LuxJaja Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Όλοι απανταχού οι φάν αυτό περιμένουμε. Το 2ο μέρος του Shogun.
Age4Greeks Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Ό,τι και να βγάλουν στο μέλλον πρέπει να βελτιώσουν το ΑΙ και να δούμε και κανα DX11 στοιχείο.
LuxJaja Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Αδιάφορο το 2ο. Προτιμώ φοβερό gameplay παρά γραφικά. Βέβαια εγώ παίζω φανατικά τα παιχνίδια της paradox οπότε... είμαι μειονότητα
Age4Greeks Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Οκ, σύμφωνοι, προτιμότερο το γκειμπλει, αλλά πρέπει σε τέτοια παιχνίδια να υπάρχει και το στοιχείο 'eyecandy'. Αυτοί έχουν μείνει σε γραφικά 2006.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Η μόνιμη αντίρρησή μου με τα παιχνίδια της paradox (ΕU, Crusader Kings, Rome etc) είναι πως συμβαίνουν τόσα πολλά πράγματα σε πραγματικό χρόνο, που είτε θα είσαι όλη την ώρα στο pause, είτε θα γράφεις την πλειοψηφία και θα ασχολείσαι με λίγα ζητήματα ουσίας. Έτσι, όμως, ποιος ο λόγος για τόση λεπτομέρεια; Κάντε ένα turn-based να χαρούμε κι εμείς με τα αισχρά αντανακλαστικά... Αν δε με απατά η μνήμη μου έχω ξαναγράψει πως, κατά τη γνώμη μου, ένας από τους βασικούς λόγους της επιτυχίας του Shogun (πέραν του ότι ήταν κάτι ξεχωριστό όταν εμφανίστηκε) ήταν ότι το ιστορικό πλαίσιο συμβάδιζε με τους στόχους που έδινε το παιχνίδι, δηλαδή πράγματι οι πάντες πολεμούσαν τους πάντες εκείνη την εποχή και ο παίκτης καλούταν να επαναλάβει την ιστορία, με το δικό του όμως τρόπο. Στη συνέχεια, τα Medieval και το Empire ζητούσαν από τον παίκτη πράγματα που στην πραγματικότητα δε συνέβησαν ποτέ. Το Rome σε μικρότερο βαθμό (κι ένα Rome 2 θα ήταν τέλειο για μένα, όπως κι ένα Shogun 2). Γι' αυτό κι ελπίζω ότι οι πιο "ιστορικές" εκστρατείες του NTW θα είναι ένα βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση. Ελπίζω.
totalius Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Ό,τι και να βγάλουν στο μέλλον πρέπει να βελτιώσουν το ΑΙ και να δούμε και κανα DX11 στοιχείο. Εδώ βλέπουμε με το σταγονόμετρο dx10 σε fps κ περιμένεις να δούμε 11 στο tw;
ksaplostra Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Ρε παιδια ποιος ο λογος ανάπτυξης νεων εκδόσεων του DX απο τη στιγμή που το 10% των παιγνιδιών κανει χρήση αυτών;
chill Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Btw παίδες άρχισαν οι αποστολές σήμερα από το εξωτερικό. Μπορεί δηλαδή να το έχουμε στα χέρια μας και πριν την επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας που είναι η προσεχής Παρασκευή.
Age4Greeks Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 @totalius και ksaplostra, Αυτό ακριβώς λέω και γω, ας ήταν έστω DX10, αν και η '10' γενικώς ήταν "άτυχη". Δεν πείσανε τα Βιστα, άργησε πολύ η ανάπτυξη παιχνιδιών, γενικώς δεν πούλησε τόσο. Αλλά δεν είναι κρίμα να βλέπεις παιχνίδι σειράς εν έτει 2010 με τόσους φανς και τα γραφικά να είναι 4-5 ετών; Από το Rome και μετά, η εξέλιξη των γραφικών στη σειρά TW έχει μείνει σχεδόν στάσιμη. Τι κάνουν στην ουσία; αλλάζουν τις εποχές, οκ βάλανε και το sea war στο Empire και τώρα ψάχνονται για multiplayer στο Napoleon. Απο κει και πέρα όμως όταν κάνεις τις μάχες θες να δεις και κάτι καινούργιο να σε τραβήξει, όχι μια από τα ίδια. Να το πω κι αλλιώς, εγώ ως καταναλωτής περιμένω το κάτι παραπάνω, δεν απαιτώ τα γραφικά του να είναι "Crysis" αλλά θα 'θελα να δω και μια σημαντική βελτίωση.
Dr.House Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 στην ευρωπη δν εχει ερθει ακομα..Παρασκευη ερχεται...
ksaplostra Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 στην ευρωπη δν εχει ερθει ακομα..Παρασκευη ερχεται... Ε και; Αφού..... [ame]http://www.youtube.com/watch?v=4w9EksAo5hY[/ame]
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Guys κάνα mod να ξεκλειδώσεις όλα τα faction, τίποτα pirates και έτσι, yaaaaar u scurvy dogs!
totalius Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 @totalius και ksaplostra, Αυτό ακριβώς λέω και γω, ας ήταν έστω DX10, αν και η '10' γενικώς ήταν "άτυχη". Δεν πείσανε τα Βιστα, άργησε πολύ η ανάπτυξη παιχνιδιών, γενικώς δεν πούλησε τόσο. Αλλά δεν είναι κρίμα να βλέπεις παιχνίδι σειράς εν έτει 2010 με τόσους φανς και τα γραφικά να είναι 4-5 ετών; Από το Rome και μετά, η εξέλιξη των γραφικών στη σειρά TW έχει μείνει σχεδόν στάσιμη. Τι κάνουν στην ουσία; αλλάζουν τις εποχές, οκ βάλανε και το sea war στο Empire και τώρα ψάχνονται για multiplayer στο Napoleon. Απο κει και πέρα όμως όταν κάνεις τις μάχες θες να δεις και κάτι καινούργιο να σε τραβήξει, όχι μια από τα ίδια. Να το πω κι αλλιώς, εγώ ως καταναλωτής περιμένω το κάτι παραπάνω, δεν απαιτώ τα γραφικά του να είναι "Crysis" αλλά θα 'θελα να δω και μια σημαντική βελτίωση. Σου ξαναλέω λοιπόν οτι όταν δε βλέπεις καμία εξέλιξη στα γραφικά των fps μην περιμένεις να δεις απ'τα rts.Σήμερα έτυχε στο τοπικ των gpu να ξαναγράψω οτι βλέπεις το bioshock2 κ είναι ίδιο με το 1.Τα τελευταία cod ολόιδια.Ε πως περιμένεις να δεις διαφορές στο tw;Από το rome έχει μεγάλη διαφορά τώρα μη τρελαθούμε.
Age4Greeks Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 @totalius Οκ, καταλαβαίνω τι εννοείς, αλλά έτσι δεν πρόκειται οι εταιρείες να δελεάσουν καταναλωτές. Αν δεν είμαστε και εμείς πιο αυστηροί στις επιλογές/απαιτήσεις τότε θα εισπράτουμε το "μια από τα ίδια". Για τη βελτίωση που λες, τουλάχιστον μέχρι και το Empire είναι αναλογικά πολύ μικρή, όση από το cod2 στο world of war. @TDI, δοκίμασε το παλιό "κόλπο" που έπιανε στο Medieval 2, κατάλογος: Medieval II Total War\data\world\maps\campaign\imperial_campaign. Πας αρχείο descr_strat και το ανοίγεις με Word ή Notepad. Αντικαταστούσες το "unlockable" κομμάτι με το "playable" κομμάτι και σώζεις τις αλλαγές. Λογικά πρέπει να υπάρχει ανάλογος κατάλογος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα