TypemaR Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Πολύ ωραίο το game αξίζει κάποιος να "κάψει" πολλές.... εργατοώρες!!
mandipl Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 Δημοσ. 28 Μαΐου 2010 μολις το τερματισα με πρωσια κατακτωντας 60 περιοχες στο δυσκολο ..πολυ καλυτερο απο το Empire που το επαιξα ζητημα μια ωρα ./ τρελα ξενυχτια και παιξιμο 11 ωρων συνεχομενα .. αξιζει για τους φιλους του game ...
syco_killer Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 εχω παρει προσφατα το παιχνιδι ,γιατι ειμαι φανατικος οπαδος της σειρας total war.υπαρχει ομως το εξης προβλημα : μπαινω κανονικα στο παιχνιδι αλλα οταν παω να κανω μια μαχη (custom ή campain) ,πριν καλα καλα μπω ή αφου μπω ή ακομα και οταν τελειωση η μαχη ,η οθονη μαυριζει και μου λεει οτι το στοιχειο Νapoleon exe. σταματησε να λειτουργει.το ιδιο συμβαινει και στο empire total war.Οποιος ξερει παρακαλω να βοηθησει
barcode7 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 καλησπερα.πηγα να κατεβασω το demo napoleon total war apo steam.το κατεβασα μια χαρα και ωραια.αλλα απο και περα παπαλα. παταω ανοιγμα/play μου βγαζει ενα μηνυμα οτι σε λιγο 8α ανοιξει,αλλα αυτο δεν ανοιγει ποτε. καμια βοηθεια?? edit.παιδια σορρυ αντι για ναπολεον εβαλα romain
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα