Προς το περιεχόμενο

ACER TIMELINE 1810T 11.6"

Caravan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γουστα ειναι αυτα....εμενα μου αρεσε πολυ και το τσακωσα. Μου φανηκε πολυ αδιαφορο το timeline και δεν ηθελα να ξαναμπλεξω με τα gma της intel. Η cpu του ferrari ειναι κοντα στις επιδοσεις του 1810t. Ουτε μου ζεσταινεται ουτε κανει ιδιατερη φασαρια - μου εκανε μεγαλη εντυπωση παντως οτι επιτελους μπορω να κανω περισσοτερα απο ενα πραγμα ταυτοχρονα και εφυγα απο αθλιο asus 1000h που ειχα. Ο καθενας λοιπον ειναι ευχαριστημενος για τους δικους του λογους :-)

• Απαντ. 247
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Γουστα ειναι αυτα....εμενα μου αρεσε πολυ και το τσακωσα. Μου φανηκε πολυ αδιαφορο το timeline και δεν ηθελα να ξαναμπλεξω με τα gma της intel. Η cpu του ferrari ειναι κοντα στις επιδοσεις του 1810t. Ουτε μου ζεσταινεται ουτε κανει ιδιατερη φασαρια - μου εκανε μεγαλη εντυπωση παντως οτι επιτελους μπορω να κανω περισσοτερα απο ενα πραγμα ταυτοχρονα και εφυγα απο αθλιο asus 1000h που ειχα. Ο καθενας λοιπον ειναι ευχαριστημενος για τους δικους του λογους :-)

Μακάρι να κυκλοφορούσε ένα netbook με την εμφάνιση του ferrari και το configuration του 1810Τ. Και αν σε όλα τα παραπάνω προσθέταμε και μια κάρτα γραφικων ION (9400Μ) τότε θα μιλούσαμε για το τέλειο μηχάνημα.

Πάντως και το HP COMPAQ 311c είναι μια αξιόλογη πρόταση και ασθητικά άρκετά όμορφο.

Δημοσ.

Μπορει καποιος κατοχος του 1810 να τσεκαρει μεσω του Everest στην καρτελα Computer->Power Management τι αποτελεσμα δινει στο battery wear level ? Θελω να επαληθευσω το δικο μου αποτελεσμα, αν ισχυει η αν προκειται για καποιο bug...

Δημοσ.

Παρεπιπτοντως με το setfsb εκανα και o/c τον athlon και τον πηγα στα 1,4 GHZ - ετρεξα το sandra μετα (δυστιχως δεν ειχε τους core 2 solo) και ειδα οτι το cpu μου ηταν πολυ πιο γρηγορο (περιπου 30%) απο τον via nano στα 2 ghz καθως και απο τον turion 64 επισης στα 2. Σταθεροτατος τον δουλεψα αρκετη ωρα και πολυ ησυχος επισης. Τωρα ψαχνω ενα καλο utility να παω τον πυρηνα της ati 3200 στα 500mhz που ειναι και η κανονικη συχνοτητα - και η ηλιθια η acer την κατεβασε...

Δημοσ.

Στο Battery Wear αλλου προγραμματος μου βγαζει 2% εμενα. Και ολα αυτα ξεκινησαν μια φορα οταν αποφασισα να κανω calibrate την μπαταρια.

Απο τοτε και μετα δεν το ξαναεκανα, και εχω μεινει στο 2%. Καποιοι λενε οτι με 1-2 drain της μπαταριας επανερχεται το σωστο ποσοστο, αλλοι λενε οτι ανεβαινει κιαλλο

Οποτε εγω το αφησα ετσι :)

Ποσο % σου βγαζει εσενα?

Δημοσ.
Στο Battery Wear αλλου προγραμματος μου βγαζει 2% εμενα. Και ολα αυτα ξεκινησαν μια φορα οταν αποφασισα να κανω calibrate την μπαταρια.

Απο τοτε και μετα δεν το ξαναεκανα, και εχω μεινει στο 2%. Καποιοι λενε οτι με 1-2 drain της μπαταριας επανερχεται το σωστο ποσοστο, αλλοι λενε οτι ανεβαινει κιαλλο

Οποτε εγω το αφησα ετσι :)

Ποσο % σου βγαζει εσενα?

το drain σκοτωνει την μπαταρια μην το κανεις συχνα, αντε μεχρι το 5% να την αφηνεις και μετα φορτισμα. ετσι και αλλιως η μπαταρια θα χασει το 25-40 % της αναμονης στον πρωτο χρονο. οποτε γυρω στο 2-4% τον μηνα αρα μην αγχωνεσαι. επισης καλα κανει η Acer και κανει underclock cpu και gpu γιατι σε τοσο μικρο σασι η ανοδος της θερμοκρασιας ειναι επιζημια για το λαπτοπ (ποσο μαλιστα σε acer...).

Δημοσ.

Για να ειμαι πιο ακριβης η φθορα της μπαταριας μου ειναι 1,6%

και το λαπτοπ το εχω απο αρχες Νοεμβριου.

Νομιζω οτι καλα κραταει παντως, το 8ωρο το πιανω ανετα :)

Δημοσ.
αν δινει κανεις κανα 1810 σε καλη τιμη ΡΜ με.

Μακάρι να βρεις...αλλά όσα παιδιά το πήρανε δεν νομίζω να το δώσει κανείς,τουλάχιστον τώρα που δεν υπάρχει κάτι καλύτερο (για μένα).

Για μένα πλέον είναι το μοναδικό πσ που έχω,είχα ένα 13,3 το έδωσα και τώρα είμαι με αυτό,ότι θέλω το κάνει και πολύ καλά μάλιστα..

Δημοσ.

Γιατι δεν το αγοραζεις? Σταματησαν να το προμηθευουν?

Η απλα ψαχνεις για καλυτερη τιμη?

Αν ειναι φερτο απο εξωτερικο ;) -ετσι εκανα εγω-

Ή ψαξε το 1410 που φοραει τον SU2300, παλι μονο εξωτερικο- και ειναι πιο φτηνο

Δημοσ.
Για να ειμαι πιο ακριβης η φθορα της μπαταριας μου ειναι 1,6%

και το λαπτοπ το εχω απο αρχες Νοεμβριου.

Νομιζω οτι καλα κραταει παντως, το 8ωρο το πιανω ανετα :)

Εγω το 2% το ειδα απο την 2η κιολας φορτιση, οποτε και δεν μπορω να ξερω αν ειναι κατι που προκαλεσα εγω η αν ετσι ηταν απο μαμα.Παντως διαβαζω πως τα περισσοτερα απο την αρχη ετσι ειναι. Θα μπορουσε αλλος ενας κατοχος να μας πει τη δικια του ενδειξη μπας και οδηγηθουμε σε καποιο συμπερασμα?

Δημοσ.
Γιατι δεν το αγοραζεις? Σταματησαν να το προμηθευουν?

Η απλα ψαχνεις για καλυτερη τιμη?

Αν ειναι φερτο απο εξωτερικο ;) -ετσι εκανα εγω-

Ή ψαξε το 1410 που φοραει τον SU2300, παλι μονο εξωτερικο- και ειναι πιο φτηνο

Με τι επεξεργαστή αγόρασες;

Από πού και πόσο πήγε;

Δημοσ.
Με τι επεξεργαστή αγόρασες;

Από πού και πόσο πήγε;

Το εχω ξαναγραψει μερικες σελιδες πιο πισω

Πηρα το 1810T με SU7300, 4gb Ram, 320 HDD και Bluetooth.

Ουσιαστικα οι διαφορες ειναι η CPU και η παραπανω RAM

Μου βγήκε 400 ευρώ αγορασμένο απο Αμερικη ( jr.com ) αλλα ειχα οικογενειακο γνωστο εκει εγω. Οποτε ανελαβε αυτος μετα να μου το στειλει Ελλαδα.

Δημοσ.

Επομενο βημα (μετα την πωληση της υπαρχουσας μνημης) η αναβαθμιση σε 4 γιγα dual channel στα 800mhz με την οποια οπως διαβαζω στο αντιστοιχο forum του εξωτερικου του δινουν ενα 20% σε ταχυτητα βοηθωντας παραλληλα και την gpu.

εχω την εντυπωση οτι και 800 να βαλεις στα 667 θα παιζουν γιατι τοσο ειναι το memory bus...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...