Προς το περιεχόμενο

Napoleon: Total War

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 78
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.

Αν έχει σοβαρή διπλωματία και αν οι rts μάχες αποκτήσουν στοιχειώδη δυσκολία, ναι, θα ήταν εξαιρετική κυκλοφορία, όπως και το Shogun: Total War 2

Επίσης, ένα "gameplay trailer" που βρήκα από το N:TW (συγγνώμη αν έχει δημοσιευτεί ήδη). Δε δείχνει κάτι ουσιαστικό για παίκτες που είναι εξοικιωμένοι με τη σειρά, eye candy περισσότερο, αλλά οπωσδήποτε είναι πολύ προσεγμένο στο οπτικό σκέλος.

Δημοσ.

πω πω ωραιααα !!! το περιμενω πως και πως.

αν και εχω αγορασει το empite total war,δν μπορω να πω πως ενθουσιαστηκα πολυ οταν το επαιξα.. Πιο πολυ μου αρεσε το Rome Total War / Medieval Total War Παρα αυτο :/

Δημοσ.
πω πω ωραιααα !!! το περιμενω πως και πως.

αν και εχω αγορασει το empite total war,δν μπορω να πω πως ενθουσιαστηκα πολυ οταν το επαιξα.. Πιο πολυ μου αρεσε το Rome Total War / Medieval Total War Παρα αυτο :/

+1..........

Δημοσ.

καλα τι να λεμε κορυφη το game

λιγο ο ηχος μου την εσπαγε αλλα απο γραφικα ειδικα στις θαλασσες ητανε ολα τα λεφτα.

αντε να βγει και αυτο και με πιστευω να εχει τις μαχες που εκανε ο ναπολεοντας μιας και ειναι και ο αγαπημενος μου ηρωας :-)

ΥΓτο καλο θα ητανε να βαρουσες εσυ τους καθε στρατιωτες και να γεμιζανε οπως το cossacks θα ητανε και γ@μω.....

Δημοσ.
καλα τι να λεμε κορυφη το game

λιγο ο ηχος μου την εσπαγε αλλα απο γραφικα ειδικα στις θαλασσες ητανε ολα τα λεφτα.

αντε να βγει και αυτο και με πιστευω να εχει τις μαχες που εκανε ο ναπολεοντας μιας και ειναι και ο αγαπημενος μου ηρωας :-)

ΥΓτο καλο θα ητανε να βαρουσες εσυ τους καθε στρατιωτες και να γεμιζανε οπως το cossacks θα ητανε και γ@μω.....

Τις μάχες που έκανε ο Ρομελ, ο μανσταιν και ο γκουντεριαν θα φτάσουμε να τις δούμε ποτέ΅;

Βγάλτε ενα τοταλ γουορ με δεύτερο παγκόσμιο ρεεεε!!

Δημοσ.
Τις μάχες που έκανε ο Ρομελ, ο μανσταιν και ο γκουντεριαν θα φτάσουμε να τις δούμε ποτέ΅;

Βγάλτε ενα τοταλ γουορ με δεύτερο παγκόσμιο ρεεεε!!

δεν νομιζω αμα βγει να ειναι καλο μιας και αυτα τα παιχνιδια ειναι καλυτερα να τα παιζεις μεχρι εκεινει την εποχη

γιατι μετα αρχιζουνε οι κρυψωνες,τανκ vs στρατιωτη..... αλλα ειδη στρατηγικης (πιστευω να καταλαβαινεις τι θελω να γραψω :P )

και δεν θα εχει αξειολογα αποτελεσματα μιας και υπαρχουνε πολλα παιχνιδια καλα σε αυτον τον τομεα με κορυφαιο απο αποψη γραφικων και gameplay company of heroes το μονο κακο πως δεν εχει χαρτι.....

βασικα πριν λιγο καιρο ειχα ενα game που ητανε με χαρτι και ειχε παραπολλα αλλα δεν θυμαμε πως το λεγανε ειχε και αεροπλανα μεσα στην μαχη αμα ειχες (μαχητικα,με βομβες και με αλεξιπτωτιστες αλλα δεν θυμαμε πως το λεγανε)οπωτες ας μεινει ετσι οπως εχει...και αμα μπορουνε να το πανε το χρονολιγικα πχ αρχιζεις απο παλια και οσο παει να περνανε τα χρονια αλλα βλεπω τα 50gb να μην φτανουνε :P

Δημοσ.

χαλασανε τον χαρτη στα δυο τελευταια total war ;/

Εννοω πως κινεις τον στρατο σου,οι πολεις. Δν ξερω εαν με καταλαβαινετε. Τα προηγουμενα δυο ηταν κορυφη.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ είμαι πολύ περίεργος να δω το multiplayer του. Έχω την εντύπωση ότι πολύ πιθανώς το παιχνίδι να δικαιολογήσει πραγματικά τον τίτλο του (aka Total War)... ;)

Και ΕΔΩ το hands-on του!!!!1

Επεξ/σία από Rubin074
Άρτι αφιχθέν hands-on!!!
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Super Moderators
Δημοσ.

Trailer που παρουσιάζει δύο πολύ ενδιαφέροντα στοιχεία του Ν:TW, τη δυνατότητα να συμμετάσχουν σε πλήρη εκστρατεία δύο παίκτες, καθώς και το drop in mode, δηλαδή την επιλογή που επιτρέπει σε δεύτερο παίκτη να αναλάβει για συγκεκριμένη μάχη τη διοίκηση των αντίπαλων στρατευμάτων σε single player campaign.

[ame]http://www.youtube.com/watch?v=9lGmp4fpg3k[/ame]

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ρε παιδιά δε σας φαίνεται όμως ότι θα ήταν πιο σωστό σαν expansion παρά σα ξεχωριστό παιχνίδι; Δηλαδή νοιώθω λίγο ότι μας κοροιδεύουν.

Δημοσ.

Το ότι είναι standalone δεν σημαίνει ότι πωλείται και με standalone price έτσι? Το έχω βρει και με κάτω από 20 ευρώπουλα....Δηλαδή είναι full game με τιμή expansion. Ε δεν νομίζω πως με κοροϊδεύουν :-)

Δημοσ.
Το ότι είναι standalone δεν σημαίνει ότι πωλείται και με standalone price έτσι? Το έχω βρει και με κάτω από 20 ευρώπουλα....Δηλαδή είναι full game με τιμή expansion. Ε δεν νομίζω πως με κοροϊδεύουν :-)

Αυτό δε το ήξερα. Αν είναι να πωλείται με τιμή expansion τότε bring it on.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...