nenhum Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2002 Χαίρεστε, είμαι μακρυά από ελλάδα και ήθελα να μάθω αν έχει πάρει το μάτι σας παιδικά τραγούδια σε mp3 κάπου στο Διαδίκτυο. Ευχαριστώ.
kkostas77 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 Επαναφερω το θρεντ αυτο.... Ψάχνω ενα παιδικό κομμάτι που λέγεται "Τα παιδιά ζωγραφίζουν στο τοιχο" Απο οποιαδηποτε εκτέλεση, δε με πειράζει... Το κομμάτι δεν υποκειτε σε πνευματικά δικαιώματα απ οσο γνωριζω...Αλιμονο άλλωστε.Ολοι με αυτά μεγαλωσαμε... Αν μου το βρει κάποιος ειμαι υπόχρεος
InlandEmpire Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Επαναφερω το θρεντ αυτο....Ψάχνω ενα παιδικό κομμάτι που λέγεται "Τα παιδιά ζωγραφίζουν στο τοιχο" Απο οποιαδηποτε εκτέλεση, δε με πειράζει... Το κομμάτι δεν υποκειτε σε πνευματικά δικαιώματα απ οσο γνωριζω...Αλιμονο άλλωστε.Ολοι με αυτά μεγαλωσαμε... Αν μου το βρει κάποιος ειμαι υπόχρεος Το τραγούδι είναι του Χατζηνάσιου, σε ερμηνεία της Τσανακλίδου. Λες να μην υποκειται σε πνευματικά δικαιώματα?
carlmikaze Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Ο τελευταίος που το άκουσε πέθανε αιφνιδίως από πισώπλατη τσεκουριά που του κατάφερε εντέχνως ο Χατζηνάσιος.
InlandEmpire Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Ο τελευταίος που το άκουσε πέθανε αιφνιδίως από πισώπλατη τσεκουριά που του κατάφερε εντέχνως ο Χατζηνάσιος. Δεν την παλεύεις ε?
kkostas77 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Xεχε...Παρεξηγησες...Δε ζητάω την εκτέλεση της Τσανακλίδου.Λάθος μου που δε το επεσήμανα Ζητάω την γνωστή παιδική εκτέλεση που δεν υποκειτε σε κανένα πνευματικό δικαίωμα...Για κάποιο λόγο ομως δε την βρισκω πουθενά.... Παρεπιπτόντος και για να μη βγουμε εκτος θέματος... Σελίδα με πολλά παιδικά τραγουδια εδω, ελευθερα προς κατέβασμα.... http://www.anatolikos.net/musikes/paidika.htm
InlandEmpire Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Ρε συ, δεν παρεξήγησα τίποτα. Το θέμα είναι ότι τα πνευματικά δικαιώματα δεν αφορούν μόνο τον ερμηνευτή, αλλά όλους τους δημιουργούς ενός τραγουδιού. Μάλιστα πολλές φορές αυτά τα δικαιώματα ανήκουν στη δισκογραφική. Στην ουσία ένα μουσικό έργο είναι νόμιμο για κατέβασμα όταν το δίνει ο ίδιος ο καλλιτέχνης/δημιουργός.
kkostas77 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Nαι βρε συ..δεν έχεις άδικο.Αλλωστε με ενημέρωσαν και οι mods οτι υπάρχουν πνευματικά δικαιωματα στο κομμάτι...εγω ειλικρινά δε το ήξερα Πάντως έτσι οπως πάμε θα μας βάλουν πνευματικά δικαιωματα και στη κοκκινοσκουφιτσα :-P:-P
xristoforos25 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Xεχε...Παρεξηγησες...Δε ζητάω την εκτέλεση της Τσανακλίδου.Λάθος μου που δε το επεσήμανα Ζητάω την γνωστή παιδική εκτέλεση που δεν υποκειτε σε κανένα πνευματικό δικαίωμα...Για κάποιο λόγο ομως δε την βρισκω πουθενά.... Παρεπιπτόντος και για να μη βγουμε εκτος θέματος... Σελίδα με πολλά παιδικά τραγουδια εδω, ελευθερα προς κατέβασμα.... http://www.anatolikos.net/musikes/paidika.htm σευχαριστω παρα πολυ για τη σελιδα με τα παιδικανα βαζω στην ανηψια μου οταν ερχεται σπιτι μου
InlandEmpire Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Nαι βρε συ..δεν έχεις άδικο.Αλλωστε με ενημέρωσαν και οι mods οτι υπάρχουν πνευματικά δικαιωματα στο κομμάτι...εγω ειλικρινά δε το ήξερα Πάντως έτσι οπως πάμε θα μας βάλουν πνευματικά δικαιωματα και στη κοκκινοσκουφιτσα :-P:-P Φίλε μου, δυστυχώς, πνευματικά δικαιώματα θα βάλουν και στον αέρα που αναπνέουμε. Μέχρι και στα άδεια CD που αγοράζουμε πληρώνουμε πνευματικά δικαιώματα. :?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.