Daemonos Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Θέλω να βγεί το ROME: Total War 2 !!!!!!!!
Super Moderators Snoob Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Αν έχει σοβαρή διπλωματία και αν οι rts μάχες αποκτήσουν στοιχειώδη δυσκολία, ναι, θα ήταν εξαιρετική κυκλοφορία, όπως και το Shogun: Total War 2 Επίσης, ένα "gameplay trailer" που βρήκα από το N:TW (συγγνώμη αν έχει δημοσιευτεί ήδη). Δε δείχνει κάτι ουσιαστικό για παίκτες που είναι εξοικιωμένοι με τη σειρά, eye candy περισσότερο, αλλά οπωσδήποτε είναι πολύ προσεγμένο στο οπτικό σκέλος.
Dr.House Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 πω πω ωραιααα !!! το περιμενω πως και πως. αν και εχω αγορασει το empite total war,δν μπορω να πω πως ενθουσιαστηκα πολυ οταν το επαιξα.. Πιο πολυ μου αρεσε το Rome Total War / Medieval Total War Παρα αυτο :/
vasilisga Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 πω πω ωραιααα !!! το περιμενω πως και πως.αν και εχω αγορασει το empite total war,δν μπορω να πω πως ενθουσιαστηκα πολυ οταν το επαιξα.. Πιο πολυ μου αρεσε το Rome Total War / Medieval Total War Παρα αυτο :/ +1..........
sozz Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 καλα τι να λεμε κορυφη το game λιγο ο ηχος μου την εσπαγε αλλα απο γραφικα ειδικα στις θαλασσες ητανε ολα τα λεφτα. αντε να βγει και αυτο και με πιστευω να εχει τις μαχες που εκανε ο ναπολεοντας μιας και ειναι και ο αγαπημενος μου ηρωας ΥΓτο καλο θα ητανε να βαρουσες εσυ τους καθε στρατιωτες και να γεμιζανε οπως το cossacks θα ητανε και γ@μω.....
ksaplostra Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 καλα τι να λεμε κορυφη το gameλιγο ο ηχος μου την εσπαγε αλλα απο γραφικα ειδικα στις θαλασσες ητανε ολα τα λεφτα. αντε να βγει και αυτο και με πιστευω να εχει τις μαχες που εκανε ο ναπολεοντας μιας και ειναι και ο αγαπημενος μου ηρωας ΥΓτο καλο θα ητανε να βαρουσες εσυ τους καθε στρατιωτες και να γεμιζανε οπως το cossacks θα ητανε και γ@μω..... Τις μάχες που έκανε ο Ρομελ, ο μανσταιν και ο γκουντεριαν θα φτάσουμε να τις δούμε ποτέ΅; Βγάλτε ενα τοταλ γουορ με δεύτερο παγκόσμιο ρεεεε!!
sozz Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Τις μάχες που έκανε ο Ρομελ, ο μανσταιν και ο γκουντεριαν θα φτάσουμε να τις δούμε ποτέ΅;Βγάλτε ενα τοταλ γουορ με δεύτερο παγκόσμιο ρεεεε!! δεν νομιζω αμα βγει να ειναι καλο μιας και αυτα τα παιχνιδια ειναι καλυτερα να τα παιζεις μεχρι εκεινει την εποχη γιατι μετα αρχιζουνε οι κρυψωνες,τανκ vs στρατιωτη..... αλλα ειδη στρατηγικης (πιστευω να καταλαβαινεις τι θελω να γραψω ) και δεν θα εχει αξειολογα αποτελεσματα μιας και υπαρχουνε πολλα παιχνιδια καλα σε αυτον τον τομεα με κορυφαιο απο αποψη γραφικων και gameplay company of heroes το μονο κακο πως δεν εχει χαρτι..... βασικα πριν λιγο καιρο ειχα ενα game που ητανε με χαρτι και ειχε παραπολλα αλλα δεν θυμαμε πως το λεγανε ειχε και αεροπλανα μεσα στην μαχη αμα ειχες (μαχητικα,με βομβες και με αλεξιπτωτιστες αλλα δεν θυμαμε πως το λεγανε)οπωτες ας μεινει ετσι οπως εχει...και αμα μπορουνε να το πανε το χρονολιγικα πχ αρχιζεις απο παλια και οσο παει να περνανε τα χρονια αλλα βλεπω τα 50gb να μην φτανουνε
Dr.House Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 χαλασανε τον χαρτη στα δυο τελευταια total war ;/ Εννοω πως κινεις τον στρατο σου,οι πολεις. Δν ξερω εαν με καταλαβαινετε. Τα προηγουμενα δυο ηταν κορυφη.
Rubin074 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 (επεξεργασμένο) Εγώ είμαι πολύ περίεργος να δω το multiplayer του. Έχω την εντύπωση ότι πολύ πιθανώς το παιχνίδι να δικαιολογήσει πραγματικά τον τίτλο του (aka Total War)... Και ΕΔΩ το hands-on του!!!!1 Επεξ/σία 19 Ιανουαρίου 2010 από Rubin074 Άρτι αφιχθέν hands-on!!!
FarCry Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 [ame=http://www.youtube.com/watch?v=7ToWpRvx7hI][/ame]
Super Moderators Snoob Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Trailer που παρουσιάζει δύο πολύ ενδιαφέροντα στοιχεία του Ν:TW, τη δυνατότητα να συμμετάσχουν σε πλήρη εκστρατεία δύο παίκτες, καθώς και το drop in mode, δηλαδή την επιλογή που επιτρέπει σε δεύτερο παίκτη να αναλάβει για συγκεκριμένη μάχη τη διοίκηση των αντίπαλων στρατευμάτων σε single player campaign. [ame]http://www.youtube.com/watch?v=9lGmp4fpg3k[/ame]
kostacurtas Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Napoleon: Total War - Community Trailers Chapter I: Factions Overview
LuxJaja Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Ρε παιδιά δε σας φαίνεται όμως ότι θα ήταν πιο σωστό σαν expansion παρά σα ξεχωριστό παιχνίδι; Δηλαδή νοιώθω λίγο ότι μας κοροιδεύουν.
chill Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Το ότι είναι standalone δεν σημαίνει ότι πωλείται και με standalone price έτσι? Το έχω βρει και με κάτω από 20 ευρώπουλα....Δηλαδή είναι full game με τιμή expansion. Ε δεν νομίζω πως με κοροϊδεύουν
LuxJaja Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Το ότι είναι standalone δεν σημαίνει ότι πωλείται και με standalone price έτσι? Το έχω βρει και με κάτω από 20 ευρώπουλα....Δηλαδή είναι full game με τιμή expansion. Ε δεν νομίζω πως με κοροϊδεύουν Αυτό δε το ήξερα. Αν είναι να πωλείται με τιμή expansion τότε bring it on.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα