Προς το περιεχόμενο

ACER TIMELINE 1810T 11.6"

Caravan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
οποιος εχει δουλεψει με timeline κακομαθαινει. γιατι στην τελικη αυτο ειναι το λαπτοπ. φορητοτητα. και το μονο που δεν κανουν μοντελα με παρομοιο configuration ειναι gaming και rendering.

χαθηκε ο κοσμος να βγαλουν ενα ferrari με χαρακτηριστικα σαν το alineware m11x (ή εστω σαν του 3810TG); θα ειχαν μαζεψει ολο το χαρτι

Για αυτο υπαρχει η XGP θυρα στο ferrari....

• Απαντ. 247
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Για αυτο υπαρχει η XGP θυρα στο ferrari....

τα χουμε πει και σε αλλο θεμα. ειναι οτι πιο αχρηστο στην ιστορια των λαπτοπ (εμπορικη αποτυχια και παλιοτερα με ενα 13.3 fujitsu και τωρα με το acer). το θεμα ειναι να χε HDMI και μια μεσαια καρτα γραφικων για οποτε χρειαζεται και μια onboard για να κραταει η μπαταρια (ΙΟΝ2, 330Μ, ati 5470-5650 μαζι με μια intel X4500MHD) σε μια συσκευη και οχι λαπτοπ σε δοσεις...

αλλα θα ημουν ευχαριστημενος με ενα ferrari με τα χαρακτηριστικα και την μπαταρια του 1810ΤΖ.

Δημοσ.
τα χουμε πει και σε αλλο θεμα. ειναι οτι πιο αχρηστο στην ιστορια των λαπτοπ (εμπορικη αποτυχια και παλιοτερα με ενα 13.3 fujitsu και τωρα με το acer). το θεμα ειναι να χε HDMI και μια μεσαια καρτα γραφικων για οποτε χρειαζεται και μια onboard για να κραταει η μπαταρια (ΙΟΝ2, 330Μ, ati 5470-5650 μαζι με μια intel X4500MHD) σε μια συσκευη και οχι λαπτοπ σε δοσεις...

αλλα θα ημουν ευχαριστημενος με ενα ferrari με τα χαρακτηριστικα και την μπαταρια του 1810ΤΖ.

Εμπορικη αποτυχια ηταν εκεινη η 7900GS που ειχε βγαλει η asus το xgstation. Δεν με απασχολει η ελλειψη hdmi, εχω player 1080P. Εχεις δει το ferrari με την ati 5830? το μεγαλυτερο προβλημα με τα φορητα ηταν η μη επεκτασιμοτητα της καρτας γραφικων και τωρα που το εχουμε παλι γκρινια??? οχι ρε φιλε :mad:

Δημοσ.
Εμπορικη αποτυχια ηταν εκεινη η 7900GS που ειχε βγαλει η asus το xgstation. Δεν με απασχολει η ελλειψη hdmi, εχω player 1080P. Εχεις δει το ferrari με την ati 5830? το μεγαλυτερο προβλημα με τα φορητα ηταν η μη επεκτασιμοτητα της καρτας γραφικων και τωρα που το εχουμε παλι γκρινια??? οχι ρε φιλε :mad:

ολες οι εξωτερικες καρτες ηταν αποτυχια γιατι ειναι αχρηστες, το θεμα ειναι να ειχες επεκτασιμοτητα στο εσωτερικο οπως στα desktop. δεν ειναι γκρινια και ουτε το προβλημα λυθηκε ποτε με τετοια ημιμετρα. η συγκεκριμενη καιει 35W (10-30W οι διαθεσιμες στα σημερινα μοντελα) γεγονος που οδηγησε στην χρηση εξωτερικη τροφοδοσιας (ενα καρο καλωδια, για μονιτορ για λαπτοπ για ρευμα) οπως εδω. http://www.behardware.com/medias/photos_news/00/27/IMG0027795.png

απο επιδοσεις κατι γινεται ακομα και με την amilo booster

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=SlI4lO9fbTc]http://www.youtube.com/watch?v=SlI4lO9fbTc[/ame]

επισης με αγνωστη τιμη (ισως 240 $) και κυκλοφορια (ειχαν πει για 5 φεβρουαριου).

και στην τελικη γιατι να παρεις μικρο λαπτοπ ελαφρυ με καλη αυτονομια αν ειναι εκ των υστερων να εξαρτασαι απο καλωδια μπριζες και εξτρα συσκευες.

Δημοσ.
ολες οι εξωτερικες καρτες ηταν αποτυχια γιατι ειναι αχρηστες, το θεμα ειναι να ειχες επεκτασιμοτητα στο εσωτερικο οπως στα desktop. δεν ειναι γκρινια και ουτε το προβλημα λυθηκε ποτε με τετοια ημιμετρα. η συγκεκριμενη καιει 35W (10-30W οι διαθεσιμες στα σημερινα μοντελα) γεγονος που οδηγησε στην χρηση εξωτερικη τροφοδοσιας (ενα καρο καλωδια, για μονιτορ για λαπτοπ για ρευμα) οπως εδω. http://www.behardware.com/medias/photos_news/00/27/IMG0027795.png

απο επιδοσεις κατι γινεται ακομα και με την amilo booster

http://www.youtube.com/watch?v=SlI4lO9fbTc

επισης με αγνωστη τιμη (ισως 240 $) και κυκλοφορια (ειχαν πει για 5 φεβρουαριου).

και στην τελικη γιατι να παρεις μικρο λαπτοπ ελαφρυ με καλη αυτονομια αν ειναι εκ των υστερων να εξαρτασαι απο καλωδια μπριζες και εξτρα συσκευες.

Δεν χρειαζεται πλεον η εξωτερικη οθονη οπως βλεπεις και ο ιδιος στο video. Εμενα με βολευει πολυ ενα μικρο που με αυτη την πρσθηκη θα μπορω να παιζω. Ουτε φυσικα ολη την ωρα θα ειμαι στα games για να μπλεκομαι με τα καλωδια - στα desktop απο πισω γινεται πανικος απο δαυτα ετσι και αλλιως. Το graphics booster (ati 3870) που αναφερερεις δουλευει στο fujitsu και στο ferrari και τα παει μια χαρα με την lcd του λαπτοπ.240 € ειναι μια χαρα τιμη οταν θα εχεις τοση ισχυ στα γραφικα πλεον με την 5830

Δημοσ.

απεκτησα προσφατα το πρωτο μου Netbook (χρησιμοποιουσα εδω και ενα χρονο, αλλα δεν ηταν δικο μου)...

Ειναι το Acer Aspire 1410 που φέρνει η Vodafone..

Το συγκεκριμενο εχει:

Windows 7 Home Premium 64-bit

Celeron 743 (1.3GHz, 1MB L2 Cache)

GMA 4500MHD

11.6 LED LCD (1024x600) (οχι x768, δυστυχώς...)

2 GB Ram

160 GB HDD

802.11b/g/n

ειναι το ιδιο με αυτο του θεματος???

Δημοσ.

σε καποιο site που βρηκα πληροφοριες για το δικο μου ελεγε οτι:

The Acer 1410 was previous known as the Acer Aspire Timeline 1810T, but has been re-branded as the Aspire 1410 for the US / Canadian market. At the moment it appears to have kept it’s original name for the European market. .....

Για τσεκαρέ το..

Να ρωτησω και κατι αλλο οσον αφορα το σαβουρα-ware που ηταν προεγκατεστημενο..

Εχω βγαλει τα περισσότερα..

Καποια παιχνιδια που ειναι demo για μια ωρα χρησης, ειναι της Acer ή τα εχουν τα Windows 7 σε ολες τις εκδοσεις τους???

Υποψιάζομαι το πρωτο.

EDIT: τελικα τα demo games ειναι απο το Acer GameZone και πιανουν γυρω στα 800ΜΒ ...!!! Θα φανε ξυλωμα αφου τα δοκιμασω..

---------- Προσθήκη 29-04-2010 στις 00:16 ---------- Προηγούμενο μήνυμα 28-04-2010 στις 16:27 ----------

Για πειτε τι αλλο ξηλωσατε απο το σαβουρα-ware??

Τωρα βρηκα οτι στην εκκινηση υπηρχε το ACER VCM το οποιο μου φαινεται αχρηστο..

Δημοσ.

αυτο μου την δινει και μενα,που σε ολα τα λαπτοπ σου βαζουνε ενα σωρο σαβουρες και trial,και το χειροτερο που τα εχουν κανει ετσι ωστε και φορματ να κανεις σου περνανε ξανα!!!δεν σου αφηνουνε την επιλογη να διαλεξεις εσυ

Δημοσ.
Προσπαθησα να το συνδεσω στην TV αλλα με μπερδεψε λίγο..

Το εχει κανει κανεις?

Εχει συνδεσει κανεις Acer σε TV με HDMI ???

Δεν βγαζω ακρη με τις ρυθμισεις..

Δημοσ.
Εχει συνδεσει κανεις Acer σε TV με HDMI ???

Δεν βγαζω ακρη με τις ρυθμισεις..

κανονικα δεν θελει καμμια ρυθμιση. το βρισκει αμεσως. αν δεν το βρισκει απλα πατας Fn+F5 μερικες φορες μεχρι να εμφανιστει η επιλογη για εξωτερικη οθονη.

Δημοσ.

το βρισκει αλλα το desktop ειναι λιγο μεγαλύτερο απο την full hd αναλυση και δεν μου δειχνει τα ορια.. Λιγο περιεργο..

Βλεπω οτι εχει και πολλες επιλογες αλλα δεν καταφερα να το ρυθμισω σωστα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...