Προς το περιεχόμενο

Ποιόν music player χρησιμοποιείτε

xtrmsnpr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποιό πρόγραμμα χρησιμοποιείτε για να ακούσετε μουσική στα windows σας;

Χρησιμοποιώ, media player-winamp κ real-one.Υπάρχει τπτ πιο καλό κ με περισσότερες επιλογές;;

Δημοσ.

Θα πρέπει να δεις και τον foobar2000 κατά τη γνώμη μου. Αν ξεπεράσεις το αρχικό σοκ του απλοϊκού interface και τον κρατήσεις, θα διαπιστώσεις ότι είναι πραγματικός Ελβετικός σουγιάς ο άτιμος. Ειδικά οι δυνατότητες που δίνουν τα File Operations και Convert options στο δεξί κλικ είναι όλα τα λεφτά.

Δημοσ.

iTunes σε Mac. Αλλά στα υπόλοιπα λειτουργικά χρησιμοποιώ Songbird! Πάρα πολύ καλός player, και με τις πολλές δυνατότητες customization αλλά και τα πολλά διαθέσιμα plugins, όπως όλα τα προιόντα Mozilla!! Γενικώς γουστάρω πολύ τη Mozilla, και νομίζω οτι και το Songbird θα εξελιχθεί σε έναν πολύ καλό και δημοφιλή player.

Δημοσ.

To foobar2000 είναι το μονο προγραμμα που δεν εχω αλλαξει ποτε, κι ουτε θα αλλαξω, οτι αλλαγες και να κανουν τα αλλα προγραμματα. Απλα τελειο. Δεξι κλικ και μετα οτι θες. Μετακινηση, μετατροπη, μετονομασια κτλ. Και διαχειριζεται τεραστιες playlists στο δευτερολεπτο.

και παναλαφρο. Ακομα και στους πιο αρχαριους χρηστες που δεν ζητουν πολλα, το βαζω με το ζορι.

Δημοσ.

Winamp και τα μυαλά στα κάγκελα!!!

Ερώτηση!

Στο Foobar ξέρετε εάν μπορείς να διαλέξεις συγκεκριμένα κομμάτια από μία Playlist όπως στον winamp που πατάς το q και διαλέγεις την σειρά που θα παίξουν τα κομμάτια?

--------------------------

Το έψαξα μόνος μου και έχει Add to playlist Queue. :-)

Είναι πραγματικά πούπουλο.

Εάν διαχειρίζεται πιο γρήγορα την playlist με τα 50.000+ Mp3 από τον winamp τότε θα τον κρατήσω.

• 4 μήνες μετά...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...