Προς το περιεχόμενο

Σπίτι Ηράκλειο Κρήτης

Gigenis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν απαγορεύονται τέτοιες συζητήσεις στο forum... αν απαγορεύονται παρακαλώ να διαγραφεί.

τον τελευταίο καιρό ψάχνω για σπίτι στο Ηράκλειο... αλλά το ότι είναι καλοκαίρι και πολλοί λείπουν σε διακοπές το κάνει λίγο δύσκολο.

όποιο καλό παιδί ξέρει για κανένα δυάρι τριάρι με σχετικά εύκολη πρόσβαση προς λεωφόρο Κνωσού (δηλαδή κοντά σε αστική συγκοινωνία) και σε καλή κατάσταση γύρω στα 350-400 θα του ήμουν υπόχρεος :-)

Δημοσ.

Αν εννοείς στο forum έχω την εντύπωση πως είναι μόνο για Υπολογιστές κλπ. μπορεί να κάνω και λάθος.....

Δημοσ.
Βλέπω καθημερινά το site τους. Σ' ευχαριστώ πάντως!

Πήγαινε στο ΚΕΠ του Δήμου και ζήτα να σου δώσουν μια λίστα με τα ενοικιαζόμενα σπίτια. Πήγαινε στο πανεπιστήμιο, θα βρείς και εκεί ενοικιαστήρια (λογικά αφού βγούν οι βάσεις και μετά.)

Δημοσ.
Γιατί δεν πας στην περιοχή Εσταυρωμένος; Εκεί είναι τα ΤΕΙ και νοικιάζουν πολλοί φοιτητές και έχεις και πρόσβαση σε συγκοινωνία.

Απο Κνωσσου ξερεις πόσο μακρυα είναι?!

Δημοσ.
Απο Κνωσσου ξερεις πόσο μακρυα είναι?!

Καμμια σχεση...ο Εσταυρωμενος ειναι στην περιοχη κοντα στα ΤΕΙ. Η κνωσσου ειναι ο δρομο που οδηγει στο Πανεπιστημιο.Ειναι αντιδιαμετρικα απ τον Εσταυρωμενο δηλαδη.

Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας!!

Το θέμα το άνοιξα απλά για την περίπτωση που κάποιος έχει σπίτι ή γνωστό που νοικιάζει σπίτι.

Δυστυχώς οι περισσότεροι ή περιμένουν τις βάσεις για να τα δώσουν στους φοιτητές ή τα σπρώχνουν σε μεσητικά πράγμα που θεωρώ και λίγο κοροϊδία. Γιατί παίρνεις μια εφημερίδα και το 80% είναι μεσιτικά! και σου ζητάνε και να τους δώσεις και μισό ενοίκιο νταβατζιλίκι.

Είμαι αρκετούς μήνες στο Ηράκλειο και το έχω γυρίσει ολόκληρο οπότε ξέρω καλά τις περιοχές :) :)

Δημοσ.

Παντως φιλος, κοντα στο ΤΕΙ που ειναι ενα κλικ μακρια απ το Ηρακλειο εχει καλες τιμες στα νοίκια απ οτι εχω ακουσει..

Αν εχεις κ μηχανακι τζετ εισαι!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...