Προς το περιεχόμενο

Napoleon: Total War

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 78
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

DA FUCK!!???

Age4Greeks, γιατι εχεις βαλει σαν υπογραφη σου τα λογια μου? Δεν θυμαμαι να υπογραψαμε καποιο συμβολαιο για να μπορεις να το κανεις αυτο. ΜΗΝΥΣΗΗΗ!!!!!

Δημοσ.

Μόλις το παρήγγειλα από play.com. Στα 23,50 ευρώ λέει, καλά είναι μου φαίνεται. Ελπίζω μόνο να το στείλουν γρήγορα γιατί δεν μπορώ να περιμένω, είδα που βγήκε και έκδοση του θείου Razor αλλά νομίζω έχει πολλά προβλήματα.

(αργκχ, είχα ξεχάσει το blahdvd)

• Super Moderators
Δημοσ.

H τιμή του play είναι πολύ καλή. Από ό,τι έχω δει (αναχωρώ προς έρευνα αγοράς) η imperial στα δικά μας καταστήματα δεν είναι τόσο εξωφρενικά υπερτιμημένη όσο η απλή (άκου 40 ευρώ...) οπότε μπαίνω στον πειρασμό να αγοράσω μετά από πολλούς μήνες -χρόνια ίσως- παιχνίδι από Ελλάδα ώστε να εκμεταλλευτώ το Σ/Κ.

Το μόνο ουσιώδες πρόβλημα που έχω διαβάσει μέχρι στιγμής σχετικά με το παιχνίδι είναι ότι η σωματοφυλακή του στρατηγού εμφανίζει πάλι τάσεις αυτοκτονίας. Κάποιος που έχει ασχοληθεί με το NTW έχει αντίστοιχες εμπειρίες;

Δημοσ.

Τόσα καταστήματα υπάρχουν γιατί κολλάτε με το play.com ρε παιδιά? Για να λάβετε την κόπια σας λίγο πριν βγει το Shogun Total War 2 :lol:? Ως γνωστών αυτοί δεν στέλνουν με την Royal Mail αλλά με την Royal FAIL :P!!!!!!!

@Snoob

Υπάρχουν ακόμα καλύτερες τιμές :

34,73 ευρώ http://www.game.co.uk/Games/PC-Games/Napoleon-Total-War-Imperial-Edition/~r344964/ (μαζί με μεταφορικά)

Και ο winner 33,73 μεταφορικά included http://www.blahdvd.com/Games/Napoleon-Total-War-Imperial-Edition-PC-DVD/NAPTWIEPC/product.htm

• Super Moderators
Δημοσ.

Με το play εδώ και χρόνια μόνο μία φορά είχα πρόβλημα απώλειας (το αντικατέστησαν αγόγγυστα) και μία φορά καθυστέρησης στα όρια δήλωσης απώλειας (αν θυμάμαι καλά 3 εβδομάδες). Το Rome το είχα στα χέρια μου πριν κυκλοφορήσει στην Ελλάδα, π.χ. και γενικά ο χρόνος παράδοσης δεν είναι κακός.

Το blahdvd για να είμαι ειλικρινής δεν το ήξερα καν, αλλά θα το έχω μελλοντικά υπόψη μου.

Τελείωσα τα 3 tutorials. Συμπέρασμα οπωσδήποτε δεν μπορεί να βγει, καθώς το μεν campaign tutorial είναι ουσιαστικά μια αφηγηματική παρουσίαση μερικών πραγμάτων που μπορεί να κάνει ο παίκτης στο campaign και η μοναδική μάχη (Siege of Toulon) οδηγείται σε auto-resolve (δεν δοκίμασα αν μπορείς να αγνοήσεις τη συμβουλή και να πας σε κανονική μάχη).

Τα δύο combat tutorials (land and sea battle) επίσης δεν προσφέρονται για συμπεράσματα όσον αφορά την AI (ειδικά το naval battle στην αρχή πρέπει να έχει hard-coded πολύ "φιλική" συμπεριφορά των αντιπάλων, αν πήγαινε με τέτοιο συσχετισμό σε ναυμαχία ο παίκτης ίσως να είχε πρόβλημα), όμως στο land battle είδα κάτι ευχάριστο: μια μονάδα πεζικού των Βρετανών επιχείρησε flanking maneuver και μια δεύτερη επιτέθηκε στο πυροβολικό μου. Στα θετικά ότι ο στρατηγός δεν είνα παντοδύναμος. Ο Βρετανός στρατηγός δεν έπαιξε ουσιαστικό ρόλο, έμοιαζε να "χασομερά" αλλά τουλάχιστον δεν επιχείρησε επίθεση αυτοκτονίας.

Το πιο "αισθητό" αρνητικό στοιχείο είναι ότι το ηθικό των στρατιωτών χωρίς εμπειρία σπάει ταχύτατα (σε δευτερόλεπτα) και αυτό σε μάχες με μεγάλο αριθμό μονάδων ίσως να είναι πρόβλημα.

Τα γραφικά φαίνονται πιο "σκοτεινά" αυτή τη φορά, η λεπτομέρεια είναι καλή (δεν διαθέτω ιδιαίτερα ισχυρό υπολογιστή) και υπάρχουν βελτιώσεις στις αντιδράσεις των στρατιωτών. Θα κριθεί οπωσδήποτε στα campaigns, όπου θα φανεί η συμπεριφορά της ΑΙ σε όλα τα επίπεδα, αλλά οι (πολύ) πρώτες εντυπώσεις είνα θετικές.

• Super Moderators
Δημοσ.

Υπάρχει ήδη σχετικό θέμα εδώ.

Γενικά, οι πρώτες εντυπώσεις μου είναι θετικές. Δείχνει βελτιωμένο σε σχέση με το ETW και πιο συγκροτημένο σε σχέση με τον ελαφρώς χαοτικό προκάτοχό του.

Δημοσ.

Vsync δεν έχω στο game :/. Όταν πάω να το βάλω μέσα από το παιχνίδι με πετάει desktop, ακούω τη μουσική του παιχνιδιού αλλά δεν επανέρχεται οπότε αναγκαστικά καταφεύγω σε alt+ctrl+del ενώ αν το βάλω force on από τους catalyst έχω πάλι το ίδιο πρόβλημα. 10.2. catalyst, γνήσιο game. Καμιά ιδέα?

Δημοσ.
Vsync δεν έχω στο game :/. Όταν πάω να το βάλω μέσα από το παιχνίδι με πετάει desktop, ακούω τη μουσική του παιχνιδιού αλλά δεν επανέρχεται οπότε αναγκαστικά καταφεύγω σε alt+ctrl+del ενώ αν το βάλω force on από τους catalyst έχω πάλι το ίδιο πρόβλημα. 10.2. catalyst, γνήσιο game. Καμιά ιδέα?

να το κατεβασεις :P

πολυ παιχνιδαρα ειναι!!

σαν το προηγουμενο αλλα καλυτερα αποτελεσματα ειδικα στον ηχο τα σπαει!!

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Napoleon: Total War Move Into The Spanish Peninsula

SEGA has announced that Napoleon: Total War – The Peninsular Campaign will be available for PC exclusively via Steam in Summer 2010.

This expansion pack includes a brand new campaign map featuring 32 controllable regions divided amongst 4 different factions. In addition to France and Britain, Spain has now been added as a playable faction for this campaign for the first time in Napoleon: Total War. As well as the new campaign, The Peninsular Campaign also features three new agents; the priest for Spain and Portugal, the provocateur for Britain and France, and one unique agent for the Spanish faction - the Guerrillero, as well as a host of new multiplayer features.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...