Προς το περιεχόμενο

Αρίθμιση σελίδων στο NeoOffice

rupak

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξέρει κανείς πως βάζω στο neoOffice να μου βγάζει αυτόματα την αρίθμηση των σελίδων που έχω γράψει , κάπου κάτω δεξιά ;;

Δημοσ.

φίλε μου σ'ευχαριστώ για την απάντηση σου , αλλά δυστυχώς αυτό το είχα δοκιμάσει το ξαναδοκίμασα και τώρα για να σιγουρευτώ αλλά δεν κάνει αυτό που θέλω.

εγώ θέλω να μου βγάλει τον αριθμό της κάθε σελίδας για όλες τις σελίδες , όπως είναι στα βιβλία.

Δημοσ.

έχω μια εργασία 20 σελίδων συνολικά. θέλω λοιπόν από την πρώτη σελίδα μέχρι την τελευταία κάτω δεξιά (ή κάτω στο κέντρο) να γράφει τον αριθμό της σελίδας.. 1 -2 -2 ...μέχρι και την τελευταία 20. όπως ακριβώς είναι αριθμιμένες οι σελίδες στα βιβλία.

Αυτό που μου πρότινες αν το κάνεις θα δείς ότι απλά βάζει τον αριθμό της σελίδας ή το σύνολο των σελίδων ΜΟΝΟ στην συγκεκριμένη σελίδα που είσαι και δεν το κάνει για όλες τις σελίδες , προηγούμενες και επόμενες.

Την άλλη βδομάδα πρέπει να παραδόσω την εργασία και ελπίζω μέχρι τότε να έχω βρεί την άκρη. Δυστυχώς με το ms office μπορούσα να το κάνω άνετα πάντως..

Δημοσ.

μα αυτό ακριβώς γίνεται απλά θα το βάλεις στο footer (insert footer default) και εκει κάνεις αυτό που είπαμε και πάει σε όλες τις σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...