proudqueen Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 Πηρα το Sims 3 και ΜΕΤΑ καταλαβα οτι δεν εχω τον σωστο επεξεργαστη..:o Θελει 2,4 για Vista ενω εγω εχω 1.8 Οποτε πρεπει να αλλαξω επεξεργαστη Αλλα επειδη εγω δεν εχω ιδεα απο τετοια θελω να μου προτεινετε καποιον Επισης αντε και τον αγορασα ποιος θα μου τον βαλει;; (Σοβαρα ρωταω! πρεπει να βρω καποιον τεχνικο; Και αν ναι απο που; Μηπως καποιο μεγαλο καταστημα πχ πλαισιο,e-shop αναλαμβανει την διαδικασια αυτη; ) Επισης ποιο ειναι το κοστος τοποθετησης; Εμμ αυτα
nikos_alfa Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 κοιτα πες μας πρωτα τι επεξεργαστη εχεις και τη μητρικη φορασ ομωσ
liopyr Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 To δοκίμασες το παιχνίδι; Πιθανότατα θέλει κάποιο μονοπύρηνο στα 2.4GHz, εσύ ποιον έχεις στα 1.8Ghz;
alexis333 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 Πηρα το Sims 3 και ΜΕΤΑ καταλαβα οτι δεν εχω τον σωστο επεξεργαστη..:oΘελει 2,4 για Vista ενω εγω εχω 1.8 Οποτε πρεπει να αλλαξω επεξεργαστη Αλλα επειδη εγω δεν εχω ιδεα απο τετοια θελω να μου προτεινετε καποιον Επισης αντε και τον αγορασα ποιος θα μου τον βαλει;; (Σοβαρα ρωταω! πρεπει να βρω καποιον τεχνικο; Και αν ναι απο που; Μηπως καποιο μεγαλο καταστημα πχ πλαισιο,e-shop αναλαμβανει την διαδικασια αυτη; ) Επισης ποιο ειναι το κοστος τοποθετησης; Εμμ αυτα Ποιον επεξεργαστη εχεις τωρα ???
proudqueen Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 Intel ® Core 2 cpu 4300 @ 1.80 GHz 1.80 Ghz Αυτο ακριβως γραφει Το δοκιμασα αλλα κολλαει, κλεινει.. με λιγα λογια δεν παιζει ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 20:00 ---------- κοιτα πες μας πρωτα τι επεξεργαστη εχεις και τη μητρικη φορασ ομωσ Που βλεπω τι μητρικη εχω;
liopyr Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 Δεν φταίει ο επεξεργαστής σου. Eίναι υπέρ αρκετός για το συγκεκριμένο game. Δοκίμασε νέα εγκατάσταση του παιχνιδιού, κάτι πάει στραβα.
nikos_alfa Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 το μοντελο τησ μητρικησ το βλεπεισ στο γραμενο πανω τησ και το βλεπεισ και στο κουτι τησ αν το εχεισ
proudqueen Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 Ετοιμο το πηρα το πισι αρα κουτι δεν υπαρχει.. Και για να το δω πανω της λιγο δυσκολο.. Δεν ξερω καν πως μοιαζει μια μητρικη ακομα κι αν καταφερνα να ανοιξω το κουτι.. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 20:13 ---------- Δεν φταίει ο επεξεργαστής σου.Eίναι υπέρ αρκετός για το συγκεκριμένο game. Δοκίμασε νέα εγκατάσταση του παιχνιδιού, κάτι πάει στραβα. To εκανα ηδη αυτο..Δυστυχως χωρις αποτελεσμα
liopyr Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 Τότε ή κάτι πάει στραβά με το σύστημά σου ή με το λειτουργικό σου. Το game είναι γνήσιο;
liopyr Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 Δες αν τρέχει κάτι στο background που δημιουργεί προβλήματα. Τρέξε και κάνα antivirus και τα συναφή... Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο, το game είναι πανάλαφρο, αποκλείεται να ζορίζεται το σύστημά σου.
proudqueen Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 Μηπως να κανω φορματ; Θα βοηθησει;
caution Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 ( την μητρική μπορείς να την δεις και με το cpuz )
alexis333 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 Aκομα και να πεις πως φταιει ο επεξεργαστης παλι το προβλημα θα ηταν οτι Θα σου σερνοταν το παιχνιδι. Αρα μαλον κατι αλλο θα συμβαινει. Δοκιμασες απεγκατασταση και μετα παλι εγκατασταση ??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.