Whiteyez Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 παιδες, χτες παρηγγειλα κ γω αυτα που ποσταρα στην προηγουμενη σελιδα, κ σημερα το πρωι μου ρθε Mail ότι ξεκινησαν! απο 2-14 μερες μου γραφε με το USPS First Class Mail International Package.. ε, σε κανα 7ημερο θα τα χω πιστευω.. p.s. Ευχαριστω κ παλι billidanos! εκανες το καταληλο ποστ στην καταλληλη στιγμη που ειχα μπει, την περιοδο που μπορουσα να γεμισω την καρτουλα μου για on-line αγορες! Εμένα μου έκανε 6 μέρες να έρθει, πολύ γρήγορο ήταν δεν το περίμενα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HaPagan Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Παρήγγειλα και εγώ το ScreenSavrz και το OmniCleanz την προηγούμενη Παρασκευή και χθες τα παρέλαβα!! Μια χαρά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darklordvader77 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 κ μενα τελικα μου κανε 7 εργασιμες.. just! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.