Προς το περιεχόμενο

ACER TIMELINE 1810T 11.6"

Caravan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 247
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ρε παιδιά θα μου κάποιος που είναι το outlook express γιατί έχω φάει τον τόπο?

Και πώς θα απαλλαγώ από όλη αυτή την σαβούρα που έχει βάλει μέσα η Acer?

Κάτι έχετε αναφέρει για savourawave αν μπορεί κάποιος ας μου εξηγήσει τι παίζει..

Δημοσ.

Κάτι έχετε αναφέρει για savourawave αν μπορεί κάποιος ας μου εξηγήσει τι παίζει..

ειτε κανεις uninstall οτι προγραμμα δεν θες ειτε με το ccleaner ή μεσα απο τα windows σταματας τις υπηρεσιες των προγραμματων αυτων απο το να φορτωνονται στην εκκινηση.

Δημοσ.

Acer 1810T + SSD (Intel Postville οπως ειπαμε) + 4gb RAM στα 800Mhz

Παιδια για να το ανοιξω πρεπει πρωτα να το δενω στο γραφειο γιατι φοβαμαι μην απογειωθει :lol:

Πραγματικα απο τις καλυτερες αγορες που εκανα ποτε + τις αλλαγες μετα!

Way to go Acer, ας ελπισουμε να μεινει παντα υγιες βεβαια :)

-Με τον SSD εχω παρατηρησει λιγοτερη καταναλωση στην μπαταρια (Idle πηγα απο 5500mW στα 4500-4900) , το 8ωρο με WiFi και απλες λειτουργιες το πιανει για πλακα

Δημοσ.
Acer 1810T + SSD (Intel Postville οπως ειπαμε) + 4gb RAM στα 800Mhz

Παιδια για να το ανοιξω πρεπει πρωτα να το δενω στο γραφειο γιατι φοβαμαι μην απογειωθει :lol:

Πραγματικα απο τις καλυτερες αγορες που εκανα ποτε + τις αλλαγες μετα!

Way to go Acer, ας ελπισουμε να μεινει παντα υγιες βεβαια :)

-Με τον SSD εχω παρατηρησει λιγοτερη καταναλωση στην μπαταρια (Idle πηγα απο 5500mW στα 4500-4900) , το 8ωρο με WiFi και απλες λειτουργιες το πιανει για πλακα

καλα ολα αυτα αλλα πολλα τα εξοδα :-(

Δημοσ.
καλα ολα αυτα αλλα πολλα τα εξοδα :-(

430 μου βγηκε το φορητο + 200 ο SSD = 630

Εσεις το πηρατε απο Ελλαδα 500 , αρα εχουμε διαφορα μονο 130 ευρώ :P

Kαλα δικαιολογιες ψαχνω το ξερω, αλλα σκεψου κατι. Ο SSD θα μου μεινει και για το μελλον. Οποτε ειναι μια γενικη "επενδυση" Δεν ειναι απαραιτητο να μεινει για παντα μεσα στο μικρο!

Η RAM που εγραψα, ειναι η RAM με την οποια ηρθε το μηχανημα, δεν την πειραξα

Δημοσ.
ένα netbook χωρίς Ion? ούτε με grenades...

αν έλεγε για το συγκεκριμένο με καλύπτει η παρένθεση :P

Δεν υπαρχει μονο η ion πλατφορμα στην αγορα.....μην απαξιωνετε την Amd. To ferrari μου παιζει 1080p με φορτο cpu κατω απο το 30% τα υπολοιπα αναλαμβανει το avivo HD της ati 3200

Δημοσ.

Εγω πιστευω οτι : πανω απο 10" δεν θεωρειται Netbook. Επισης μεγαλο ρολο και η τιμη.

Φτασαμε να λεμε τα λαπτοπ των 500 ευρώ netbook. Δεν παιζει αυτο!

Δημοσ.

Δεν μου είπατε αν έχει κανενος απο εσάς το outlook express???

Δεν το βρίσκω πουθενά...

Δημοσ.
Δεν υπαρχει μονο η ion πλατφορμα στην αγορα.....μην απαξιωνετε την Amd. To ferrari μου παιζει 1080p με φορτο cpu κατω απο το 30% τα υπολοιπα αναλαμβανει το avivo HD της ati 3200

ουτε ION (τοστιερα, αλλα παιζει με linux) ουτε avivo (σχεδον παντα παιζει με amd επεξεργαστη) αλλα Χ4500MHD μηδεν καταναλωση παιζει 1080p με 7-10 % cpu δεν ζεσταινεται ποτε και τα παει πολυ καλα με τα emulator.

Δημοσ.
Μπορείς να μας πείς άν η αυτονομία των 8 ωρών όντως επαληθεύεται?

7,5 ώρες η αυτονομία μου του μετά από την πρώτη φόρτιση.

Με χρήση στο web αλλά και αντιγραφές από εξωτερικούς σκληρούς,

με εγκαταστάσεις προγραμμάτων και με επανεκκινήσεις.

Δημοσ.
ουτε ION (τοστιερα, αλλα παιζει με linux) ουτε avivo (σχεδον παντα παιζει με amd επεξεργαστη) αλλα Χ4500MHD μηδεν καταναλωση παιζει 1080p με 7-10 % cpu δεν ζεσταινεται ποτε και τα παει πολυ καλα με τα emulator.

Οπου και αν εχω δει στο internet η ati3200 τα παει πολυ καλυτερα απο το gma4500 στην αναπαραγωγη 1080p και εσυ μου λες οτι εχει φορτο cpu 7 με 10?

---------- Προσθήκη στις 11:50 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 11:48 ----------

δεν την απαξιώνουμε, απλά δεν το θεωρούμε netbook :P

Εσυ μπορεις να το θεωρεις οπως σου αρεσει! Ειναι στην κατηγορια netbook - απλα ειναι πολυ ταχυτερο απο οποιοδηποτε αλλο netbook.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...