million_voices Δημοσ. 21 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2009 εγώ πάλι προτείνω να κόψεις τα "περίεργα" και τα ξύδια στις 5 η ώρα το πρωί , γιατί εκτός από σφίγγες, σε βλέπω να κυνηγάς με τη μυγοσκοτώστρα και τίποτα πράσινα εξωγήινα διαστημόπλοια star trek σε μέγεθος μπάλας του τέννις :lol: αν δεν βλεπει πρασινους δρακους στην κουζινα τοτε ολα καλως
nikos21aek Δημοσ. 21 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2009 Τίποτα τελικά..Τσάμπα η παγίδα και τα αροξόλ..
million_voices Δημοσ. 21 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2009 ε μα και εσυ αφου τους φερθηκες αγενως (ουτε κανα ποτακι κερασες ουτε τπτ)
peravrexei Δημοσ. 21 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2009 Χμμμ για να σου την έπεσαν τόσες πολλές βραδιάτικα λογικά θα έχεις κάποια φωλιά τριγύρω γιατί θεωρώ απίθανο να τις τράβηξε το φως από πολύ μακριά. Κανε αυτό με την παγίδα που ανέφερε ο φίλος παραπάνω, αλλά αν ισχύει αυτό που είπα, το ιδανικότερο είναι να εντοπίσεις την βάση τους και να την ψεκασεις με κάτι ισχυρό κ μετά να την καταστρέψεις. Εννοείται με αυτην την σειρά, καθώς αν κανείς το αντίστροφο, οι μικροί κομάντο θα σου επιτεθούν, και οι σφηκες σε αντίθεση με τις μελισσες δεν είναι αυτοκτονικες και τσιμπούν παραπάνω από μια φορά. Know your enemy lol. ρε παιδιά οι σφήγες δεν πετάνε το βράδυ και για την ιστορία να ένα είδος παγίδας για σφήγες και με τα θηράματα μέσα αγορά 20 ευρώ
nikos21aek Δημοσ. 21 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2009 Τι δεν πετάνε ρε φίλε..Όλο το βράδυ πάλευα..Ευτυχώς δεν μου ξαναήρθαν.. Εγώ μια παγίδα με 5€ πήρα μικρότερη και πλαστική.
freedubus Δημοσ. 21 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2009 Δεν πετάνε όταν υπάρχει σκοτάδι. Οταν υπάρχει τεχνητό φώς πετάνε, γιατί αποπροσανατολίζεται το βιολογικό τους ρολόι. Σαν τις κότες που όταν τους σκεπάσεις το κεφάλι τις παίρνει ο ύπνος αμέσως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.