Προς το περιεχόμενο

Αντί να διαβάζω σκοτώνω σφίγγες..

nikos21aek

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κάτα τις 5 το πρωί όντως άρχισε η επιδρομή αλλά ρε παιδιά μέχρι σήμερα με ορθάνοιχτα τα πάντα όλα ήμουν και δεν είχα ούτε μισή επίσκεψή.Τέλος πάντων περιμένω το βράδυ να δώ εγώ με πορτοκαλάδα-παγίδα θα το ξεκινήσω και μετά βλέπουμε..

Αν φέρω ειδικό ή τύπου Τσάκωνα θα φέρω ή τύπου VanHelsing..Σιγά μην πληρώσω κιόλας για να μου σκοτώσουν σφίγγες.Θα της σκοτώσω και μόνος μου να το διασκεδάσω κιόλας:lol:

Λές να πάω να πάρω και κανένα μπουκαλάκι πετρέλαιο;Καλή ιδέα.

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Κάτα τις 5 το πρωί όντως άρχισε η επιδρομή αλλά ρε παιδιά μέχρι σήμερα με ορθάνοιχτα τα πάντα όλα ήμουν και δεν είχα ούτε μισή επίσκεψή.Τέλος πάντων περιμένω το βράδυ να δώ εγώ με πορτοκαλάδα-παγίδα θα το ξεκινήσω και μετά βλέπουμε..

Αν φέρω ειδικό ή τύπου Τσάκωνα θα φέρω ή τύπου VanHelsing..Σιγά μην πληρώσω κιόλας για να μου σκοτώσουν σφίγγες.Θα της σκοτώσω και μόνος μου να το διασκεδάσω κιόλας:lol:

απο armour τουλαχιστον πως ειμαστε?:-D

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 12:55 ----------

Χίλιες φωνές,μίλησα για ειδικό και εξακολουθώ να μιλάω για ειδικό.

Αλλά όχι ειδικό όπως αυτόν που εννοείς εσύ.

εκκατομυρια παρακαλω,μην με μειωνεις:P

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 12:56 ----------

Οι ζβίγκες όλη μέρα γυρίζουν και το βράδι επιστρέφουν για ύπνο στη φωλιά τους η οποία προφανώς βρίσκεται κάπου στο μπαλκόνι σου. Για να εντοπίσεις τη φωλιά πρέπει να κάτσεις την ώρα που σουρουπώνει (τότε μαζεύονται) και να παρατηρήσεις πού μπαίνουν οι ζβίγκες που επιστρέφουν. Θέλει προσοχή, γιατί μπορεί να μπαίνουν σε μια απειροελάχιστη τρυπίτσα στον τοίχο π.χ.

ζβιγκες it is then:p

Δημοσ.
απο armour τουλαχιστον πως ειμαστε?:-D

Εντομοπαγίδα,μια τετράδα πορτοκαλάδες χωρίς ανθρακικό ΕΨΑ,μια τετράδα λεμονάδες,ένα αροξόλ,ένα Baygon,μπόλικα βιβλία σε κάθε μεριά και παντόφλες.:lol:

Δημοσ.
Αν βρείς τη φωλιά ψέκασέ την με πετρέλαιο.Μακράν πιο αποτελεσματικό από τα εντομοκτόνα του εμπορίου στις ΣΦΗΚΕΣ

TIP:

Δε χρειάζεται να βάλεις φωτιά.

+1

Ακόμα πιο αποτελεσματικό θα ήταν να βάλεις πετρέλαιο σε άδειο δοχείο άζαξ. Και να πας στην φωλιά και.... "φραστα" "φραστα" να τις πιεις το αίμα. Ο θάνατος απο πετρέλαιο είναι σχεδόν ακαριαίος.

Εγώ την τελευταία φορά είχα βάλει στην πετρελιέρα απο το κομπρεσέρ και δεν έμεινε ούτε μία!!!!!

Δημοσ.

Ετσι αναγωγα που τους φερθηκες την πρωτη μερα, σιγα μην ξαναπατησουν. Δεν εχεις καθολου τροπους, και μετα καθεσαι και περιμενεις να ξαναρθουν...:-)

Δημοσ.

Nικο κατσε διαβασε για την εξεταστικη και ασε τα σουξουμουξου!χεχε.

Περα απο την πλακα,το να σου ηρθαν 40 σφιγγες κομβοι δειχνει πως υπαρχει φωλια.Η μονη λυση ειναι να βρεις την φωλια(προσεχε,μερικες φωρες μπορει να μοιαζει και με ξυλο) ριξε πετρελαιο και μετα καψε την.

Δημοσ.

Παιδια η καλυτερη λυση για μελισες/σφικες ειναι η φωτια.

Και οταν ενοω φωτια ενοω αυτοσχεδιο φλογοβολο(με σπρει και αναπτηρα).

Σοβαρα κανει δουλεια(ειχα καψει μια σφικοφολια με τετοιο :P ).

Δημοσ.
Nικο κατσε διαβασε για την εξεταστικη και ασε τα σουξουμουξου!χεχε.

Περα απο την πλακα,το να σου ηρθαν 40 σφιγγες κομβοι δειχνει πως υπαρχει φωλια.Η μονη λυση ειναι να βρεις την φωλια(προσεχε,μερικες φωρες μπορει να μοιαζει και με ξυλο) ριξε πετρελαιο και μετα καψε την.

Αν είναι σύμφωνο με την ηθική του να κάψει κάποιο ον ζωντανό.

Δημοσ.
nick[;2861248'']Αν είναι σύμφωνο με την ηθική του να κάψει κάποιο ον ζωντανό.

Φιλε μου υπαρχουν οντα και οντα.Θα χαρακτηριζα τον εαυτο μου ακρως φιλοζωο καθως στο σπιτι μου εχω 1 σκυλι(συντομα ερχεται και αλλο 1) και....14 γατια.

Αλλα ωρες ωρες το να σκοτωσεις ενα ζωο ειναι αναποφευκτο...Αμα δεις να περπαταει στο πατωμα του δωματιου σου μια κατσαριδα δεν θα την σκοτωσεις??Αμα την ωρα που θες να κοιμηθεις βουιζει πανω απο το κεφαλι σου ενα κουνουπι....? :-)

Δημοσ.
Φιλε μου υπαρχουν οντα και οντα.Θα χαρακτηριζα τον εαυτο μου ακρως φιλοζωο καθως στο σπιτι μου εχω 1 σκυλι(συντομα ερχεται και αλλο 1) και....14 γατια.

Αλλα ωρες ωρες το να σκοτωσεις ενα ζωο ειναι αναποφευκτο...Αμα δεις να περπαταει στο πατωμα του δωματιου σου μια κατσαριδα δεν θα την σκοτωσεις??Αμα την ωρα που θες να κοιμηθεις βουιζει πανω απο το κεφαλι σου ενα κουνουπι....? :-)

Την κατσαρίδα θα την σκότωσω , είναι evil. Το κουνούπι με ενοχλεί οπότε αν δεν παίζει κάποια άλλη λύση για να μην ενοχλεί, θα προσπαθήσω να το σκοτώσω.

Αν δω όμως κάποια σαμιαμίδι ή κάποιο άλλο περισσότερο συμπαθητικό ζωύφιο σε σχέση με την κατσαρίδα, δεν θα το σκοτώσω.

Δεν διαφωνώ πάντως μαζί σου, μερικές φορές το να σκοτώσεις είναι αναπόφευκτο.

Δημοσ.
nick[;2861292']Την κατσαρίδα θα την σκότωσω ' date=' είναι evil. Το κουνούπι με ενοχλεί οπότε αν δεν παίζει κάποια άλλη λύση για να μην ενοχλεί, θα προσπαθήσω να το σκοτώσω.

Αν δω όμως κάποια σαμιαμίδι ή κάποιο άλλο περισσότερο συμπαθητικό ζωύφιο σε σχέση με την κατσαρίδα, δεν θα το σκοτώσω.

Δεν διαφωνώ πάντως μαζί σου, μερικές φορές το να σκοτώσεις είναι αναπόφευκτο.[/quote']

Ειδες?Ειναι σχετικα δυσκολο το να προσδιορισεις τι ειναι evil και τι οχι.πχ εμενα οι κατσαριδες δεν με ενοχλουν αλλα λογω του οτι ειμαι γλυκοαιματος τα κουνουπια με @@@@νε! :-D:-D:-D

Εννοειται πως σαμιαμιδια και αλλα συμπαθητικα οικοσιτα ζωακια δεν τα πειραζουμε!

Δημοσ.

Παιδιά έχω πεθάνει στο γέλοιο!!!!! Ολά τα σχόλια είναι όλα τα λεφτά!!!

Λοιπόν τώρα τι θα κάνεις!!!!

θα χρειαστείς 200g αμμο, 0,5L diesel, μία λεκάνη, ,μία σαρδέλα, ένα μπουκάλι νερού 1,5L, 10cm πράσινο λάστιχο κήπου, ψαλίδι ~όχι παιδικού γραφείου~, σπάγγο 10cm, τόξο, 2 βέλη, κράνος

Εκτέλεση:devil:

Παίρνεις το λάστιχο το κόβεις στη μέση παίρνεις μπουκάλι και ψαλίδι ανοίγεις 2 τρύπες περίπου στη μέση από το μπουκάλι ωστε να περνάει ίσα ίσα το λάστιχο βάζεις ένα και ένα λάστιχο στην κάθε μια τρύπα, αφήνεις μισό λάστιχο απέξω μισό μέσα,δένεις την σαρδέλα με τον σπάγγο ανοίγεις τπ καπακι ρίχνεις μέσα την άμμο βάζεις μέσα την σαρδέλα κρατάς τον σπάγγο μέχρι να παέι στην μέση και κλείνεις το καπάκι ωστε να αιωρείται η σαρδέλα! (όλα αυτά θα τα κάνεις με κλειστά παράθυρα μην πλακώσουν στην σαρδέλα!!!) Παίρνεις την λεκάνη ρίχνεις μέσα το πετρέλαιο ανοίγεις μπαλκονόπορτα πετάς την λεκάνη έξω ρίχνεις το μπουκάλι μέσα κρύβεσαι!!! Ενώ πρώτα έχεις βάλει το κράνος και έχεις μαζί σου το τόξο και το βέλος με το βαμβακι και το πετρέλαιο μαζί σου!!! :devil:

Και περιμένεις μόλις δεις να μαζέυονται πετάς το πρώτο σκέτο βέλος δίπλα απο την λεκανη ωστε να φοβηθούν οι μέσα και να αρχίσουν να φωνάζουν για βοήθεια και να έρθουν οι άλλες να τους βοηθήσουν!!! Τότε πετάς το πυρομένο βέλοςκια βγαίνεις με κραβγές!!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

και μήν ρωτήσετε γιατί να βάλεις φωτία για να θυμάσαι την εξεταστική που έχασες!

Αντε κάτσε ρε νέο και διάβασε τπτ!!!!

Καλή συνέχεια!!!

Δημοσ.

εγώ πάλι προτείνω να κόψεις τα "περίεργα" και τα ξύδια στις 5 η ώρα το πρωί ,

γιατί εκτός από σφίγγες,

σε βλέπω να κυνηγάς με τη μυγοσκοτώστρα και τίποτα πράσινα εξωγήινα διαστημόπλοια star trek σε μέγεθος μπάλας του τέννις :lol::lol:

Δημοσ.

Ελα μωρε , λίγο στο Ιντερνετ ήθελαν να μπούνε , γιατί δεν τους έχει βάλει ακόμα ο ΟΤΕ την γραμμή στην φωλια....αστες....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...