fullon Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 ειμαι αναμεσα σε 2 μοντελα Nikon D90 και Sony DSC-HX1 στις φωτογραφιες πιστευω υπερισχυει η Nikon ( με μικρη διαφορα ) αλλα στο βιντεο η Sony απλα δεν παιζεται! ειδα ενα βιντεο απο λευκαδα και τρελαθηκα απο την ποιοτητα : [ame] [/ame] τεσπα επειδη με ενδιαφερουν σκηνες με τοπια και φωτο νυχτερινης ληψης σε πολη, ποια νομιζετε θα βγαλει καλυτερη ποιοτητα στις φωτο? εχει κανεις καμια απο τις 2 να πει γνωμες? υπερ - κατα κτλ ... υπαρχει κανενα ελληνικο σιτε με reviews φωτογραφικων?
snik Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 1ον η Sony DSC-HX1 δεν ειναι dslr, ειναι compact. 2ον η nikon d90 κανει 879.00 € οποτε ξεπερναει κατα 379 ευρω το χρηματικο σου οριο
waves Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 DSLR στα 500 ευρώ είναι η Canon EOS D1000 η οποία μαζί με τον Kit φακό κοστίζει περίπου 450 ευρώ.
mimidon Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Canon EOS 1000D θα σου πρότεινα κι εγώ... ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 13:05 ---------- τεσπα επειδη με ενδιαφερουν σκηνες με τοπια και φωτο νυχτερινης ληψης σε πολη, ποια νομιζετε θα βγαλει καλυτερη ποιοτητα στις φωτο? εχει κανεις καμια απο τις 2 να πει γνωμες? υπερ - κατα κτλ ... υπαρχει κανενα ελληνικο σιτε με reviews φωτογραφικων? D-Preview άριστο Αγγλικό site. Δες εδώ τα reviews για τις μηχανές που θέλεις (αρκεί να τα πας καλά με τα Αγγλικά). DPGR Ελληνικό Forum σχετικά με τη φωτογραφία (πάρα πολύ καλό)
cbr600RR Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 1ον η Sony DSC-HX1 δεν ειναι dslr, ειναι compact. Η Sony DSC-HX1 ΕΙΝΑΙ Dslr ...
mimidon Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Η Sony DSC-HX1 ΕΙΝΑΙ Dslr ... Κι εγώ είμαι ο batman... Από το d-preview: Latest in a long line of big-zoom, SLR-styled compacts is the first of a new generation of non-SLR models to feature the company's newly-developed high-speed 9 Mp Exmor CMOS sensor..
snik Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Η Sony DSC-HX1 ΕΙΝΑΙ Dslr ... Srl ειναι οι μηχανες που περιλαμβανουν οπτικο σκοπευτρο, δυνατοτητα αλλαγης φακου και συστημα καθρεφτη. Η συγκεκριμενη δεν εχει τιποτα απο αυτα...
cbr600RR Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 στο SONY INSIDER την αναφερουν dslr .. The Cyber-shot HX1 digital SLR by Sony, teams stunning picture quality, lightning-fast shooting and powerful creative features in a stylish, supremely easy to use camera. Η Sony εισάγει dsc-HX1 τη φωτογραφική μηχανή με τον αισθητήρα Exmor CMOS και στο photoreview
danaos Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Και όμως είναι digital compact camera... Όχι SLR... http://www.sony.co.uk/product/dsc-h-series/dsc-hx1#pageType=ProductBenefits Αναφέρεται ως digital compact camera - cybershot...
waves Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Στο PhotoReview λέει ...."Styled like a mini-DSLR" η συγκεκριμένη κάμερα είναι dsrl-like και όχι dsrl.
snik Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Eτσι οπως εριξα μια ματια στα γρηγορα σε αρκετα λενε οτι ειναι styled as a mini digital slr. Ασε που η sony απο οτι ξερω δεν εχει βγαλει ποτε slr με το ονομα cybershot, συνηθως τα dslr μοντελα της τα ονομαζει alpha-xxx.
Draculina Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 +1 για την Canon 1000D. Η τιμή της είναι πάρα πολύ ελκυστική για όποιον θέλει να αποκτήσει dslr. Να φανταστείς πριν 1,5 χρόνο περίπου η 450D μου στοίχησε τα διπλάσια περίπου!! (και είναι μία πολύ καλή μηχανή). Βέβαια αν μπεις στο τριπάκι συλλογής φακών και αξεσουάρ το σπορ γίνεται πολύ ακριβό....
GoldenEye Δημοσ. 21 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2009 nikon d 60 η καλυτερη entry level dslr της προηγουμενης γενιας πακετο με 18-55 VR φακο σε πολυ καλη τιμη http://www.e-photodigital.gr/product_info.php?cPath=21_23_49&products_id=1351 τελειο κρατημα στο χερι καλυτερη ποιοτητα κατασκευης απο τις αλλες entry level και πανω απ ολα ιδανικη για αρχαριο δινοντας σου την δυνατοτητα να μαθεις χωρις να κουραστεις η να χασεις μια καλη στιγμη γιατι εμπλεξες τις ρυθμισεις. canon μονο απο την 450D και πανω, αλλα πολλα παραπανω χρηματα για να δεις κατι καλυτερο απο Nikon αν θες πιο φθηνα δες και Olympus E420 και sony a200 κατω απο τα 300 ευρω με φακο και λιγο χειροτερες επιδοσεις.
Draculina Δημοσ. 21 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2009 GoldenEye μην το λες...Η σύγκριση δεν είναι εύκολη. Κοιτώντας την ποιότητα εικόνας (οξύτητα αλλά και ειδικά τα υψηλά iso) νικητής είναι η canon...Λάβε υπόψη ότι είναι και νεώτερο μοντελο και είναι λογικό να έρχεται ακριβότερη. Αν κανείς δεν βιάζεται η τιμές θα εξισωθούν σταδιακά. Η ποιότητά της όμως είναι σαφώς συγκρίσιμη με την 450D σε εικόνα. Τώρα τα features είναι υποκειμενικό θέμα...Μου αρέσει πολύ που η Νikon έχει spot metering και compensation +/-5, τα θεωρώ σημαντικά...Αλλά και το liveview της Canon πχ μπορεί να αποδειχθεί χρήσιμο σε περίεργες συνθήκες που δεν μπορείς να σκοπεύσεις και ίσως ένας νέος χρήστης να το δει ελκυστικότερο.... Για σύγκριση μεταξύ των 2 μηχανών πρέπει κανείς οπωσδήποτε να διαβάσει τα reviews αναλυτικά και να δει τι του ταιριάζει.... Προσωπικά θα έπαιρνα την Canon για την ποιότητα εικονας και τα καλά υψηλά ISO. Τα κατά που αναφέρονται (περίεργο AF με τα σημεία ενεργοποιημένα και ανακριβές αυτόματο white balance τα πιο ενοχλητικά για εμένα) τα έχουν και τα ακριβότερα μοντέλα και διορθώνονται εύκολα από το χρήστη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.