Προς το περιεχόμενο

Δώρο Γάμου (ιδέες)

inSync

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε 10 μέρες έχω να πάω στο γάμο μιας γνωστής μου. Δεδομένου ότι είναι γνωστή - φίλη και φυσικά ξέρω τα γούστα της αλλά είναι δώρο γάμου και όχι μόνο για αυτήν αλλά για τους 2, τι δώρο προτείνετε;

Πρώτη σκέψη μια μεγάλη (η 2 σαν σετ) ασημένια κορνίζα για την φωτογραφία του γάμου τους...

το budget θα έλεγα ελαφρώς περιορισμένο (έως 100€)

εσείς τι προτείνετε?

Δημοσ.
Σε 10 μέρες έχω να πάω στο γάμο μιας γνωστής μου. Δεδομένου ότι είναι γνωστή - φίλη και φυσικά ξέρω τα γούστα της αλλά είναι δώρο γάμου και όχι μόνο για αυτήν αλλά για τους 2, τι δώρο προτείνετε;

Πρώτη σκέψη μια μεγάλη (η 2 σαν σετ) ασημένια κορνίζα για την φωτογραφία του γάμου τους...

το budget θα έλεγα ελαφρώς περιορισμένο (έως 100€)

εσείς τι προτείνετε?

Παρτους μια ηλεκτρονικη κορνίζα! :-)

Δημοσ.
Παρτους μια ηλεκτρονικη κορνίζα! :-)

niceeee!!! Καλή ιδέα και μάλλον σε αυτή θα καταλήξω!! :) (εύκολος είμαι τελικά ε; :P)

Δημοσ.

Με προλαβε ο patentapc :-( Παρε ομως μια καλη 10" θα σου βγει λιγο παραπανω βεβαια αλλά αξιζει.. Προσοχη στην ανάλυση!

Δημοσ.

Ακριβώς ίδια περίπτωση και ακριβώς ίδιο δώρο πριν κάνα 3-μηνο με εσένα!

Πήρα τελικά μια ηλ.κορνίζα με remote control,touch κουμπιά, γενικά εφετζίδικη, πέρασα κ σε μια memory card μερικές φωτογραφίες που είχα κοινές με το ζευγάρι από παλιές καλές στιγμές.

Από ότι μου είπαν το ευχαριστήθηκαν ιδιαίτερα καθώς "είναι κάτι το οποίο θέλαμε να πάρουμε από καιρό....αλλά λόγω των τρελών εξόδων του γάμου προσπαθούσαμε να πάρουμε μόνο τα αναγκαία!"

Τώρα έχει μια περίοπτη θέση στο σαλονάκι τους!!!

Δημοσ.

τα 100 ευρώπουλα σε ενα φακελάκι με μια καρτούλα.

Δώρο ανεκτίμητο και ανταλλάξιμο με ότι γουστάρουν...

Δημοσ.
τα 100 ευρώπουλα σε ενα φακελάκι με μια καρτούλα.

Δώρο ανεκτίμητο και ανταλλάξιμο με ότι γουστάρουν...

Nαι μεν, αλλά ένα δώρο μένει ως δώρο του τάδε, έστω με το ρίσκο να εξαφανιστεί σε κάποια ντουλάπα.

Τα 100€, μένουν ως 100€ από τον τάδε μέχρι να καταναλωθούν (και αν).

~~~~

Ένας σκληρός δίσκος full of hardcore pRon θα ήταν ιδανικό δώρο αλληλεγγύης.

:P

Δημοσ.
Nαι μεν, αλλά ένα δώρο μένει ως δώρο του τάδε, έστω με το ρίσκο να εξαφανιστεί σε κάποια ντουλάπα.

Τα 100€, μένουν ως 100€ από τον τάδε μέχρι να καταναλωθούν (και αν).

~~~~

Ένας σκληρός δίσκος full of hardcore pRon θα ήταν ιδανικό δώρο αλληλεγγύης.

:P

Και αν είναι σε HD ανάλυση ακόμα καλύτερα ε; (Θα πάει set με την ΗD Monitor που θα σου κάνει δώρο κάποιος άλλος φίλος :P)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...