HaPagan Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Είμαι κάτοχος ενός MacBook Alu 13'' από τον Ιανουάριο και παρατηρώ ότι συγκεντρώνεται αρκετή σκόνη (όπως είναι φυσιολογικό) στο πληκτρολόγιο η οποία μεταφέρεται στην οθόνη όταν ο φορητός είναι κλειστός. Ψάχνοντας βρήκα ένα συγκεκριμένο προιόν το οποίο νομίζω ότι είναι πολύ καλό. Πρόκειται για το ScreenSavrz της Radtech. Όμως, επειδή η εταιρία εδρεύει στην Αμερική, το κόστος των μεταφορικών υπερβαίνει το κόστος αγοράς, έψαξα στην Ευρωπαική / Ελληνική αγορά για αυτό το προιόν αλλά δυστυχώς δε βρήκα κάτι. Για να είμαι ειλικρινής, το βρήκα στο Amazon της Αγγλίας, αλλά δυστυχώς επειδή το κατηγοριοποιούν ως ηλεκτρονικό προιόν δεν το αποστέλλουν στην Ελλάδα. Θα ήθελα να ρωτήσω αν έχετε στο νου σας κάποιο παρόμοιο προιόν που να μπορώ να το αγοράσω στην Ελλάδα. Product Link: http://www.radtech.us/Products/NotebookScreenSavrz.aspx Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
klainmaingr Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Μέσα στη συσκευασία έχει αυτό που ζητάς. Καλα που μου το θύμισες γιατί το πρόσεξα και γώ αυτό και είμαι με ένα πανάκι όλη μέρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HaPagan Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Δεν κάνει δουλειά αυτό το πλαστικό προστατευτικό που βρίσκεται μέσα στη συσκευασία. Ενώ αυτό που έχω παραθέσει είναι σαν πανάκι και προστατεύει πολύ καλύτερα τόσο την οθόνη όσο και το πληκτρολόγιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Super Moderators Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Είμαι κάτοχος ενός MacBook Alu 13'' από τον Ιανουάριο και παρατηρώ ότι συγκεντρώνεται αρκετή σκόνη (όπως είναι φυσιολογικό) στο πληκτρολόγιο η οποία μεταφέρεται στην οθόνη όταν ο φορητός είναι κλειστός. Ψάχνοντας βρήκα ένα συγκεκριμένο προιόν το οποίο νομίζω ότι είναι πολύ καλό. Πρόκειται για το ScreenSavrz της Radtech. Όμως, επειδή η εταιρία εδρεύει στην Αμερική, το κόστος των μεταφορικών υπερβαίνει το κόστος αγοράς, έψαξα στην Ευρωπαική / Ελληνική αγορά για αυτό το προιόν αλλά δυστυχώς δε βρήκα κάτι. Για να είμαι ειλικρινής, το βρήκα στο Amazon της Αγγλίας, αλλά δυστυχώς επειδή το κατηγοριοποιούν ως ηλεκτρονικό προιόν δεν το αποστέλλουν στην Ελλάδα. Θα ήθελα να ρωτήσω αν έχετε στο νου σας κάποιο παρόμοιο προιόν που να μπορώ να το αγοράσω στην Ελλάδα. Product Link: http://www.radtech.us/Products/NotebookScreenSavrz.aspx Εγώ έχω το universal που καλύπτει ακριβώς το πληκτρολόγιο στο βαθούλωμα και όχι όλη την επιφάνεια και έτσι το καπάκι κλεινει καλύτερα χωρίς να "βρίσκει". Σε συνδυασμό με το Sleevz (http://www.radtech.us/Products/SleevzNotebooks.aspx) της ίδιας εταιρίας είμαι κομπλέ! Και δεν παθαίνουν απολύτως τίποτα όσο σκληρά και αν τους φέρεσαι! Στην Ελλάδα δεν τα έχω βρει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HaPagan Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Ωραίος!! Τα παρήγγειλες με PayPal ή έδωσες πιστωτική κάρτα; Ποιον τρόπο αποστολής επέλεξες και τελικά τα παρέλαβες στο χρόνο που περίμενες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Super Moderators Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Ωραίος!! Τα παρήγγειλες με PayPal ή έδωσες πιστωτική κάρτα; Ποιον τρόπο αποστολής επέλεξες και τελικά τα παρέλαβες στο χρόνο που περίμενες; Και με τα 2 έχω δοκιμάσει μην ανησυχείς είναι σούπερ αξιόπιστοι! Και ήρθαν μέσα σε 4-5 μέρες. Επίσης να γραφτείς στο twitter τους γιατί κατά καιρούς δίνουν από κει promo codes. Σε μένα πέτυχα free ένα spray καθαριστικό για όλες τις επιφάνειες του macbook (αυτό που πουλάνε και στο site τους), τώρα νομίζω έχουν 10% έκπτωση και πάει λέγοντας! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darklordvader77 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 billdanos, φοβερο site! ήδη παρηγγειλα τα: https://www.radtech.us/Products/IceCreme.aspx"]https://www.radtech.us/Products/IceCreme.aspx[/color] που κανει για τον iMac που χει κατι γρατζουνιες στο πλαι που αφηνεις το Remote με το μαγνητη + τα iPod απο πισω θα φαινονται παρθενα! (καινουργια γαρ) κ αυτο για οταν τον αφηνω 2 μηνες μοναχο του, να μη σκονιζεται https://www.radtech.us/Products/ScreenSavrziMac.aspx"]https://www.radtech.us/Products/ScreenSavrziMac.aspx[/color] (Το ξερω, ειναι παρδαλο σαν λεοπαρδαλο, αλλα μ' αρεσει! ) να σαι καλα!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Super Moderators Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Επίσης αν θυμάμαι καλά, όταν επιλέγεις αποστολή σε Ελλάδα, σου έρχονται από UK. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 16:15 ---------- (Το ξερω, ειναι παρδαλο σαν λεοπαρδαλο, αλλα μ' αρεσει! ) να σαι καλα!! Ε Leopard χωρίς λεοπαρδαλέ πρόσοψη γίνεται? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hasodikis Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Από αυτή την εταιρία αγόρασα την STM Small alley τσάντα για το macbook μου. Πραγματικά πολύ καλό κατάστημα. Άμεση απόκριση στην παραγγελία. Ενημέρωση για το πότε το προϊόν απεστάλει. Η τσάντα έφτασε πολύ γρήγορα. Σε λιγότερο από 2 βδομάδες στην πιο φθηνή κατηγορία αποστολής και ήταν εξαιρετικά πακεταρισμένη για προστασία. Πραγματικα πολύ καλοί Το μόνο πρόβλημα είναι το σχετικά υψηλό κόστος των μεταφορικών σε συνδυασμό με τον κίνδυνο του τελωνείου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darklordvader77 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 με αντικαταβολη στελνει? ξεχασα να ρωτησω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Super Moderators Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 με αντικαταβολη στελνει? ξεχασα να ρωτησω.. Nope! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darklordvader77 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 ακομη το χω ανοιχτο το παραθυρο του Mozilla, dammit ξεχασα την καρτα μου Αρτα.. οποτε οταν φτασω θα κανω παραγγελια.. οπως κ να χει, thank you very very much! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Whiteyez Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Είχα παραγγείλει πριν κάτι μέρες το καθαριστικό υγρό τους και ένα πανάκι για την TFT μου και σήμερα ήρθαν. Έπαθα πλάκα με το πόσο καλά και εύκολα καθάρισε η οθόνη σαν καινούργια μιλάμε, άξιζε τα λεφτά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Super Moderators Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Είχα παραγγείλει πριν κάτι μέρες το καθαριστικό υγρό τους και ένα πανάκι για την TFT μου και σήμερα ήρθαν. Έπαθα πλάκα με το πόσο καλά και εύκολα καθάρισε η οθόνη σαν καινούργια μιλάμε, άξιζε τα λεφτά. To OmniCleanz κάνει θαύματα χωρίς να έχει οινόπνευμα κλπ! Έχω παντού εφεδρικά μπουκαλάκια (γραφείο, σπίτι κλπ). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darklordvader77 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 παιδες, χτες παρηγγειλα κ γω αυτα που ποσταρα στην προηγουμενη σελιδα, κ σημερα το πρωι μου ρθε Mail ότι ξεκινησαν! απο 2-14 μερες μου γραφε με το USPS First Class Mail International Package.. ε, σε κανα 7ημερο θα τα χω πιστευω.. p.s. Ευχαριστω κ παλι billidanos! εκανες το καταληλο ποστ στην καταλληλη στιγμη που ειχα μπει, την περιοδο που μπορουσα να γεμισω την καρτουλα μου για on-line αγορες! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.