Προς το περιεχόμενο

ACER TIMELINE 1810T 11.6"

Caravan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Αλλο το ενα, αλλο το αλλο... Συναγωνιζεται απο κοντα στην αυτονομια και φορητοτητα... παραυτα παραμενει μια ακριβοτερη και μεγαλυτερη σαν μεγεθος λυση.

Ως πρώην κάτοχος VAIO TZ και Advnet 4211 νομίζω ότι οι 11 ίντσες είναι η απολύτη ισορροπία μεταξύ πρακτικότητας και φορητότητας. Είναι τόσο μικρό που μπορείς να το έχεις πάντα μαζί σου και τόσο μεγάλο ώστε να μην σου "λείπει" η μεγάλη οθόνη του άλλου υπολογιστή σου. Σε αυτές τις διαστάσεις ακόμη και η μια ίντσα είναι σημαντική και αυτό μπορεί εύκολα να το καταλάβει κανείς δουλεύοντας σε ένα 9" νετμπουκ και μετά σε ένα 10" και 11" αντίστοιχα.

• Απαντ. 247
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Κι εγώ εκεί καταλήγω , ότι 11'', ίσως και 12'' αλλά δεν έχω χρησιμοποιήσει, είναι ιδανικές για φορητότητα αλλά και για το κάτι παραπάνω

Δημοσ.

Εγώ εχω παρει το δεκατριαρι εδω και ενα μηνα και ειμαι πολυ ευχαριστημενος.Ειναι παρα πολυ ελαφρυ και εξαιρετικα αθορυβο.Στα μειον θα ελεγα οτι ειναι τα βαρεια vista και ο σχετικα μη δυνατος επεξεργαστης.

• Super Moderators
Δημοσ.

υπομονή μέχρι να κυκλοφορήσουν τα Seven, λογικά θα τα αποκτήσεις τσάμπα...

Δημοσ.
υπομονή μέχρι να κυκλοφορήσουν τα Seven, λογικά θα τα αποκτήσεις τσάμπα...

Ναι συμφωνω.....υπαρχει και σχετικη ανακοινωση της ACER οτι οσοι αγορασουν φορητο υπολογιστη ως Ιανουαριο θα τα αποκτησουν δωρεάν.

Για να δουμε και τα 7.........

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Εδώ και δύο μέρες είμαι ένας ευτυχής κάτοχος ενός ACER Aspire 1410 (1810T) και θεώρησα καλό να σας πω τις εντυπώσεις μου... η οποία είναι η εξής μία... το εργαλείο είναι ΚΟ-ΡΥ-ΦΗ!!!!

Είναι το τέταρτο Ultraportable που παίρνω (φέτος) και όπως το βλέπω θα είναι και το τελευταίο... πέρασα από Aspire One σε EEEPC 1000h σε DELL Mini 12 και τέλος σε αυτό... το εργαλείο απλά πετάει... το έχω τώρα με 7 Ultimate και πάει σφεντόνα... τρελή αυτονομία (πάνω από 6 ώρες), απίστευτα ευκρινής οθόνη, διαστημική κατασκευή, τέλειο τέλειο τέλειο πληκτρολόγιο (επιτέλους μπορώ να γράψω) και κανένα παράπονο απολύτως (που για μένα είναι περίεργο).

Απλά πάρτε το... :-)

Δημοσ.

Ο dual core όμως έχει κατανάλωση 10 watt αντί για 5.5 που έχει ο solo.

Θα πρέπει να δούμε την αυτονομία του dual core για να πούμε αν αξίζει.

Δημοσ.

Όπως πολύ σωστά είπε ο Caravan, η κατανάλωση σε αυτή τη κατηγορία είναι σημαντικός παράγοντας. Ο Core Solo είναι μόλις 5W και παρέχει αρκετή ισχύ για να κάνεις τα πάντα (HD 720p και τα περισσότερα 1080p, HD Youtube κ.λ.π.) και σου δίνει τεράστια αυτονομία και χαμηλές θερμοκρασίες...

Δημοσ.
Εδώ και δύο μέρες είμαι ένας ευτυχής κάτοχος ενός ACER Aspire 1410 (1810T) και θεώρησα καλό να σας πω τις εντυπώσεις μου... η οποία είναι η εξής μία... το εργαλείο είναι ΚΟ-ΡΥ-ΦΗ!!!!

Είναι το τέταρτο Ultraportable που παίρνω (φέτος) και όπως το βλέπω θα είναι και το τελευταίο... πέρασα από Aspire One σε EEEPC 1000h σε DELL Mini 12 και τέλος σε αυτό... το εργαλείο απλά πετάει... το έχω τώρα με 7 Ultimate και πάει σφεντόνα... τρελή αυτονομία (πάνω από 6 ώρες), απίστευτα ευκρινής οθόνη, διαστημική κατασκευή, τέλειο τέλειο τέλειο πληκτρολόγιο (επιτέλους μπορώ να γράψω) και κανένα παράπονο απολύτως (που για μένα είναι περίεργο).

Απλά πάρτε το... :-)

ποιο λαπτοπ ειναι αυτο με τι οθονη 11'αρα;ειναι το 1810T;Εχει ερθει ελλαδα;Απο που το πηρες;Ακομα οταν λες η μπαταρια κραταει πανω απο 6 ωρες εννοεις με wifi on;

Δημοσ.
ποιο λαπτοπ ειναι αυτο με τι οθονη 11'αρα;ειναι το 1810T;Εχει ερθει ελλαδα;Απο που το πηρες;Ακομα οταν λες η μπαταρια κραταει πανω απο 6 ωρες εννοεις με wifi on;

Όχι, από εξωτερικό το πήρα... Ελλάδα λογικα θα έρθει μέσα στον Οκτώβριο...

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Όχι, από εξωτερικό το πήρα... Ελλάδα λογικα θα έρθει μέσα στον Οκτώβριο...

Καλησπέρα κι από εμένα στην παρέα.

Κανένα νεότερο έχουμε για το 1810? Είχα στείλει email στο Πλαίσιο για το συγκεκριμένο μηχάνημα προχθές και μου απάντησαν χθες οτι δε γνωρίζουν ακόμα πότε θα είναι διαθέσιμο...

Δημοσ.
Καλησπέρα κι από εμένα στην παρέα.

Κανένα νεότερο έχουμε για το 1810? Είχα στείλει email στο Πλαίσιο για το συγκεκριμένο μηχάνημα προχθές και μου απάντησαν χθες οτι δε γνωρίζουν ακόμα πότε θα είναι διαθέσιμο...

Για κοίτα και στο multirama http://www.multirama.gr/products/product?pid=0428440&catid=010200

Δημοσ.

Μου άνοιξες τα μάτια, σ'ευχαριστώ. Τελικά άρχισαν να το φέρνουν!! Να δω το Πλαισιο πότε (όχι ότι ντε και καλά πρέπει από εκεί, βέβαια)...

http://www.skroutz.gr/s/95923/Acer-Aspire-1810TZ-412G25N.html?keyphrase=Acer+1810T

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...