picos Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 Φιλοι μου ειναι πολυ δυσκολο αλλα φοβερο παιχνιδι για τους ψειρες , υπαρχει αλλος φαν να ανταλλαξουμε αποψεις?
Mvpgr Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 Fan της σειράς εδώ και χρόνια! Φοβερό παιχνίδι! Δεν νομίζω ότι είναι και τόσο δύσκολο, έχει λίγο απότομο learning curve αλλά μετά είναι απλό. Ειδικά η τελευταία έκδοση )το 3) σου επιτρέπει την αυτοματοποίηση πολλών λειτουργειών ώστε να μπαίνεις σιγά σιγά στο κλίμα. Πάντως, όπως όλα τα παιχνίδια της Paradox είναι λίγο buggy, αλλά σε 1-2 patch θα αγγίξει το τέλειο. Το καλύτερο στην τελευταία έκδοση )νομίζω θα συμφωνήσεις) είναι η δομημένη οργάνωση που έχει πλέον ο στρατός, δεν το έχω ξαναδεί σε παιχνίδι αυτό.
pban Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 Fan της σειράς εδώ και χρόνια! Φοβερό παιχνίδι! Δεν νομίζω ότι είναι και τόσο δύσκολο, έχει λίγο απότομο learning curve αλλά μετά είναι απλό. Ειδικά η τελευταία έκδοση )το 3) σου επιτρέπει την αυτοματοποίηση πολλών λειτουργειών ώστε να μπαίνεις σιγά σιγά στο κλίμα. Πάντως, όπως όλα τα παιχνίδια της Paradox είναι λίγο buggy, αλλά σε 1-2 patch θα αγγίξει το τέλειο. Το καλύτερο στην τελευταία έκδοση )νομίζω θα συμφωνήσεις) είναι η δομημένη οργάνωση που έχει πλέον ο στρατός, δεν το έχω ξαναδεί σε παιχνίδι αυτό. Επειδη και γω το εχω κατα τη γνωμη μου εχει λιγοτερο ελκυστικο Interface απο τον προκατοχο του. Θεωρω το 2 πολυ πιο βατο και ευκολο σε σχεση με το 3, απο το λιγο που εχω ασχοληθει.
fearwhatnow Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 Εχει ενα σωρο bugs ακομη αλλα θα στρωσει.Στα ιδια επιπεδα(χωρις bugs) ειναι το Making History και παλι για hardcore fans του ειδους.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Ξερετε που μπορω να βρω hoi 3? ασφαλώς... http://www.e-shop.gr/show_main.phtml?id=PCG.02060
PaokToTheBone Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 ασφαλώς...http://www.e-shop.gr/show_main.phtml?id=PCG.02060 That Was Quite An Answer.... χαχαχα Γελασα αρκετα... Απλα αλλη μια φορα που παρατηρηται ενα μελος που δεν εχει διαβασει τα rules...
G.S. Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 That Was Quite An Answer.... χαχαχα Γελασα αρκετα... Απλα αλλη μια φορα που παρατηρηται ενα μελος που δεν εχει διαβασει τα rules... Καλα εκανες και γελασες !Αλλα το e-shop το εβαλε προσφατα και το ειχα δει μονο στον παπασωτηριου.Δεν ρωτησα που μπορω να το βρω σπασμενο!
PaokToTheBone Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Καλα εκανες και γελασες !Αλλα το e-shop το εβαλε προσφατα και το ειχα δει μονο στον παπασωτηριου.Δεν ρωτησα που μπορω να το βρω σπασμενο! Νο οffence φιλε μου,και συγγνωμη αν σε πειραξε το post μου.Απλα η απαντηση μου φανηκε εκεινη τη στιγμη αστεια.Δεν ειμαι εγω εδω για να σε κρινω αν παιζεις σπασμενα games.Βεβαια ετσι οπως ρωτησες αυτο φανηκε να ζητας,η ετσι το καταλαβα εγω και για αυτο αναφερ8ηκα στα rules. Φιλικα.
G.S. Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Νο οffence φιλε μου,και συγγνωμη αν σε πειραξε το post μου.Απλα η απαντηση μου φανηκε εκεινη τη στιγμη αστεια.Δεν ειμαι εγω εδω για να σε κρινω αν παιζεις σπασμενα games.Βεβαια ετσι οπως ρωτησες αυτο φανηκε να ζητας,η ετσι το καταλαβα εγω και για αυτο αναφερ8ηκα στα rules. Φιλικα. ολα οκ ! εχει κανεις ιδεα πως ειναι γενικα το multigame του? και παιζει κανεις στο internet?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.