισκευή με τους όρους της ITW (http://www.acer.com/worldwide/support/itw.htm ) σας παρακαλούμε να μας στείλετε τα παρακάτω στοιχεία: - Όνομα - Επώνυμο - Διεύθυνση - Πόλη - Ταχυδρομικό κώδικα - Τηλεφωνικό νούμερο - Περιγραφή Βλάβης - προβλήματος - Ακριβές μοντέλο - Σειριακό αριθμό που αποτελείτε από 22 ψηφία - Απόδειξη Αγοράς (παρακαλούμε να μας τα στείλετε με e-mail : [email protected] ή fax : +390931469465 (σας παρακαλούμε να αναγράψετε πάνω στο φαξ το σειριακό αριθμό του προϊόντος για καλύτερη αναγνώριση του). - Ένα αποδεικτικό (π.χ. εισιτήριο) ότι βρίσκεστε στην Ελλάδα λιγότερο από 3 μήνες (παρακαλούμε να μας τα στείλετε με e-mail : [email protected] ή fax : +390931469465 (σας παρακαλούμε να αναγράψετε πάνω στο φαξ το σειριακό αριθμό του προϊόντος για καλύτερη αναγνώριση του). Μόλις μας στείλετε αυτές τις πληροφορίες θα σας απαντήσουμε αμέσως Με Εκτίμηση Support Greece
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 αναμενόμενα πράγματα, χώσου Γενική Γραμματεία Καταναλωτή και ΙΝΚΑ
karaLRS Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 ενα eeepc που είχα πάρει παντως στην εγγυησση έγραφε οτι ισχύει μονο για την χώρα την ήπειρο το οποίο αγοράστηκε. σαν το 751 ειναι φαντάζομαι απλα ειναι πολυ πιο γρήγορο
mogolfiero Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Tο 751 μπροστα στο 1810Τ ειναι αργο σαν χελωνα. Δεν υπαρχει συγκριση αναμεσα τους! Το εφερε και το eshop (το 1810ΤΖ) σε ασπρο χρώμα!! 499 η τιμή οπως και στο Multirama
karaLRS Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 νομίζω το 751 είναι λιγο πιο λεπτό και εχει 150 ευρώ λιγότερο. σε λευκο ειναι πανεμορφο το ατιμοοοοο
mogolfiero Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Το 751 εχει και την μπαταρια που βγαινει απο πισω , που εμενα τουλαχιστον με χαλαει παρα πολυ. Επισης ειναι πιο αργο ακομα και απο τα 10αρακι με τον N270!!! Οποτε θεωρω οτι στα 400 ευρώ που εχει το 751 πρεπει καποιος να μην εχει κανει καθολου ερευνα αγορας για να παει να το παρει!
DragonlordP Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 photoshop τρέχουν άνετα αυτά (με culv);
GoldenEye Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 ναι ακομα και τα μονοπυρηνα δουλευω φωτογραφιες απο DSLR στα 12MP και ακομα και στα RAW δεν φαινεται να ζοριζεται (για νορμαλ επεξεργασιες παντα)
karaLRS Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 αύριο το περιμένω. το παρηγγειλα σημερα απο το eshop 499 eyro και 2 χρονια εγγυηση. πηγα στο Multirama εδω στην πάτρα να το δω και ειχε έρθει ενα κομμάτι. ενω ο κωδικός ελεγε μαυρο , το ανοιγουμε και ηταν το λευκό. μιλάμε κουκλί!!!!θα το επαιρνα εκεινη την στιγμή αλλα τα 2 χρονια εγγυηση που δινει το eshop στην ιδια τιμή μέτρησαν παραπάνω. my preciousssssssssssss )))))
Delirium Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 Οποτε θεωρω οτι στα 400 ευρώ που εχει το 751 πρεπει καποιος να μην εχει κανει καθολου ερευνα αγορας για να παει να το παρει! Ναι, αλλα αν ειχε κανει θα το επαιρνε only 282! [και με τη μεγαλη -σχεδον 7ωρη- μπαταρια ]
mogolfiero Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 Εφτασε το λαπτοπακι και πρεπει να πω οτι εχω μεινει με το στομα ανοιχτο. Δεν ξερω τι θα μου πειτε σχετικα με εγγυησεις κλπ αλλα εγω αυτο που βλεπω ειναι οτι σηκωσα το 1810Τ με 430 ευρω SU7300, 4gb Ram , Bluetooth κλπ το μηχανημα πεταει! Ενας SSD και θα ειμαι στο φεγγαρι :Ρ
karaLRS Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 βρε Mogolfiero πρώτα γράφεις στο Ξένο φόρουμ και μετα εδω?χιχιχι εχω παρακολουθησει τα ποστ σου σχετικα με την αγορα του. τελικα απο που το πήρες? κοιτα και εγω το σκεφτόμουν απεξω αλλα την ιδiα πατάτα είχα κάνει με το asus και λεω να μην το κανω πάλι και εχει κάποιο πρόβλημα και στέλνω έξω. το 1810Τ θα έχει καμια 600αρα οταν έρθει εδω. για 170 ευρω αξίζει το ρίσκο. @goldeneye δηλαδή τι εννοείς?θα μου χαλάσει θα το παω και δεν θα το αλλάξουν?
mogolfiero Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Ωχ μας τσακωσαν :Ρ Πρεπει να αρχισω να αλλαζω nicknames! Απο το JR.com το πηρα στην κλασσικη τιμη που εχουν στην αμερικη δηλαδη 600$ H εγγυηση δεν ισχυει, αλλα εχουν αυτην την ITW, την οποια μπορώ να χρησιμοποιησω ευτυχως απο οσο εψαξα, γιατι οπως λενε πρεπει να βρισκεται ο κατοχος στην Ελλαδα λιγοτερο απο 3 μηνες. Αυτο το κανονιζω. Οποτε ειμαι Οκ. Και οπως ειπα 1 χρονος ειναι, αν το βγαλει το σφαλμα το εβγαλε... Ολα αψογα με το PC, εκανα και clean install Win 7, μολις παρεις το δικο σου εχεις να δεις σαβουρα και κακο μεσα!!!! Το μονο θεμα μου ειναι οτι ο σκληρος κανει λιγο θορυβο, σαν να δουλευει ενα 2ο ανεμιστηρακι μεσα. Γιαυτο σκεφτομαι και για SSD. Το μελλον θα δειξει!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.