Προς το περιεχόμενο

ACER TIMELINE 1810T 11.6"

Caravan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

δεν είναι θέμα αρεσκείας, ο επεξεργαστής είναι ultra low voltage φάση, όχι τόσο μικρός και περιορισμένος όσο ο Atom για αυτό δεν θεωρείται netbook

• Απαντ. 247
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
δεν είναι θέμα αρεσκείας, ο επεξεργαστής είναι ultra low voltage φάση, όχι τόσο μικρός και περιορισμένος όσο ο Atom για αυτό δεν θεωρείται netbook

Τοτε θα πρεπει εμεις του Insomnia να διορθωσουμε τον κατασκευαστη και ολο το Internet που το θεωρουν netbook......

Δημοσ.
Οπου και αν εχω δει στο internet η ati3200 τα παει πολυ καλυτερα απο το gma4500 στην αναπαραγωγη 1080p και εσυ μου λες οτι εχει φορτο cpu 7 με 10?

---------- Προσθήκη στις 11:50 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 11:48 ----------

Εσυ μπορεις να το θεωρεις οπως σου αρεσει! Ειναι στην κατηγορια netbook - απλα ειναι πολυ ταχυτερο απο οποιοδηποτε αλλο netbook.

στο λεω γιατι εχω το 3810 ΤΖ με SU4100, X4500MHD με τους τελευταιους drivers, win 7 64 bit, splash lite player ή media player classic με klite codec pack και το χω δει με τα ματια μου. μονο για αρχεια ανω των 12 γιγα ξεπερνα το 10 τοις εκατω. δεν εχει προβλημα ουτε με τεραστια m2ts αρχεια. και φυσικα ειναι καλυτερη γιατι δεν ζεσταινεται ουτε κανει θορυβο το λαπτοπ καθως δεν παιρνουν τα ανεμιστηρακια μπροστα καθιστωντας το ιδανικο media player. ακομα και στο 3810T το μονοπυρηνο με SU3500 και X4500MHD δεν περναγε το 20 τοις εκατω και με 32 bit vista

Δημοσ.
Ρε παιδία όλοι εσείς που πριν από τα win7 χρησιμοποιούσατε το outlook

τώρα με τα 7αρια που δεν το έχουν τι κάνετε???

Windows Live Mail

Δημοσ.

Παιδια καλησπερα!! Το προβλημα μου ειναι το εξης

Μετα την απεγκατασταση του mc Afee(που ηταν προεγκατεστημενο) στο λαπτοπ μου δεν μου εμφανιζει τις μικροεφαρμογες(ισοτιμια νομισματων,ημερολογιο κτλ)

Για να γινω πιο ακριβης εμφανιζει μονο μερικα κοματια της εικονας τους Επισης μολις

βαλω τον κερσορα διπλα η πανω σε καποιο κοματι της υποτιθεμενης πια μικροεφαρμογης

εμφανιζει το κουμπι κλεισιματος της Πρεπει να σας πω πως πριν την απεγκατασταση οι μικροεφαρμογες δουλευαν κανονικα Επισης στη θεση του mcAfee εγκατεστησα το Αvast free

Μηπως εχει κανεις καμια ιδεα για το τι μπορει να συμβαινει?

Ο επεξεργαστης μου ειναι στα 64βιτ windows7 μνημη 2γιγα

Σας ευχαριστω για το χρονο σας!!

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

καλησπέρα παίδες

μήπως ξέρει κάποιος που μπορώ να βρω μπαταρία απο το 1810ΤΖ?

έφαγα τον τόπο αλλά δεν βρήκα τίποτα :-(

plz help

Δημοσ.
καλησπέρα παίδες

μήπως ξέρει κάποιος που μπορώ να βρω μπαταρία απο το 1810ΤΖ?

έφαγα τον τόπο αλλά δεν βρήκα τίποτα :-(

plz help

Για να την περασεις στο ferrari ε? ποσα μιλιαμπερ ειναι του 1810tz ?

Δημοσ.
Για να την περασεις στο ferrari ε? ποσα μιλιαμπερ ειναι του 1810tz ?

ναι :P

είναι μεγάλη η διαφορά μιλάμε για 5 ώρες, θα έκανα την αλλαγή αλλά το 1810ΤΖ το έχω σε άσπρο και δεν λέει να έχω άσπρη μπαταρία :-D

τώρα δεν το έχω μπροστά μου και δεν θυμάμαι πόσα μιλιαμπέρ είναι..θα το γράψω μετά!

Δημοσ.
ναι :P

είναι μεγάλη η διαφορά μιλάμε για 5 ώρες, θα έκανα την αλλαγή αλλά το 1810ΤΖ το έχω σε άσπρο και δεν λέει να έχω άσπρη μπαταρία :-D

τώρα δεν το έχω μπροστά μου και δεν θυμάμαι πόσα μιλιαμπέρ είναι..θα το γράψω μετά!

62.16 W, 5600 mAh ατελειωτη μπαταρια.

Δημοσ.

Ετσι ακριβός

το φορτίζεις μια φόρα τη μέρα και είσαι μια μέρα online :lol:

ενώ τώρα με το ferrari έχω σχεδόν συνέχεια το φορτιστή επάνω.

Δημοσ.
Ετσι ακριβός

το φορτίζεις μια φόρα τη μέρα και είσαι μια μέρα online :lol:

ενώ τώρα με το ferrari έχω σχεδόν συνέχεια το φορτιστή επάνω.

οποιος εχει δουλεψει με timeline κακομαθαινει. γιατι στην τελικη αυτο ειναι το λαπτοπ. φορητοτητα. και το μονο που δεν κανουν μοντελα με παρομοιο configuration ειναι gaming και rendering.

χαθηκε ο κοσμος να βγαλουν ενα ferrari με χαρακτηριστικα σαν το alineware m11x (ή εστω σαν του 3810TG); θα ειχαν μαζεψει ολο το χαρτι

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...