Προς το περιεχόμενο

ACER TIMELINE 1810T 11.6"

Caravan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
το βρισκει αλλα το desktop ειναι λιγο μεγαλύτερο απο την full hd αναλυση και δεν μου δειχνει τα ορια.. Λιγο περιεργο..

Βλεπω οτι εχει και πολλες επιλογες αλλα δεν καταφερα να το ρυθμισω σωστα

ειναι θεμα τηλεορασης και το μονο που πρεπει να κανεις ειναι να βρεις μια ρυθμιση που λεγεται overscan (βαλτη στο off) ή pixel mapping (1:1) και θα στρωσει.

• Απαντ. 247
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Ειναι η SONY BRAVIA KDL-40W5500... δεν ξερω αν εχει τις λειτουργιες που ρωτατε.. Θα το κοιταξω αυριο μαλλον

screen...display area...full pixel

Δημοσ.
Ειναι η SONY BRAVIA KDL-40W5500... δεν ξερω αν εχει τις λειτουργιες που ρωτατε.. Θα το κοιταξω αυριο μαλλον

screen...display area...full pixel

Δημοσ.

αγαπητοι συμφορουμιτες. Επειδη μου τη σπαει η ελλειψη bt του συγκεκριμενου μοντελου αλλα και το ανυπαρκτο service σε περιπτωση προβληματος, τι αλλο προτεινετε στα ιδια επιπεδα του 1810tz με παρομοιο cpu, μεγαλη αυτονομια και hdmi εξοδο και φυσικα στην ιδια περιπου τιμη;

Δημοσ.
αγαπητοι συμφορουμιτες. Επειδη μου τη σπαει η ελλειψη bt του συγκεκριμενου μοντελου αλλα και το ανυπαρκτο service σε περιπτωση προβληματος, τι αλλο προτεινετε στα ιδια επιπεδα του 1810tz με παρομοιο cpu, μεγαλη αυτονομια και hdmi εξοδο και φυσικα στην ιδια περιπου τιμη;

http://www.skroutz.gr/s/262942/HP-Pavilion-dm1-1110ev.html

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...