koumos Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Δεν κανεις ενα upload τα dumps να τα δω?Και αν εχεις και kernel dump ακομα καλυτερα. Ευχαριστως....! Αλλα βοηθα λιγο και πες μου τι ειναι τα dumps και που τα βρισκω γιατι δεν εχω ιδεα...
Moderators Gi0 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Moderators Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Πηγαινε στο C:\Windows\Minidump και κανε ενα rar ολο το φακελο(ελπιζω να εχει dumps μεσα).Επισης στο C:\Windows πρεπει λογικα να υπαρχει και ενα memory.dmp.Βαλτο και αυτο στο rar.
koumos Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Πηγαινε στο C:\Windows\Minidump και κανε ενα rar ολο το φακελο(ελπιζω να εχει dumps μεσα).Επισης στο C:\Windows πρεπει λογικα να υπαρχει και ενα memory.dmp.Βαλτο και αυτο στο rar. Οριστε τα minidump...To memory.dmp ειναι 549 ΜΒ (!!!) οποτε λιγακι δυσκολο Minidump.zip
Moderators Gi0 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Moderators Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Οριστε τα minidump...To memory.dmp ειναι 549 ΜΒ (!!!) οποτε λιγακι δυσκολο Ναι αλλα το kernel dump περιεχει πολυ περισσοτερες πληροφοριες για το προβλημα.Το ξερω πως ειναι μεγαλο,δοκιμασες να το κανεις rar που σου ειπα?
koumos Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Μωρε εγω να το κανω .rar κανενα προβλημα. Πως θα το στειλω ομως?
Moderators Gi0 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Moderators Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Τα προβληματα που ειδα απο τα 3 minidumps ειναι 1)προεκυψε bsod απο το ntfs.sys,ο οποιος ειναι driver της ms και δυστυχως αυτο σημαινει πως καποιος αλλος driver προκαλει το corruption του ntfs.sys με αποτελεσμα να φαινεται ως υπαιτιος ο τελευταιος. 2)Αγνωστος προβλημα με κωδικο τον κλασικο IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL ο οποιος μπορει να εχει πολλες προελευσεις 3)CRITICAL_STRUCTURE_CORRUPTION για τον οποιο και παλι 99% υπαιτιος ειναι καποιος driver(δυστυχως ακομα δεν φαινεται ποιος).Να ρωτησω κατι,προφανως μια και εισαι σε 64bit οτι drivers εχει βαλει ειναι signed.Δεν εχεις πχ απενεργοποιησει το signature check κατα το boot για να βαλεις καποιον driver ετσι?Μηπως εχεις βαλει driver για καποια συσκευη ο οποιος δεν ειναι για τα 7? Ολα τα παραπανω προυποθετουν πως το hardware σου λειτουργει κανονικα και δεν υπαρχουν προβληματα σε ram,δισκους,τασεις,κλπ κλπ.Αν δεν εχουν ελεγχθει αυτα,τοτε κανουμε μια τρυπα στο νερο. Μωρε εγω να το κανω .rar κανενα προβλημα. Πως θα το στειλω ομως? Οταν το κανεις rar ειναι 500+mb?
BaNcU Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Να πώ και εγώ την ιστορία μου με τα BSOD. Στη δικιά μου περίπτωση τα BSOD έβγαιναν κατά τη διάρκεια Downloading μέσω Utorrent. Κατέληξα σε δύο αιτίες : Κάρτα δικτύου : η Atheros είχε γ@μηθεί, δεν μπορούσα να κάνω Unistall/Update . Διπλό Firewall : Έβγαλα το Firewall του KAV και άφησα των Windows. Αυτά για την εμπειρία μου .
koumos Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Προβληματων συνεχεια...... Ετρεξα χθες οπως σας ειπα το διαγνωστικο για τους δισκους της WD. Παω να ανοιξω τα αρχεια που ειχα στον ενα δισκο (αυτον με τα προβληματα και που αποτυγχανε στο disk check). Ειχα μεσα παρα πολλα αρχεια εικονων, βιντεο διαφορων τυπων και .iso. Αρκετα λοιπον απο τα αρχεια ανοιγουν κανονικα και μερικα βγαινουν corrupted και δεν ανοιγουν με κανενα προγραμμα πλεον... Τα χασαμε? Οτι εμεινε back up και πεταμα ο δισκος? Πρεπει να αναφερω οτι μετα απο το διαγνωστικο δεν εχει εμφανιστει καμια BSOD ακομα...
koumos Δημοσ. 22 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2009 Καλημερα... Εχω νεοτερα...Μολις χθες αλλαξα τελικα τους 2 σκληρους τους παλιους με εναν καινουργιο 1TB Green....Χαρουμενος λοιπον οτι δεν θα εχω προβληματα πια, ανοιγω το pc σημερα και τρωω μια μεγαλειωδη BSOD προσπαθωντας να ανοιξω ενα προγραμμα.. Προλαβα να διαβασω το error στην BSOD και ελεγε " PFN_LIST_CORRUPT " Ενα search στο google βγαζει οτι http://support.microsoft.com/?kbid=291806&sd=RMVP και υποδεικνυει προβλημα RAM...Αλλα το memtest δε μου εβγαλε προβληματα...Κανενα αυτη τη φορα... Τι κανουμε??? Παλι memtest?
Moderators Gi0 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2009 Moderators Δημοσ. 22 Αυγούστου 2009 Προφανως τοτε δεν ειναι η μνημη μια και περασε το memtest.Πιθανοτατα καποιος driver σου κανει την ζημια.Σου κανα καποιες ερωτησεις πιο πανω για να σε βοηθησω αλλα δεν απαντησες.
koumos Δημοσ. 22 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2009 Ευχαριστω για την γρηγορη απαντηση. Το εκανα .rar και βγαινει 79ΜΒ. Να το ανεβασω σε rapid?
Moderators Gi0 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2009 Moderators Δημοσ. 22 Αυγούστου 2009 Ευχαριστω για την γρηγορη απαντηση. Το εκανα .rar και βγαινει 79ΜΒ. Να το ανεβασω σε rapid? Ναι,κ ελπιζω μεχρι τ απογευμα να το δω.Απο τα αλλα που ρωταω,αν εβαλες πχ καποιον drives που δεν ηταν για 7,αν ηταν unsigned κλπ?Παιζει τιποτα τετοιο?
koumos Δημοσ. 22 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2009 Να ρωτησω κατι,προφανως μια και εισαι σε 64bit οτι drivers εχει βαλει ειναι signed.Δεν εχεις πχ απενεργοποιησει το signature check κατα το boot για να βαλεις καποιον driver ετσι?Μηπως εχεις βαλει driver για καποια συσκευη ο οποιος δεν ειναι για τα 7? Οταν το κανεις rar ειναι 500+mb? Τιποτα απολυτως δεν εχω απενεργοποιησει. Ο μονος driver που εγκατεστησα manually γιατι δεν τον ειχαν τα 7 ειναι της RealTek για τον ηχο..και της nvidia φυσικα.. Ανεβαινει το memory.dmp σε rapid...σε 10 λεπτακια θα ανεβασω το λινκ. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 13:32 ---------- Εδω ειμαστε... http://rapidshare.com/files/270146060/MEMORY.rar.html οποτε μπορεις Gio, ειμαι ευγνωμων..
Moderators Gi0 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2009 Moderators Δημοσ. 22 Αυγούστου 2009 Downloading.Μεχρι αργα τ απογευμα λογικα θα το χω ελεγξει μηπως και βγαινει ακρη απο αυτο.
linuxovios Δημοσ. 22 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2009 Δοκίμασες να αλλάξεις καλώδιο sata? Για κάνε ένα repeat εδώ τι έχεις ελέγξει (δεν την παλεύω να κοιτάω τις προηγούμενες σελίδες) 1) Πόσες ώρες memtest και πόσα errors 2) δίσκοι αποκλείονται εφόσον άλλαξες, σωστά ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.