NemeSis1990 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Θέλω να μάθω αν μπορώ να κλείσω από τώρα με ένα ταξιδιωτικό γραφείο για να πάω διακοπές του χρόνου το καλοκαίρι. Σίγουρα η διαφορά τιμής θα είναι τεράστια όχι μόνο στο θέμα εισιτηρίων άλλα θα μειωθεί γενικά το κόστος σε μεγάλο βαθμό! Ενδιαφέρομε για εξωτικά μέρη όπως Καραϊβική, Μαλδίβες, Χαβάη, Μπαχάμες, Σεϊχέλες κλπ.
we_will_rise Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Θέλω να μάθω αν μπορώ να κλείσω από τώρα με ένα ταξιδιωτικό γραφείο για να πάω διακοπές του χρόνου το καλοκαίρι. Σίγουρα η διαφορά τιμής θα είναι τεράστια όχι μόνο στο θέμα εισιτηρίων άλλα θα μειωθεί γενικά το κόστος σε μεγάλο βαθμό! Ενδιαφέρομε για εξωτικά μέρη όπως Καραϊβική, Μαλδίβες, Χαβάη, Μπαχάμες, Σεϊχέλες κλπ. Ψάξου σε γερμανικά ταξιδιωτικά γραφεία. Οι γερμανοί ΠΑΝΤΑ οργανώνουν τις διακοπές τους από την προηγούμενη χρονιά...
Super Moderators billdanos Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Super Moderators Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Ένα χρόνο πριν είναι πάρα πολύ και ειδικά στην Ελλάδα παιζει να πληρώσεις ένα μέρος και να είσαι μέσα στην τρελή χαρά και όταν έρθει η μέρα του ταξιδιού ...να ψάχνεις να βρεις το ταξιδιωτικό γραφείο...
Tilemaxx Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Βραζιλία. Απο εμπειρία γνωστού μου, είναι πολύ φθηνά.
Blondeamon Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Γερμανικα ταξιδιωτικα γραφεια. Ρωτα τους γκουρου στο: http://www.travelstories.gr
antonisid Δημοσ. 21 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2009 Ένα χρόνο πριν είναι πάρα πολύ και ειδικά στην Ελλάδα παιζει να πληρώσεις ένα μέρος και να είσαι μέσα στην τρελή χαρά και όταν έρθει η μέρα του ταξιδιού ...να ψάχνεις να βρεις το ταξιδιωτικό γραφείο... Ενταξει αυτο ισχυει παντου ομως.Ελλαδα παντως οντας τουριστικο κρατος,εχει παρα πολλα σοβαρα ταξιδιωτικα γραφεια.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 21 Αυγούστου 2009 Super Moderators Δημοσ. 21 Αυγούστου 2009 Ενταξει αυτο ισχυει παντου ομως.Ελλαδα παντως οντας τουριστικο κρατος,εχει παρα πολλα σοβαρα ταξιδιωτικα γραφεια. Σαν Ελλάδα όμως έχει και άλλα τόσα ...μη σοβαρά!
JohnEngineer Δημοσ. 21 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2009 Πήγαινε Ταυλάνδη βασικά.. θα πάθεις την πλάκα σου...
kfyros Δημοσ. 21 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2009 Ενταξει αυτο ισχυει παντου ομως.Ελλαδα παντως οντας τουριστικο κρατος,εχει παρα πολλα σοβαρα ταξιδιωτικα γραφεια. Ναι ναι , όπως το Manos Tours :lol: Εγώ θα πρότεινα τις εξωτικές Κυκλάδες πάντως!! Μαλδίβες πήγα μια φορά, και δεν πρόκεται να ξαναπάω. Κυκλάδες όμως, μπορώ να πηγαίνω κάθε χρόνο. Home sweet home. Αν θέλεις εξωτερικό , θα πρότεινα Αίγυπτο ή Μαρόκο. Τα μακρινά μέρη δεν αξίζουν τα ακριβά αεροπορικά (προσωπική εκτίμηση πάντα).
De@th L0rd Δημοσ. 21 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2009 Εμένα θα με ενδιέφεραν χαβάη ή νησιά φίτζι.Έτσι μόνο κ μόνο που βρίσκονται σε εκείνο το σημείο του ειρηνικού,στην άκρη του κόσμου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.