Προς το περιεχόμενο

Napoleon: Total War

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Αυτό δε το ήξερα. Αν είναι να πωλείται με τιμή expansion τότε bring it on.

Στο εξωτερικό έτσι? Γιατί στην καζαμπούμπουland είναι πιο ακριβό και από νέο παιχνίδι.......

Εξωτερικό

vs

Καζαμπούμπουland

:-)

20 ευρώ διαφορά, γαμώ την τρέλα μου μέσα αν είναι δυνατόν.........

• Απαντ. 78
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το παιχνίδι φαίνεται καλό αλλά πάλι DX9; μετά πως να πάρεις καινούργια κάρτα. To επόμενο αναρωτιέμαι αν θα έχει να κάνει με WW1...πλάκα θα έχει.

• Super Moderators
Δημοσ.

Αν λέειότι οι "tactical battles are still thrilling" δε τα βλέπω καλά τα πράγματα. Δηλαδή, στο ΕΤW ήταν "thrilling";

Από πότε είναι "thrilling" να κάθεται και να σε κοιτάζειο αντίπαλος;

Πιθανότατα θα το αγοράσω για το multiplay, αλλά η γνώμη του IGN δεν έχει και ιδιαίτερη βαρύτητα για μένα.

Δημοσ.

παιδια μην ξεχναμε οτι και στις μαχες οι οποιες γινοντουσαν τοτε σχεδον εβλεπε ο ενας τον αλλον και μετα μπουμ!!!!δηλαδη το ειδος της μαχης που γινοτανε τοτε δεν ειναι και κατι πολυ διαφορετικο απο το total war......ακομα και στις ταινιες για εκεινη την εποχη ετσι φενεται οτι γινοντουσαν........στην ουσια δηλαδη ο πεζικαριος κυριολεκτικα πηγενε σαν προβατο για σφαγη.....

• Super Moderators
Δημοσ.

Αν θέλουμε να μιλήσουμε για "ρεαλιστικές" μάχες την εποχή των Ναπολεόντιων Πολέμων (φυσικά και νωρίτερα αλλά και αργότερα, τουλάχιστον μέχρι τον Α' Παγκόσμιο) πρέπει να προσθέσουμε την καθυστέρηση στην αντίδραση των μονάδων λόγω του χρόνου που μεσολαβούσε μέχρι να διαβιβαστούν οι εντολές από το στρατηγείο στους κατά τόπους επιτελείς και από εκεί στους αξιωματικούς.

Αυτά τα πράγματα δεν τα έχει το TW, ποτέ δεν τα είχε και παρότι κάποια παιχνίδια έχουν επιχειρήσει να το κάνουν (Take Command, Histwar) είναι δύσκολο και σαφώς έξω από τις προτιμήσεις του κοινού στο οποίο απευθύνεται πλέον η CA.

Οπότε, όταν μπορεί ο παίκτης να δώσει εντολή στις μονάδες του να αλλάξουν κατεύθυνση, στόχο, προορισμό, μέσα σε δευτερόλεπτα (ή ακόμη και παγώνοντας το χρόνο) η "ελαφρώς παθητική" ΑΙ που περιγράφει στην περίληψή του το review είναι σαφώς πρόβλημα. Ακόμη μεγαλύτερο πρόβλημα, κατά την άποψή μου πάντοτε, είναι ότι η τακτικές μάχες περιγράφονται ως "συναρπαστικές όπως και πριν". Οι μάχες στο ETW κάθε άλλο παρά συναρπαστικές ήταν, εκτός κι αν επέλεγες να ριχτείς σε μια μάχη με συντριπτικά υποδεέστερες αριθμητικά και ποιοτικά δυνάμεις (ή όταν αποκτούσες πλεονέκτημα στην κούρσα για τη νίκη, οπότε τα AI έθνη αποφάσιζαν ότι σε σιχαίνονται και σου κήρυτταν μαζικά πόλεμο).

Γενικά, όταν βλέπω fanboi εκφράσεις του στυλ "battles are still freaking gorgeous" (να χαρώ δημοσιογραφία) δεν μπορώ παρά να δω με επιφύλαξη το σύνολο της κριτικής (και μένω με την αίσθηση ότι το κείμενο δεν δικαιολογεί συνολικά τη βαθμολογία)

Επαναλαμβάνω, μόνο και μόνο για το multi πιθανότατα θα το αγοράσω, παρότι είναι δύσκολο να διαθέσω το χρόνο που απαιτείται για full campaign με αντίπαλο άνθρωπο. Όμως από αυτή την πρώτη κριτική τα σημάδια δεν είναι ενθαρρυντικά.

Δημοσ.
Αν λέειότι οι "tactical battles are still thrilling" δε τα βλέπω καλά τα πράγματα. Δηλαδή, στο ΕΤW ήταν "thrilling";

Από πότε είναι "thrilling" να κάθεται και να σε κοιτάζειο αντίπαλος;

Πιθανότατα θα το αγοράσω για το multiplay, αλλά η γνώμη του IGN δεν έχει και ιδιαίτερη βαρύτητα για μένα.

Ε, κακέ σε κρατάει σε αγωνία όπως και να έχει, σε κάνει κ αναρωτιέσαι, "τώρα θα μου την πέσει!!"

Τρομερό φαίνεται, ελπίζω καλύτερο από το Empires.

• Super Moderators
Δημοσ.

Σε βλέπω να βάζεις avatar τον Nappy, λέω κάπου το κονόμησε τούτος, σύντομα θα μας πει εντυπώσεις, αλλά κι εσύ στο "ελπίζω" είσαι.

Κι εγώ ελπίζω, γιατί αν χαραμίσω δεύτερη φορά 100 ώρες για να δω στο τέλος τους Γάλλους να παρατάνε το Παρίσι και να πάνε στον ποδονίφτη της Λα Ροσέλ, αφήνοντάς με να μπω στην πρωτεύουσά τους χωρίς να συναντήσω καμία αντίσταση, θα την παρατήσω τη σειρά.

Ή θα ξαναβάλω το Shogun.

Δημοσ.

Ρε Snoob, επαιξες το mod του Νταρθ?

(δεν πιστευω να σε πειραζει το ρε? :o)

Ρε Status, μα να εχεις αβαταρ το Ναπολεωντα και να περιμενεις να σε ακουσουμε? Ο kilik δεν σου εμαθε τιποτα? :P

(ουτ'σενα πιστευω να σε πειραζει το ρε ε? :o)

Δημοσ.
Σε βλέπω να βάζεις avatar τον Nappy, λέω κάπου το κονόμησε τούτος, σύντομα θα μας πει εντυπώσεις, αλλά κι εσύ στο "ελπίζω" είσαι.

.

Κυκλοφόρησε στα γνωστά μέρη, τώρα, να κατεβαίνει!

Από ότι λένε δεν θα είναι πατάτα.!

Βλέπουμε...!

Ρε Status, μα να εχεις αβαταρ το Ναπολεωντα και να περιμενεις να σε ακουσουμε? Ο kilik δεν σου εμαθε τιποτα? :P

(ουτ'σενα πιστευω να σε πειραζει το ρε ε? :o)

(Δεν έχω θέμα με το "ρε" με τον πληθυντικό έχω, αλλά κύριος, εγώ δεν προπαγάνδισα:Ρ)

• Super Moderators
Δημοσ.

To mod του Darth βοηθάει, η ΑΙ κινείται πιο συγκροτημένα. Δεν έχω δει πολλές μάχες ως τώρα (επέλεξα τους Ολλανδούς και πάω ήσυχα μέχρι να φτιάξω σοβαρό ναυτικό) αλλά είναι πιο συγκροτημένες οι κινήσεις. Έχω την αίσθηση ότι εμφανίζει μια ελαφρά τάση προς το melee και δεν αξιοποιεί όσο θα μπορούσε τις ranged attacks, αλλά συμπέρασμα εμπεριστατωμένο δεν μπορώ να βγάλω ακόμη -πρώτες εντυπώσεις θετικές, σαφώς.

Το πρόβλημα παραμένει η strategic AI. Οι μονάδες των ΑΙ κρατών συνεχίζουν και κόβουν βόλτες, οι δε πειρατές είναι σαν να μην υπάρχουν, κι ας τους στραγγαλίζουν την οικονομία.

Οπότε, τα μικρότερα campaigns του ΝΤW, σε συνδυασμό με το historical setting (λιγότερες επαρχίες προς κατάκτηση) και την καλύτερα δομημένη ΑΙ ελπίζω ότι θα φέρουν αποτέλεσμα.

Εναλλακτικά, Arthur: the Role-Playing Wargame, αλλά κι εκεί δεν έχω ακούσει τα καλύτερα για τις RTS μάχες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...