hackertom Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 είναι εφικτό κάτι τέτοιο παιδιά το keyboard να παίξει σε windows 7 laptop?
hackertom Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 παιδιά έχω ακούσει και για πλήκτρα που δεν δουλεύουν καθώς και ότι χρειάζονται Hacked drivers για να δουλέψει.... στην αρχική εγκατάσταση τον windows θα δουλέψει? γιατί δεν έχω keyboard καθόλου...το έχει δοκιμάσει κανεις? ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 14:44 ---------- link <........ ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 17:43 ---------- κανένα νεο δεν υπάρχει?
Γιάννης Platano Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 παιδιά έχω ακούσει και για πλήκτρα που δεν δουλεύουν καθώς και ότι χρειάζονται Hacked drivers για να δουλέψει.... στην αρχική εγκατάσταση τον windows θα δουλέψει? γιατί δεν έχω keyboard καθόλου...το έχει δοκιμάσει κανεις? ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 14:44 ---------- link <........ ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 17:43 ---------- κανένα νεο δεν υπάρχει? Κοιτα εδω.
hackertom Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Κοιτα εδω. thnxxxxx Παληκαρι να εισαι καλά +++++++++++
Γιάννης Platano Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 thnxxxxx Παληκαρι να εισαι καλά +++++++++++ Τα παντα μαθαινουμε εδω !!!!!
hackertom Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Τα παντα μαθαινουμε εδω !!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 21:26 ---------- Θα το αναγνωρίσει και στην εγκατάσταση τον windows πάνω??
hackertom Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Επίσης τα laptop υποστηρίζουν boot usb keyboard απο το bios?//
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.