equalizer43 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Δες το μήνυμα εδώ για τσάντες: http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=319788&page=9
Kostas75 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Κοντεύω να αποφασίσω για τσαντούλα! Γενικά κάνω προόδους στο λειτουργικό και έχω βρει και μερικά γνωστά (Quicktime, Firefox, Opera, uTorrent) αλλά και καλά άγνωστα applications (Disk Order αντί του Total Commander που προσωπικά χρησιμοποιώ καθημερινά στα Windows, Pwnage Tool για το iPhone). Ακόμη ψάχνω για το MS Office για Mac. Έχω ακούσει ότι υπάρχει, ποια έκδοση όμως, 2003 ή 2007; Ψάχνω και κάποιο καλό software για CD/DVD Recording, για DVD ripping κτλ. Αν έχετε να μου προτείνετε ευχαρίστως ποστάρετε εδώ! ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 20:09 ---------- Επίσης θέλω να βρω κάποιο καλό antivirus/firewall για Mac (δεν ξέρω πόσο χρειάζεται αλλά καλό δεν είναι να έχω;; ). Και τα αρχεία με κατάληξη .sitx (το κατέβασα μέσω uTorrent) πως τα ανοίγουμε;; Ευχαριστώ πολύ εκ των πρωτέρων για το χρόνο σας και την υπομονή σας!
elven Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 CD/DVD Recording;Εννοείς για εγγραφή CD/DVD; Freeware -> Burn Shareware -> Toast DVD Ripping Handbrake,MacTheRipper Antivirus-Firewall iAntivirus,WaterProof,NoobProof,τα 2 τελευταία είναι firewalls,αν θες μόνο "τροχονόμο" τότε το LittleSnitch Tα .sitx με το BetterZip(shareware) και Stuffit Για Office το OpenOffice,της MS είναι το MS Office 2008,χωρίς ribbon και ψιλοχάλια Αν δεν σ αρέσει ο Finder για fmanager δες τον pathfinder
domal Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 χεχεχε δεν χρειαζονται τα mac antivirus my friend
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Επίσης θέλω να βρω κάποιο καλό antivirus/firewall για Mac (δεν ξέρω πόσο χρειάζεται αλλά καλό δεν είναι να έχω;; ). Καλό είναι να ξεκολλάει κανείς από τις παλιές κακές συνήθειες των windows. Ο βασικός λόγος που μπορεί να σου χρειαστεί antivirus, είναι αν δίνεις συχνά αρχεία που κατεβάζεις σε χρήστες με windows. Κατά τα άλλα, όταν κυκλοφορεί ιός για Mac (μια φορά το χρόνο και άμα), γίνεται βούκινο οπότε το μαθαίνεις και προφυλάσσεσαι αναλόγως.
Kostas75 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 CD/DVD Recording;Εννοείς για εγγραφή CD/DVD;Freeware -> Burn Shareware -> Toast DVD Ripping Handbrake,MacTheRipper Antivirus-Firewall iAntivirus,WaterProof,NoobProof,τα 2 τελευταία είναι firewalls,αν θες μόνο "τροχονόμο" τότε το LittleSnitch Tα .sitx με το BetterZip(shareware) και Stuffit Για Office το OpenOffice,της MS είναι το MS Office 2008,χωρίς ribbon και ψιλοχάλια Αν δεν σ αρέσει ο Finder για fmanager δες τον pathfinder Καλά φίλε σε ευχαριστώ πολύ! Το post σου είναι σωτήριο για μένα που ξεκινάω τώρα σε Mac! Να ρωτήσω και μερικά άλλα που σκέφτηκα τώρα: - Υπάρχει κάτι σαν το RipIt4Me, αν γνωρίζεις τι είναι φίλε elven, ή κάποιος άλλος;; - Υπάρχει κάτι σαν το Clone DVD για καλό re-encoding και recording από DVD-9 σε DVD-5;; - Για Bittorrent client, προτείνετε Azureus ή κάποιο άλλο; Στα Windows προτιμώ το uTorrent, αλλά εδώ που το κατέβασα δεν έχει και τόσα features δυστυχώς όπως η έκδοση των Windows. Ευχαριστώ πολύ!
Steven Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Για torrents κοίτα το transmission, άμα δεν σου αρέσει το uTorrent. To Azureus το βρίσκω ψιλοάθλιο..
georgeadams Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Συζητήσεις για εφαρμογές για Mac OS X γίνονται σε άλλο τμήμα του forum μας. Παρακαλώ συνεχίστε εκεί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.